מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



איך אתה אוהב את הסטייק שלך?


עמוד 3 מתוך 4
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 
   פורומים > ניידים > חדשות ניידים
מחבר הודעה
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #31  נשלח: ג' 10/08/2010 13:17

*cough* אני חושב שאפשר להוריד או ליתר דיוק חובה להוריד נתוני WELL DONE.

שיקחו גחל... אותו טעם.

_________________
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
uriler (אורי לרנר)
חבר של כבוד
חבר של כבוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 18, 2005

מיקום: חולון
הבעות תודה: 523
מספר הודעות: 10116

 #32  נשלח: ג' 10/08/2010 13:47

guyellen כתב:
קודם כל אני מצטרף לחברים שטענו, אין אין אין כמו אסאדו.

לעניין המדחום, מניסיון שלי כל דקירת מדחום או הזזה מיותרת פוגעת באיכות הסטייק...

אם כבר בבשר עסקינן, האם למישהו יש מושג היכן אפשר להשיג פריז'ה במחיר סביר? נמאס לי כבר מאילתורי ההגבהה שבניתי...


בדוק עם גיתי זמיר (מ"משק זמיר"), באזוה"ת בטירה (10 דק' מכפר סבא).
מעבר לזה שיש לו בשרים נהדרים במחירים טובים, יש לו פריז'ות (לדעתי בתכנון שלו), מוצלחות ביותר.
http://gitai.co.il/

אגב, אני ממליץ להגיע בסופ"ש, בד"כ גיתי מכין טעימות למבקרים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kuku1000 (ארי בן משה)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Feb 18, 2007

מיקום: הרצליה
הבעות תודה: 33
מספר הודעות: 745

 #33  נשלח: ג' 10/08/2010 13:54

אם מישהו שוקל להזמין שידבר איתי ואני מצטרף.

מעניין אם יש מדידה שונה לצלעות כבש או לסטייק..

_________________
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #34  נשלח: ג' 10/08/2010 13:56

לכל סוג בשר ו/או חלק יש מדידה שונה.
וככל שיש יותר עצמות בחלק לוקח יותר זמן.
כי צפיפות החלק שונה.


למשל.
חזה עוף נקי הכי מהר,
סטייק יותר איטי
אסאדו עוד יותר איטי.

_________________
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jul 25, 2005
הבעות תודה: 170
מספר הודעות: 3196

 #35  נשלח: ג' 10/08/2010 15:27

אם שמים את הסטייקים בו זמנית אז הפרשי הטמפרטורות יהיו משמעותיים בין אחד למשנהו?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jul 25, 2005
הבעות תודה: 170
מספר הודעות: 3196

 #36  נשלח: ג' 10/08/2010 16:09

יש ב DX אבל לא באותה רמה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
eitan-z (איתן)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 10, 2005

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 33
מספר הודעות: 655

 #37  נשלח: ג' 10/08/2010 20:24

לא ניצלתם את השבוע שעבר (שף תאכל 2010) לאיזה סטייק עסיסי ???

אני הספקתי פעמיים - פעם עם החבר'ה ופעם האישה והילדים.

כך שכרגע - לא דלוק במיוחד על הנושא.

אני צריך עוד כמה ימים

ואגב - לא רק צ'ימיצ'ורי הולך טוב עם סטייק - יש גם "מושדיי" - (לרומנים שבחבורה...)

איתן.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
uriler (אורי לרנר)
חבר של כבוד
חבר של כבוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 18, 2005

מיקום: חולון
הבעות תודה: 523
מספר הודעות: 10116

 #38  נשלח: ג' 10/08/2010 20:32

eitan-z כתב:


ואגב - לא רק צ'ימיצ'ורי הולך טוב עם סטייק - יש גם "מושדיי" - (לרומנים שבחבורה...)

איתן.


שים לב להודעה 12 בשרשור
http://www.htmobile.co.il/modules.php?name=Forums&...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
bossgt6
חברה מביאה חברה
חברה מביאה חברה

הצטרפה בתאריך:
  Dec 08, 2007

מיקום: חו''ל
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 4499

 #39  נשלח: ד' 11/08/2010 1:52

יש לי חבר מזוכיסט כל הזמן אומר לי אין כמו אסאדו ...... עכשיו אני מבין אותו ,זה באמת מגרה .
_________________
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 28, 2009
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 221

 #40  נשלח: ד' 11/08/2010 4:16

מה זה התמונות האלה, אין פה צנזורה? זה הדבר האחרון שהייתי צריך לראות בעבודה באמצע משמרת לילה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
MartinHSabag (מרטין סבג)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: כפר-סבא
הבעות תודה: 1568
מספר הודעות: 59057

 #41  נשלח: ד' 11/08/2010 6:48

יש, אגב, לא מעט מוצרים בתחום, כמו זה:

http://www.crazysaver.com/Store/BBQ-Fork-and-Oven-...

_________________
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
avipart (אבי)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Aug 01, 2010

מיקום: חולון
מספר הודעות: 35

 #42  נשלח: ד' 11/08/2010 7:36

פתחתם לי את התיאבון....
אין על נתח של 250-300 גרם על מנגל גחלים, אין צורך במדחום - מלח גס ופלפל גרוס יספיקו
אגב, בחודשים האחרונים עליתי על פטנט שמונע מהסטייקים לחזור למנגל כי "הם לא מספיק מוכנים"...
רגע לפני שהסטייק מוכן אני פורס אותו לרצועות של 2 ס"מ ונותן צלייה של מספר שניות לחלקים "המדממים" - כל הסטייקים נטרפו.
אבי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Coldwar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 02, 2008
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 533

 #43  נשלח: ד' 11/08/2010 7:38

לא סטייקים על המנגל ולא בטיח... א-ס-א-ד-ו ...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ruti_ziv
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 27, 2008
הבעות תודה: 9
מספר הודעות: 596

 #44  נשלח: ד' 11/08/2010 10:03

sky1sky10 כתב:
יש ב DX אבל לא באותה רמה.


למה מחקת את הלינק שפירסמת לאתר שבו ניתן לרכוש את המוצר ב-36$ כולל משלוח?
תוכל לפרסם אותו שוב? אני מעוניין להזמין משם.
תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rberkner
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 28, 2005
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 370

 #45  נשלח: ד' 11/08/2010 10:28

1. גילוי נאות - גם אני עם שורשים עמוקים בארגנטינה.
2. סטייק טוב זה אנטריקוט שמתחיל כגוש של 3-4 קילו על הפריג׳ה/מנגל ואחרי שסוגרים טוב מכל הצדדים ומתחילה ההתחממות בפנים, חותכים אותו לפרוסות הידועות והעסיסיות להמשך בישול קצרצר מכל צד. אנטריקוט כזה מהבשר הנכון עושה לאסדו בית ספר.
3. גילוי נאות 2 - אני אוהב גם אנטריקוט וגם אסדו.
4. לגבי בשר איכותי - ממליץ על חנות קטנה במושב ניר צבי שנקראת ״דרום אמריקה״ אני בטוח שחלק בפורום מכירים את הפיאסטות שלהם פעמיים בשנה.
5. הם גם מוכרים פאריג׳ות/מנגלים אמתיים - זוויות ברזל הפוכות עם או בלי שינוי גובה הרשת.
6. גילוי נאות 3 - אני בן המושב מאז שנולדתי, אין לי קשר לחנות מעבר להיותי לקוח מרוצה ושבע של בשר מיושן ומאוד איכותי כבר שנים.
7. הריר כבר ברמות הזויות.

רוני
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > חדשות ניידים עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht