מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



בניית קולה תוף ביתי?


עמוד 8 מתוך 8
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8 
   פורומים > קפה > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
Barak_zo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jun 17, 2006
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 136

 #106  נשלח: א' 10/03/2013 13:37

קודם כל, תודה רבה על הכל!!!!!
זה ממש לא יתואר כמה אני לומד פה...

הנמכתי את קולה שלי לכיוון מקור החום, כעת התוף בגובה של 10 ס"מ מהלהבה.

מגיע ל250 מעלות בערך ב 10 דקות.

חיממתי את הקולה טוב וטענתי בערך 300 גרם פולים: קוסטה ריקה, קולומביה ואתיופיה.

פיצוץ ראשון 15 דקות, פיצוץ שני בערך 18.5-19.5 דקות... סיום קליה בערך 20 דקות

יוצא קפה מדהים!!! זליגה כמו של שמן, קפה מלא בגוף, המון טעמים שלא דמיינתי לעצמי שבכלל קיימים, קרמה עשירה מאד

אני מוריד בפני כולכם את הכובע, תהליך הלמידה הוא אמנם איטי, אבל לגמרי משתלם...

אני ימשיך לעדכן בהתקדמות
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shtud (Daniel Schtudiner)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Dec 13, 2010
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 1591

 #107  נשלח: א' 10/03/2013 13:46

אני חושב שרוב החום בורח לך, צריך קצת בידוד.
_________________
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כפיר_ש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 10, 2010

מיקום: מרכז
הבעות תודה: 563
מספר הודעות: 4714

 #108  נשלח: א' 10/03/2013 14:33

תנסה לרדת עוד 5 דקות כלפי מטה ברוב השלבים, תעבוד יותר עם אוויר.

שמח לשמוע שאתה מרוצה...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Mar 20, 2010
הבעות תודה: 267
מספר הודעות: 1419

 #109  נשלח: ה' 21/03/2013 3:44

Barak_zo כתב:
קודם כל, תודה רבה על הכל!!!!!
זה ממש לא יתואר כמה אני לומד פה...

הנמכתי את קולה שלי לכיוון מקור החום, כעת התוף בגובה של 10 ס"מ מהלהבה.

מגיע ל250 מעלות בערך ב 10 דקות.

חיממתי את הקולה טוב וטענתי בערך 300 גרם פולים: קוסטה ריקה, קולומביה ואתיופיה.

פיצוץ ראשון 15 דקות, פיצוץ שני בערך 18.5-19.5 דקות... סיום קליה בערך 20 דקות

יוצא קפה מדהים!!! זליגה כמו של שמן, קפה מלא בגוף, המון טעמים שלא דמיינתי לעצמי שבכלל קיימים, קרמה עשירה מאד

אני מוריד בפני כולכם את הכובע, תהליך הלמידה הוא אמנם איטי, אבל לגמרי משתלם...

אני ימשיך לעדכן בהתקדמות


מצטער, פיספסתי את ההתפתחות.
יופי, נשמע מעולה, זה פחות או יותר לוח הזמנים שאני קולה לפיו. גם אני מאוד מרוצה מהתוצאה. עם זאת, ננסה מתישהו, בעצת כפיר, לתזמן את הקליות כך שיהיו מהירות יותר...

תשמיך להצליח ודווח תוך כדי הלמידה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
מגדל_קפה_קולומבי (דוד גרינברג)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Oct 05, 2012

מיקום: קולומביה
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 437

 #110  נשלח: ג' 28/05/2013 9:13

זה לא בדיוק תורם לדיון כי זה לא חלק ממנו, אבל אני ממש נהנה לקרוא את השירשור הזה ולראות מה חדש בו כל כמה זמן, האמת היא שהייתי עסוק בטירוף החודשיים שלושה האחרונים וזה השירשור היחיד שביקרתי בו מפעם לפעם בעיקר מהסלולארי.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht