הי חברה,
חשבתי להתחיל שירשור כזה בו כל מי שרוצה יוכל לשתף ולהמליץ על המתכון המיוחד שלו.
אישית, ניסיתי כל מיניי שילובים של בשרים שונים, שומן כבש, תוספת חרדל לתערובת וכו...אבל עדיין משהו חסר ולא יוצא ממש כמו במסעדות הטובות.
אז קדימה, אם יש לכם את המתכון המנצח...שתפו כאן
המתכון להמבורגר המושלם
- Shayosef
- חבר מכור קשה
- הודעות: 5891
- הצטרף: אפריל 2007
- מיקום: תל אביב
- נתן תודות: 448 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
בתור חולה המבורגרים אני ממתין למתכונים ושיטות מעניינות, לא רק עבור הקציצה, גם ללחמניות (בריוש וכו') ירקות והגשה...
בכלל אני מציע גם לציין מקומות טובים לאכול המבורגרים בארץ, עוד לא ניסיתי את המקום הבא , רק מקווה שנושא הניקיון טופל מאז כי הרעיון עצמו נראה טוב.
ביפבורגר של דיקסי, אחד הטובים
ארט של מוזס, לא מה שהיה פעם אבל נחמד.
דלישס בנמל, טעיםם
ברסרי, טעים ואיכותי
ויטרינה, שונה אך מומלץ
רוטשילד 12, המבורגר קטן אבל טעים (מבית היוצר של הברסרי)
אגדיר, פעם הייתי מכור לטעם, היום זה נחמד ולא יותר
וולפנייטס, סביר, למקרה חרום
חוות צוק בצפון תל אביב - טעים גדול ואיכותי
בכלל אני מציע גם לציין מקומות טובים לאכול המבורגרים בארץ, עוד לא ניסיתי את המקום הבא , רק מקווה שנושא הניקיון טופל מאז כי הרעיון עצמו נראה טוב.
ביפבורגר של דיקסי, אחד הטובים
ארט של מוזס, לא מה שהיה פעם אבל נחמד.
דלישס בנמל, טעיםם
ברסרי, טעים ואיכותי
ויטרינה, שונה אך מומלץ
רוטשילד 12, המבורגר קטן אבל טעים (מבית היוצר של הברסרי)
אגדיר, פעם הייתי מכור לטעם, היום זה נחמד ולא יותר
וולפנייטס, סביר, למקרה חרום
חוות צוק בצפון תל אביב - טעים גדול ואיכותי
שי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44362
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2084 פעמים
- קיבל תודות: 4725 פעמים
ההמבורגר הכי טעים שאכלתי היה במושבה העברית. בדרך כלל מגיעים למסעדה הזו לאכול סטייקים, אבל חשבתי לגוון.
הארומה של הבשר, הצורה בה הוא נימוח על הלשון, הלחות המושלמת שלו, הבשר הרגיש איכותי ואחיד מבחינת טחינה, הצלייה המושלמת - פשוט מעולה. אם נשווה את זה להמבורגר אחר כמו זה ביומנגס המפורסם, ההמבורגר של המושבה העברית הרבה יותר טוב.
אם נחזור לנושא השרשור, אף פעם לא יוצא לי לחזור על אותו מתכון של המבורגר. אני תמיד קונה את הבשר שבמבצע, שם המון שום ותבלינים ואוכל ללא תוספות את הבשר. הרבה פעמים יוצא לי לאכול 800-700 גרם של בשר טחון בארוחה.
הארומה של הבשר, הצורה בה הוא נימוח על הלשון, הלחות המושלמת שלו, הבשר הרגיש איכותי ואחיד מבחינת טחינה, הצלייה המושלמת - פשוט מעולה. אם נשווה את זה להמבורגר אחר כמו זה ביומנגס המפורסם, ההמבורגר של המושבה העברית הרבה יותר טוב.
אם נחזור לנושא השרשור, אף פעם לא יוצא לי לחזור על אותו מתכון של המבורגר. אני תמיד קונה את הבשר שבמבצע, שם המון שום ותבלינים ואוכל ללא תוספות את הבשר. הרבה פעמים יוצא לי לאכול 800-700 גרם של בשר טחון בארוחה.
- giladl (פותח השרשור)
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 964
- הצטרף: פברואר 2011
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 55 פעמים
·נשמע מעניין, כמה שאלות:shuali כתב:מתכון להמבורגר מעולה אבל לא כשר
1 קילו בשר אסאדו טחון גס
1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
1/2 כפית צילי גרוס
1 ביצה
1/2 כוס פירורי לחם
1 כפית חרדל דיזון
3 כפות פרמזן מגורר
קורט אגוז מוסקט...
1. אתה מטגן את הבצל?
2. פירורי לחם רגילים כמו של שניצל?
3. הביצה לא מעיבה על טעם הבשר? (הופך לקציצה)
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1310 פעמים
אני עושה המון המבורגרים שזוכים לתשבחות מקיר לקיר
פרסמתי את המתכון בשרשור אחר באתר
http://www.hometheater.co.il/vp2110290#2110290
אשמח לשמוע חוות דעת אם מישהו עשה
פרסמתי את המתכון בשרשור אחר באתר
http://www.hometheater.co.il/vp2110290#2110290
אשמח לשמוע חוות דעת אם מישהו עשה
בצל חיgiladl כתב:·נשמע מעניין, כמה שאלות:......
1. אתה מטגן את הבצל?
2. פירורי לחם רגילים כמו של שניצל?
3. הביצה לא מעיבה על טעם הבשר? (הופך לקציצה)...
פירורי לחם רגילים (לא מוזהבים או משהו כזה) עדיף מתוצרת עצמית
זה בעצם סוג של קציצה על הגריל, המבורגר אמריקאי, מה שכן שכחתי להסויף שצריך להכין את הבשר במידת וול דאן
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K
- הודעות: 15621
- הצטרף: פברואר 2006
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 269 פעמים
- קיבל תודות: 303 פעמים
·Shayosef כתב:בתור חולה המבורגרים אני ממתין למתכונים ושיטות מעניינות, לא רק עבור הקציצה, גם ללחמניות (בריוש וכו') ירקות והגשה...
בכלל אני מציע גם לציין מקומות טובים לאכול המבורגרים בארץ, עוד לא ניסיתי את המקום הבא , רק מקווה שנושא הניקיון טופל מאז כי הרעיון עצמו נראה טוב.
ביפבורגר של דיקסי, אחד הטובים
ארט של מוזס, לא מה שהיה פעם אבל נחמד.
דלישס בנמל, טעיםם
ברסרי, טעים ואיכותי
ויטרינה, שונה אך מומלץ
רוטשילד 12, המבורגר קטן אבל טעים (מבית היוצר של הברסרי)
אגדיר, פעם הייתי מכור לטעם, היום זה נחמד ולא יותר
וולפנייטס, סביר, למקרה חרום
חוות צוק בצפון תל אביב - טעים גדול ואיכותי...
לא קיים המבורגר טוב יותר מברסרי!!!!
ושם אין גימיקים.
המבורגר לחמניה אמנטל וירקות
אני אוהב גרמולטה בצד
- miko79
- חבר ותיק
- הודעות: 1117
- הצטרף: יולי 2009
- שם מלא: עומר
- מיקום: אשקלון
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
עד העצם אקספרס
המבורגר עלות/תועלת הכי טעים שאכלתי!!!
וההמבורגר הכי טעים שאכלתי היה בטיול ג'יפים בקייפ יורק באוסטרליה!!!
וההמבורגר הכי טעים שאכלתי היה בטיול ג'יפים בקייפ יורק באוסטרליה!!!
- wallalon
-
- חבר ותיק
- הודעות: 1924
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: מרכז
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
ציינו למעלה כל מיני מקומות טובים.
וגם פחות.. אכלתי בעד העצם אקספרס ולא התלהבתי. גם הבורגר וגם הצ'יפס היו עשויים מדי. תוצאה של ילדים בני 17 שעובדים במקום ב2:00 בלילה.
ניסיתי כבר 3 פעמים מקום יחסית חדש בצומת ראשונים שנקרא הגראז' והבורגר שלהם מצוין וגם הדיל (60 שקל 24/7 עם צ'יפס ושליש בירה)
אהבתי במיוחד את הבורגר שבתערובת הבשר יש כבר גבינה.
וש"הביצה העלומה" הזו לא תבלבל את המוח, שאני חושב על המבורגר, זה אוכל שאמור להיות יחסית זול ובהתאם להשביע כמה שיותר, וכן! לנמנם אותך למוות אחרי זה:D
שאני ארצה לדגדג את הקיבה עם פיסה של 100 גרם בשר אני אזמין איזה קרפצ'ו.
וגם פחות.. אכלתי בעד העצם אקספרס ולא התלהבתי. גם הבורגר וגם הצ'יפס היו עשויים מדי. תוצאה של ילדים בני 17 שעובדים במקום ב2:00 בלילה.
ניסיתי כבר 3 פעמים מקום יחסית חדש בצומת ראשונים שנקרא הגראז' והבורגר שלהם מצוין וגם הדיל (60 שקל 24/7 עם צ'יפס ושליש בירה)
אהבתי במיוחד את הבורגר שבתערובת הבשר יש כבר גבינה.
וש"הביצה העלומה" הזו לא תבלבל את המוח, שאני חושב על המבורגר, זה אוכל שאמור להיות יחסית זול ובהתאם להשביע כמה שיותר, וכן! לנמנם אותך למוות אחרי זה:D
שאני ארצה לדגדג את הקיבה עם פיסה של 100 גרם בשר אני אזמין איזה קרפצ'ו.