מתכון לקפוצ'ינו פרדו כמו של ארקפה.....

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
shraga007 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6362
הצטרף: נובמבר 2005
מיקום: גן-יבנה
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

מתכון לקפוצ'ינו פרדו כמו של ארקפה.....

נושא שלא נקרא #1 

אנחנו נמצאים בימי קיץ חמים מאוד.
ולא תמיד משקה חם כמו קפוצ'ינו הוא אידיאלי לתקופה זו.

לאחרונה הייתי בארקפה ושם הציעו לי קפוצי'נו פרדו שהוא גירסא קרה לקפוצי'נו הרגיל.
בסופ"ש האחרון ישבתי בבית ואמרתי לעצמי למה לא לנסות.....ניסיתי ויצא פגז.
כל מי שטעם התלהב......

והחלטתי לשתף אתכם במתכון.

המצרכים לשתי כוסות גדולות(כל כוס 300 מ"ל)
5-6 קוביות קרח.
1 כוס חלב.
1 שוט כפול של אספרסו משובח
סוכר לפי הטעם(אני מעדיף ללא)
1 מנה של ליקר קפה(לא חייב) אני שמתי ליקר דוליס בטעם אספרסו

להכנה:
שמים הכל בבלנדר ומפעילים עד שקוביות הקרח נטחנות לגמרי.
מוזגים לכוס ונהנים ממשקה קיץ מערנן תרתי משמע.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

nivminkov1234
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 111
הצטרף: נובמבר 2009
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #2 

נשמע קטלני

איפה משיגים ליקר קפה? אז ואפשר גם עם בלנדר ידני כזה של BROWN נכון?

shraga007 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6362
הצטרף: נובמבר 2005
מיקום: גן-יבנה
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

nivminkov1234 כתב:נשמע קטלני

איפה משיגים ליקר קפה? אז ואפשר גם עם בלנדר ידני כזה של BROWN נכון?
...
לגבי הליקר קפה אפשר להשיג בכל חנות אלכוהול וגם ברשתות השיווק אני מניח שתמצא, כמו שראית זה לא חובה אלא שדרוג נחמד.

לגבי הבלנדר הידני אני מניח שזה אפשרי.... תלוי בכוח ובעוצמה שלו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

אני קניתי את הבלנדר של בראון ב-last price באינטרנט.
הנה לינק לזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=6811

שים לב - מדובר במוצר הכי זול של בראון, ואני מבטיח לך שאתה לא צריך שום דבר מעבר לזה!
135 ש"ח כולל משלוח עם שליח עד הבית תוך 3 ימים. מחיר מגוחך.

אני כותש איתו קרח בלי שום בעיה, והוא עובד בדיוק באותה הרמה של ה-KMIX היקר והמשובח שלי.
פשוט חבל על הכסף לקנות KMIX. קונים כזה בראון, וגם אם הוא נשבר תוך שנתיים, קונים עוד אחד.

הטריק: אתה ממלא קרח במיכל, אבל לא דוחף את הסטיק עד הסוף, אלא משאיר אותו למעלה ונותן לפעולת הערבול להביא את הקרח למעלה. הוא נשבר כך בקלות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

nivminkov1234
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 111
הצטרף: נובמבר 2009
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #5 

moti_r כתב:אני קניתי את הבלנדר של בראון ב-last price באינטרנט.
הנה לינק לזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=6811

שים לב - מדובר במוצר הכי זול של בראון, ואני מבטיח לך שאתה לא צריך שום דבר מעבר לזה!
135 ש"ח כולל משלוח עם שליח עד הבית תוך 3 ימים. מחיר מגוחך.

אני כותש איתו קרח בלי שום בעיה, והוא עובד בדיוק באותה הרמה של ה-KMIX היקר והמשובח שלי.
פשוט חבל על הכסף לקנות KMIX. קונים כזה בראון, וגם אם הוא נשבר תוך שנתיים, קונים עוד אחד.

הטריק: אתה ממלא קרח במיכל, אבל לא דוחף את הסטיק עד הסוף, אלא משאיר אותו למעלה ונותן לפעולת הערבול להביא את הקרח למעלה. הוא נשבר כך בקלות.
...
כן יש לי כזה בגלל זה שאלתי

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4726
הצטרף: ינואר 2010
מיקום: מרכז
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

בארקפה שמים גם מעט שמנת מתוקה בבלנדר (ובגלל זה מתקבל קצף יפה למעלה).

יש להם גרסה "קלה" יותר ללא השמנת שנקראת "לאטה לייט פרדו".

shraga007 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6362
הצטרף: נובמבר 2005
מיקום: גן-יבנה
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

תאמין לי אין צורך בשמנת..... זה מוקצף יפה בבלנדר גם בלי שמנת.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

שימו לב שכתישת קרח לעיתים קשה מאוד למכשיר
רצוי מכשיר חזק
נשרפו לי כמה וכמה בלנדרים בהכנת גרניטות למיניהן
העם דורש..... כל מיני דברים

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

קיצ'ן אייד וזהו.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

מסכים,
רצוי מיכל מתכת או זכוכית מאוד איכותית
ראיתי כבר מיכלים נסדקים מהקרח שניתז עלייהם
העם דורש..... כל מיני דברים

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #11 

ממש ממש לא.

קודם כל, ה-KMIX של קנווד הוא טוב יותר מהקיצ'נאייד. כשקניתי אותו בדקתי הרבה, גם באתרים בחו"ל, וכולם מדווחים שה-KMIX מערבל יותר טוב.
הנה REVIEW מדה-מרקר, מלפני שנתיים: http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 09_1000308


ועכשיו, אני אומר לכם חד-משמעית: הבראון הפשוט הזה טוחן קרח כמו גדול! הוא מגיע עם כוס פלסטיק פשוטה, ועדיין - היא לא נסדקת ולא נהרסת והסכינים עומדות יפה מאוד בכתישה. הוא כותש את הקרח לרמה הכי דקה שאפשר, לא חסר לו שום דבר. כאמור, יש לי את שניהם כך שאני מדבר מנסיון.

אמנם את הבראון יש לי רק 3 שבועות, אבל הוא עובד אצלי יומיום, עם כמויות יפות מאוד של קרח.


לגבי השמנת - אני רק יכול לספר לכם שכל מי ששותה אצלי את השייק שאני מכין, הולך לפריזר כדי לוודא שבאמת אין לי גלידה בבית. אף אחד לא מאמין שזה מבוסס רק על חלב וקרח. הטריק הוא לשים הרבה קקאו (אמיתי, לא שוקולית). אני שם לפחות 2 כפיות גדושות מאוד על כל כוס שייק. זה יוצא סמיך מאוד.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4726
הצטרף: ינואר 2010
מיקום: מרכז
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

נושא שלא נקרא #12 

מאיפה הקקאו האמיתי ?

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #13 

אני קונה "קקאו הולנדי" בחנויות מתמחות (כמו 4CHEF, למשל).
למרות שנגמר לי ולא קניתי, אז השתמשתי בפעם האחרונה בקקאו טוב של עלית וגם יצא מצויין (אבל עם פחות טעם שוקולדי).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #14 

moti_r,
טוב לדעת
זה כיף גדול למצוא מכשיר אמין וזול
העם דורש..... כל מיני דברים

eliavbe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 396
הצטרף: אפריל 2010
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

נושא שלא נקרא #15 

תנסו מתכון פשוט יותר .
3 כדורים של גלידת שמנת קריסימו וניל+פליק(פצפוצי שוקולד)
מנת אספרסו ( ניתן לגלוש גם לקצת בלונד)
ישירות ע"ג הספל עם הגלידה
וכמובן כפית פשוטה (לא חייבים של בראון)
לערבב עד קבלת מרקם אחיד (וריר בפה)

נ.ב.
הבעיה היחידה
בסוף הקיץ מקבלים צורה של
דוב גריזלי לפני שנת חורף

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”