psibeast,
כמה זמן אפשר להשאיר קצפת מוכנה במיכל במקרר?
והאם האיכות נשמרת?
מכשיר להכנת קצפת ב-60$ (לא נשלח ישירות)
- psibeast
-
- חבר במועדון HT
- הודעות: 1943
- הצטרף: דצמבר 2005
- מיקום: חיפה
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
אני מכניס 500 מ"ל שמנת מתוקה למיכל של הליטר. אני לא בטוח אם זה המקסימום או לא. אני מניח שזה צריך קצת מקום בפנים גם כדי להתרחב.Pavliker כתב:@psibeast
תודה!
עוד כמה דברים:
לא הצלחתי למצוא במפרט מה הכמות הMax שאפשר להכניס למיכל של הליטר?
והאם בסופו של דבר זה יהפוך "לליטר קצפת" ?
כמו כן לא ממש הבנתי על מה משפיע הניעור?
קראתי כי שמנת מתוקה עד אחוז מסויים (32% נגיד) עד 3 ניעורים, ושל 36% עד 5 ניעורים..
הדלקת את כולם עם הקצפת...
הניעור נועד על מנת לעזור לכל הגז להתפזר באופן שווה ולהתמוסס בשמנת המתוקה. אני לא סופר ניעורים, אני מנער חזק חזק כמה שאני יכול כדי לעזור לזה להתפזר בצורה שווה. ההנחיות הרשמיות אמרו 6 ניעורים חזקים לפחות
בהזמנה של 2 ביחד מאמזון UK
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B002NY6PVO
לבחור באמזון כמוכר,
יוצא 395 ש"ח כל יחידה
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B002NY6PVO
לבחור באמזון כמוכר,
יוצא 395 ש"ח כל יחידה
- psibeast
-
- חבר במועדון HT
- הודעות: 1943
- הצטרף: דצמבר 2005
- מיקום: חיפה
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
מבחינת גז, אי אפשר לשחרר פחות מבלון גז אחד לתוך המיכל, כך שזה מגביל את הכמות המינימלית.shay1 כתב:האם תמיד חייבים להכין את כל נפח המיכל או שניתן להכין כמויות קטנות יותר ? ואם כן מה ההשפעה של הגז על כמויות קטנות...
אישית לא ניסיתי לשים פחות מהכמות הרגילה (500 מ"ל נוזל במיכל של הליטר), אבל אני חושב שסיכוי סביר שזה יעבוד.
- Borderline1
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3477
- הצטרף: דצמבר 2004
- נתן תודות: 157 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים