מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



מתכון לקפוצ'ינו פרדו כמו של ארקפה.....


עמוד 1 מתוך 2
עבור לעמוד  1  |  2  |  הבא 
   פורומים > קפה > בית הקפה
מחבר הודעה
shraga007
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Nov 06, 2005

מיקום: גן-יבנה
הבעות תודה: 246
מספר הודעות: 6360

 #1  נשלח: א' 27/06/2010 9:59
מתכון לקפוצ'ינו פרדו כמו של ארקפה.....

אנחנו נמצאים בימי קיץ חמים מאוד.
ולא תמיד משקה חם כמו קפוצ'ינו הוא אידיאלי לתקופה זו.

לאחרונה הייתי בארקפה ושם הציעו לי קפוצי'נו פרדו שהוא גירסא קרה לקפוצי'נו הרגיל.
בסופ"ש האחרון ישבתי בבית ואמרתי לעצמי למה לא לנסות.....ניסיתי ויצא פגז.
כל מי שטעם התלהב......

והחלטתי לשתף אתכם במתכון.

המצרכים לשתי כוסות גדולות(כל כוס 300 מ"ל)
5-6 קוביות קרח.
1 כוס חלב.
1 שוט כפול של אספרסו משובח
סוכר לפי הטעם(אני מעדיף ללא)
1 מנה של ליקר קפה(לא חייב) אני שמתי ליקר דוליס בטעם אספרסו

להכנה:
שמים הכל בבלנדר ומפעילים עד שקוביות הקרח נטחנות לגמרי.
מוזגים לכוס ונהנים ממשקה קיץ מערנן תרתי משמע.

_________________
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
פרופיל | שלח הודעה | חפש
nivminkov1234
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Nov 04, 2009
מספר הודעות: 111

 #2  נשלח: א' 27/06/2010 10:23

נשמע קטלני

איפה משיגים ליקר קפה? אז ואפשר גם עם בלנדר ידני כזה של BROWN נכון?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
shraga007
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Nov 06, 2005

מיקום: גן-יבנה
הבעות תודה: 246
מספר הודעות: 6360

 #3  נשלח: א' 27/06/2010 10:50

nivminkov1234 כתב:
נשמע קטלני

איפה משיגים ליקר קפה? אז ואפשר גם עם בלנדר ידני כזה של BROWN נכון?


לגבי הליקר קפה אפשר להשיג בכל חנות אלכוהול וגם ברשתות השיווק אני מניח שתמצא, כמו שראית זה לא חובה אלא שדרוג נחמד.

לגבי הבלנדר הידני אני מניח שזה אפשרי.... תלוי בכוח ובעוצמה שלו.

_________________
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #4  נשלח: א' 27/06/2010 12:19

אני קניתי את הבלנדר של בראון ב-last price באינטרנט.
הנה לינק לזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=6811

שים לב - מדובר במוצר הכי זול של בראון, ואני מבטיח לך שאתה לא צריך שום דבר מעבר לזה!
135 ש"ח כולל משלוח עם שליח עד הבית תוך 3 ימים. מחיר מגוחך.

אני כותש איתו קרח בלי שום בעיה, והוא עובד בדיוק באותה הרמה של ה-KMIX היקר והמשובח שלי.
פשוט חבל על הכסף לקנות KMIX. קונים כזה בראון, וגם אם הוא נשבר תוך שנתיים, קונים עוד אחד.

הטריק: אתה ממלא קרח במיכל, אבל לא דוחף את הסטיק עד הסוף, אלא משאיר אותו למעלה ונותן לפעולת הערבול להביא את הקרח למעלה. הוא נשבר כך בקלות.

_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
פרופיל | שלח הודעה | חפש
nivminkov1234
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Nov 04, 2009
מספר הודעות: 111

 #5  נשלח: א' 27/06/2010 12:41

moti_r כתב:
אני קניתי את הבלנדר של בראון ב-last price באינטרנט.
הנה לינק לזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=6811

שים לב - מדובר במוצר הכי זול של בראון, ואני מבטיח לך שאתה לא צריך שום דבר מעבר לזה!
135 ש"ח כולל משלוח עם שליח עד הבית תוך 3 ימים. מחיר מגוחך.

אני כותש איתו קרח בלי שום בעיה, והוא עובד בדיוק באותה הרמה של ה-KMIX היקר והמשובח שלי.
פשוט חבל על הכסף לקנות KMIX. קונים כזה בראון, וגם אם הוא נשבר תוך שנתיים, קונים עוד אחד.

הטריק: אתה ממלא קרח במיכל, אבל לא דוחף את הסטיק עד הסוף, אלא משאיר אותו למעלה ונותן לפעולת הערבול להביא את הקרח למעלה. הוא נשבר כך בקלות.


כן יש לי כזה בגלל זה שאלתי
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כפיר_ש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 10, 2010

מיקום: מרכז
הבעות תודה: 563
מספר הודעות: 4714

 #6  נשלח: א' 27/06/2010 14:02

בארקפה שמים גם מעט שמנת מתוקה בבלנדר (ובגלל זה מתקבל קצף יפה למעלה).

יש להם גרסה "קלה" יותר ללא השמנת שנקראת "לאטה לייט פרדו".
(1) הבעות תודה: gedkoz
פרופיל | שלח הודעה | חפש
shraga007
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Nov 06, 2005

מיקום: גן-יבנה
הבעות תודה: 246
מספר הודעות: 6360

 #7  נשלח: א' 27/06/2010 14:11

תאמין לי אין צורך בשמנת..... זה מוקצף יפה בבלנדר גם בלי שמנת.
_________________
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
פרופיל | שלח הודעה | חפש
sam22
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Nov 30, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 824
מספר הודעות: 20260

 #8  נשלח: א' 27/06/2010 14:12

שימו לב שכתישת קרח לעיתים קשה מאוד למכשיר
רצוי מכשיר חזק
נשרפו לי כמה וכמה בלנדרים בהכנת גרניטות למיניהן

_________________
העם דורש..... כל מיני דברים
פרופיל | שלח הודעה | חפש
דבוטאנט (עפר ש)
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 1134
מספר הודעות: 11723

 #9  נשלח: א' 27/06/2010 14:24

קיצ'ן אייד וזהו.
_________________
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
פרופיל | שלח הודעה | חפש
sam22
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Nov 30, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 824
מספר הודעות: 20260

 #10  נשלח: א' 27/06/2010 14:27

מסכים,
רצוי מיכל מתכת או זכוכית מאוד איכותית
ראיתי כבר מיכלים נסדקים מהקרח שניתז עלייהם

_________________
העם דורש..... כל מיני דברים
פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #11  נשלח: א' 27/06/2010 14:41

ממש ממש לא.

קודם כל, ה-KMIX של קנווד הוא טוב יותר מהקיצ'נאייד. כשקניתי אותו בדקתי הרבה, גם באתרים בחו"ל, וכולם מדווחים שה-KMIX מערבל יותר טוב.
הנה REVIEW מדה-מרקר, מלפני שנתיים: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?Element...


ועכשיו, אני אומר לכם חד-משמעית: הבראון הפשוט הזה טוחן קרח כמו גדול! הוא מגיע עם כוס פלסטיק פשוטה, ועדיין - היא לא נסדקת ולא נהרסת והסכינים עומדות יפה מאוד בכתישה. הוא כותש את הקרח לרמה הכי דקה שאפשר, לא חסר לו שום דבר. כאמור, יש לי את שניהם כך שאני מדבר מנסיון.

אמנם את הבראון יש לי רק 3 שבועות, אבל הוא עובד אצלי יומיום, עם כמויות יפות מאוד של קרח.


לגבי השמנת - אני רק יכול לספר לכם שכל מי ששותה אצלי את השייק שאני מכין, הולך לפריזר כדי לוודא שבאמת אין לי גלידה בבית. אף אחד לא מאמין שזה מבוסס רק על חלב וקרח. הטריק הוא לשים הרבה קקאו (אמיתי, לא שוקולית). אני שם לפחות 2 כפיות גדושות מאוד על כל כוס שייק. זה יוצא סמיך מאוד.

_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כפיר_ש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 10, 2010

מיקום: מרכז
הבעות תודה: 563
מספר הודעות: 4714

 #12  נשלח: א' 27/06/2010 15:32

מאיפה הקקאו האמיתי ?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #13  נשלח: א' 27/06/2010 16:04

אני קונה "קקאו הולנדי" בחנויות מתמחות (כמו 4CHEF, למשל).
למרות שנגמר לי ולא קניתי, אז השתמשתי בפעם האחרונה בקקאו טוב של עלית וגם יצא מצויין (אבל עם פחות טעם שוקולדי).

_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
פרופיל | שלח הודעה | חפש
sam22
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Nov 30, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 824
מספר הודעות: 20260

 #14  נשלח: א' 27/06/2010 16:20

moti_r,
טוב לדעת
זה כיף גדול למצוא מכשיר אמין וזול

_________________
העם דורש..... כל מיני דברים
פרופיל | שלח הודעה | חפש
eliavbe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 11, 2010
הבעות תודה: 42
מספר הודעות: 384

 #15  נשלח: ב' 28/06/2010 22:26

תנסו מתכון פשוט יותר .
3 כדורים של גלידת שמנת קריסימו וניל+פליק(פצפוצי שוקולד)
מנת אספרסו ( ניתן לגלוש גם לקצת בלונד)
ישירות ע"ג הספל עם הגלידה
וכמובן כפית פשוטה (לא חייבים של בראון)
לערבב עד קבלת מרקם אחיד (וריר בפה)

נ.ב.
הבעיה היחידה
בסוף הקיץ מקבלים צורה של
דוב גריזלי לפני שנת חורף
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > בית הקפה עבור לעמוד  1  |  2  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht