להכין אספרסו בכוס קפוצ'ינו, עדיף כפול, להוסיף חלב קר. יותר קר - יותר טוב.
תכלס לא צריך יותר מזה, אבל אם רוצים לשדרג, כפית סוכר בכוס לפני ההכנה ולהמיס באספרסו לפני הוספת החלב.
פשוט וכל-כך-מרווה ומרענן. רק צריך איזה יוגורט עם אגוזים וחמוציות ואננס ליד.
מתכון מטורף לקפה קר
Re: מתכון מטורף לקפה קר
חשבת על המתכון הזה לבד או שזה כלל סיעור מוחות של כמה שפים?hosq כתב:להכין אספרסו בכוס קפוצ'ינו, עדיף כפול, להוסיף חלב קר. יותר קר - יותר טוב.
תכלס לא צריך יותר מזה, אבל אם רוצים לשדרג, כפית סוכר בכוס לפני ההכנה ולהמיס באספרסו לפני הוספת החלב.
פשוט וכל-כך-מרווה ומרענן. רק צריך איזה יוגורט עם אגוזים וחמוציות ואננס ליד....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש גם פילטר דריפ הולנדי שאפשר לשים בו מים עם קרח:
זה מהאוסף הענק של קופיגיק בפליקר - http://www5.flickr.com/photos/coffeegee ... 587776863/
זה מהאוסף הענק של קופיגיק בפליקר - http://www5.flickr.com/photos/coffeegee ... 587776863/
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קופיגיק לוקח את כולנו בהליכה...
תראה מה יש לו פה: http://www5.flickr.com/photos/coffeegeek/sets/
תראה מה יש לו פה: http://www5.flickr.com/photos/coffeegeek/sets/
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים