המלצה לסינגל בויילר

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
RuslanAbramov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 745
הצטרף: אפריל 2015
שם מלא: Ruslan Abramov
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

נושא שלא נקרא #16 

@ציון1
·casa v זה כמו סילביה אולי תהיה בנויה טוב יותר והכל אבל אותה הקבוצה

שניר_11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 209
הצטרף: יולי 2014
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

נושא שלא נקרא #17 

אם זה המצב אז - יוניקה. ואם תוכל לך על הk3, תוכל למצוא אותה ביד שניה במחירים כדאיים. (גילוי נאות אני מתכוון למכור בחודשיים הקרובים את שלי, אבל בטוח יצוצו עוד 4-5 כאלו עד אז המחיר צריך להיות באזור 1200 שקלים)

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2046
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: חיפה
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 182 פעמים

נושא שלא נקרא #18 

+1 על היוניקה, מכונה פגז למחיר ובכלל.
משתמש בה כבר כמה שנים טובות ומרוצה מאד: מחיר אטרקטיבי, קומפקטית, מתחממת מהר מאד, לא מפונקת, מוציאה קפה טוב בקלות, קלה לתחזוקה.

לגבי הכנה של הפוך, הקצפתי מס' פעמים, אני מכין אספרסו ואז מחמם את הדוד להקצפה, לוקח כ 20-30 שניות ואז אפשר להקציף.
אם אתה מכין עד שני הפוכים ברצף אז לא נורא, מעבר לזה זה כבר הופך להיות הרבה פחות נחמד.
לא סוף העולם אבל התעסקות, בכל מקרה כמו שנאמר, מי ששותה הפוך גם ככה לא ממש אכפת לו כמה הקפה טעים אז מה זה משנה.

לגבי מטחנה: ממליץ על K3, לא הייתי מבזבז זמן וכסף על IMINI, סתם עוד תחנה בדרך שתבין שעדיף היה לדלג עליה.

ציון1 (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 125
הצטרף: יוני 2013
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

נושא שלא נקרא #19 

שלום ותודה שוב לכל העזרה שקיבלתי, אעשה חושבים שבועטוב ומבורך.

tzvielbd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 333
הצטרף: מאי 2016
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #20 

The-Fox כתב: בכל מקרה כמו שנאמר, מי ששותה הפוך גם ככה לא ממש אכפת לו כמה הקפה טעים אז מה זה משנה.
.
...
·אאוץץץץץץץ'

זהו? שמנו חלב אז נהרסו לנו בלוטות הטעם? ;-)

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2046
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: חיפה
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 182 פעמים

נושא שלא נקרא #21 

tzvielbd כתב:
...
...
·אאוץץץץץץץ'

זהו? שמנו חלב אז נהרסו לנו בלוטות הטעם? ;-)
...
·
לא, אבל איך שלא תהפוך את זה, החלב ממסך את טעם הקפה בצורה משמעותית.
אם הקפה הוא מצויין או טוב, ההבדל בהפוך הוא לא מורגש.

stv
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 55
הצטרף: מרץ 2011
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #22 

יש לי את הסינגל בוילר של vbm (יש לה שמות שונים במדינות שונות), ללא pid,
אני מאד מרוצה מהקפה, כשאני רוצה משקה עם חלב אני משתמש במקציף חלב נפרד שמתחמם בזמן הכנת הקפה (טוטוקרמה לכיריים, או אחר במשרד למיקרו).
יש מעט גמישות בטחינה אבל אל תצפה לאספרסו-על ממכתש ועלי.... ובמיוחד אם אתה מכין מעט קפה, הייתי שוקל מטחנה כמו ה sette, שלא אוגרת הרבה

chomergir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 344
הצטרף: ספטמבר 2016
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

נושא שלא נקרא #23 

The-Fox כתב:
...
...
·
לא, אבל איך שלא תהפוך את זה, החלב ממסך את טעם הקפה בצורה משמעותית.
אם הקפה הוא מצויין או טוב, ההבדל בהפוך הוא לא מורגש.
...
·
ואף יותר מזה, סוכר וחלב (על סוכריו ושמניו) יוצרים ריאקציות עם החומרים בקפה (סוכרים, חומצות ושמנים), משנים את המבנה הכימי של הקפה ובכך גם את טעמו (וסגולותיו).
וכדי לחזק את דבריך, במקומות שאני יודע שאספרסו יהיה נוראי (כל מקום וסיבותיו...) אני מזמין מקיאטו או קורטדו...

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2046
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: חיפה
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 182 פעמים

נושא שלא נקרא #24 

באופן קבוע כשאני שותה קפה מחוץ לבית אני מזמין מקיאטו כפול לנסות לעדן את טעם הקפה, לפעמים גם זה לא עוזר :oops:

chomergir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 344
הצטרף: ספטמבר 2016
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

נושא שלא נקרא #25 

The-Fox כתב:באופן קבוע כשאני שותה קפה מחוץ לבית אני מזמין מקיאטו כפול לנסות לעדן את טעם הקפה, לפעמים גם זה לא עוזר :oops:
...
·
תנסה תה...:twisted:

שניר_11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 209
הצטרף: יולי 2014
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

נושא שלא נקרא #26 

The-Fox כתב:באופן קבוע כשאני שותה קפה מחוץ לבית אני מזמין מקיאטו כפול לנסות לעדן את טעם הקפה, לפעמים גם זה לא עוזר :oops:
...
·

אני מחוץ לבית לא שותה חוץ מיוצאים מן הכלל (קפליקס\51\נחת\וייקאפ\תרמוס עם קפה שלקחתי מהבית) אחרי אינספור צ'אנסים למקומות לא מקומות שברוב המקרים הכוס קפה מצאה את עצמה בפח(לא ריקה) התייאשתי והפסקתי לנסות.

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2046
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: חיפה
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 182 פעמים

נושא שלא נקרא #27 

לגמרי, מצב האספרסו בארץ גרוע מאד, אי אפשר לשתות כמעט באף מקום בחוץ.
החלק העצוב שבהרבה מקומות אני רואה ציוד מהשורה הראשונה, לדוגמא מכונות מסחריות של LM עם מטחנות של Mazzer אבל עם כמעט אפס ידע של מי שמכין את הקפה (הם רחוקים מלהיות בריסטה) והתוצאה פשוט מאכזבת ומזעזעזת.
אני גם לא מצליח להבין את הכיולים שעושים ברוב הבתי קפה, חליטות דלוחות עם מיצוי נמוך מאד שמסתכמות במים שחורים ודלילים עם קצת שכבה דקה של קרמה צהובה :cry:

RuslanAbramov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 745
הצטרף: אפריל 2015
שם מלא: Ruslan Abramov
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

נושא שלא נקרא #28 

@The-Fox
·אמנם זה לא קשור לשרשור אבל התשובה לכך פשוטה.
אפס הדרכה לגבי אספרסו וכיול . הדגש הוא על הקצפת חלב.
הרבה מקומות חוכרים את הציוד מספק הקפה שלא עושה הדרכה נורמלית, הציוד באחריות שלו ואם הוא במצב רוח טוב אז הוא מכייל את הציוד כשהוא מגיע לביקור.
ברשתות המצב יותר עצוב כי הרבה פעמים למנהלי סניפים אין מספיק ידע והבנה ונשענים על אחראי קפה רשתי שיעשה את זה.

דבר נוסף מיצוי נמוך זה אחלה לבעלי עסקים , קפה זורם מהר.

אם אני שותה קפה אני תמיד מבקש קפוצ'ינו חזק ופושר. 80 אחוז מהמקרים זה לא מה שאני מקבל. :roll:

ציון1 (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 125
הצטרף: יוני 2013
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

נושא שלא נקרא #29 

שלום , השרשור גלש יפה מאוד למחוזות הריח והטעם של הקפה המבוקש, וזה אחד היתרונות הטובים באתר שמדברים בכיף ומעבירים מסרים וחוויות.אני חוזר למכונות היותר נוחות במחיר מפאת תקציב ומקום על השיש.בבקשה איזה עדיפויות יש בין המכונות האלה :
סילוויה, ללית 41, כאסה V מבחינת מוצר ואיכות הקפה. יצא לי לראות ואף לשתות אספרסו מ מליטה סולו [אוטומטי],והוא די טוב .והאם המכונות הידניות מבחינת הקפה יותר טובות ממנו .תודה

RuslanAbramov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 745
הצטרף: אפריל 2015
שם מלא: Ruslan Abramov
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

נושא שלא נקרא #30 

@ציון1
·מכונה ידנית עם מטחנה תפיק אספרסו יותר טוב.
בקשר למכונות שציינת שלושתן באותה הרמה יש יתרונות וחסרונות לכל אחת מהן ביחס לאחרות.
ECM נחשבת מכונה מאוד אמינה עם איכות בנייה מעולה.
הסילביה מאוד פופולארית בקרב משתמשים ביתיים והיא באמת אחלה.
הליליט קצת פחות פופולרית אבל יצא לי לקרוא עליה דברים טובים.
אל תשכח דאתה צריך לצמד מטחנה ץ

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”