היי,
לאחרונה רכשתי את ה- Q3200 של וובר וכמובן מאוד מרוצה מהרכישה.
בפעם היחידה שהיה בשימוש, הבשר יצא טעים אבל ללא הטעם הטעים והמוכר של הגחלים.
שמעתי מחברים ששמים בתחתית המנגל מס׳ גחלים שיידלקו ויתנו את ״האפקט״ החסר.
מכיר גם פתרון בדמות כפיסי עץ שמוכרים וובר בחבילות ארוזות.
מה דעתכם? מה הפתרון המומלץ?
תודה רבה!
עמית
התייעצות | איך להוסיף טעם של עישון/גחלים למנגל גז?
1. לא מצליח להבין אנשים שקונים מוצר בינוני במחיר גבוה ואז מחפשים פתרונות כאלה ואחרים.
2. לא מצליח להבין אנשים שקונים מנגל גז ומצפים לטעם של פחמים. אולי משהו בתיאום הציפיות שלהם לא בסדר.
3. לא לבלבל בין עשן של מנגל לבין עישון, זה אולי נראה דומה, אבל זה עיקרון אחר.
נ"ב
כפיסי העץ שלהם נועדו למעשנת של וובר.
2. לא מצליח להבין אנשים שקונים מנגל גז ומצפים לטעם של פחמים. אולי משהו בתיאום הציפיות שלהם לא בסדר.
3. לא לבלבל בין עשן של מנגל לבין עישון, זה אולי נראה דומה, אבל זה עיקרון אחר.
נ"ב
כפיסי העץ שלהם נועדו למעשנת של וובר.
- amitg1304 (פותח השרשור)
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 101
- הצטרף: יולי 2010
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ביקשתי עזרה ולא תשובה עוקצנית (ולחלוטין לא בכיוון...)
@keystone
·
1. מוצר בינוני? לאחר מחקר מעמיק הוא אחד הגרילים המובילים והמתאימים למרפסת. אתה מוזמן לקרוא קצת בפורום או בכלל...
2. מנגל גז כי מנגל פחמים אסור לשימוש במרפסת. ושוב, יש פתרונות לעניין ורציתי לשמוע מה מומלץ/כדאי.
3. מבין לחלוטין את ההבדל, מן הסתם התכוונתי לעשן גחלים ולא לעישון.
נ.ב אתה שוב טועה - קרא כאן: http://www.weber.co.il/catalog/אביזרי-צ ... -עץ-לעישון
·
1. מוצר בינוני? לאחר מחקר מעמיק הוא אחד הגרילים המובילים והמתאימים למרפסת. אתה מוזמן לקרוא קצת בפורום או בכלל...
2. מנגל גז כי מנגל פחמים אסור לשימוש במרפסת. ושוב, יש פתרונות לעניין ורציתי לשמוע מה מומלץ/כדאי.
3. מבין לחלוטין את ההבדל, מן הסתם התכוונתי לעשן גחלים ולא לעישון.
נ.ב אתה שוב טועה - קרא כאן: http://www.weber.co.il/catalog/אביזרי-צ ... -עץ-לעישון
1. כן, מוצר בינוני. לא יודע איזה מחקר עשית, אבל כל "מחקר" שמתבסס על האנשים שקנו את המוצר, נדון לכישלון. כמות האנשים שתודה שהמוצר שקנו
נחות, היא אפסית (כמו בכל מוצר). בנוסף, הרבה תלוי למה המוצר הושווה.
בשלוש השנים האחרונות יוצא לי כממוצע פעמיים בחודש לעבוד איתו ב2 מקומות שונים. הוא לא גרוע כמו מוצרי המדבקה שיש בשוק והשירות שלהם מצויין, המוצר פחות. מבלן נתוצאהף לא יותר ולא פחות.
2.
3.
נ"ב
מכיר טוב את כפיסי העץ בכלל ואת עולם העישון בפרט. הייתי, אולי, עושה בהם שימוש עם קופסת עישון על גריל גז (למרות התוצאה הפחות טובה ממעשנה).
כל עוד אתה לא מעשן, או מנסה לעשן, התוספת שתקבל מהשבבים לא תהיה גדולה ולא תזכיר גריל פחמים.
נחות, היא אפסית (כמו בכל מוצר). בנוסף, הרבה תלוי למה המוצר הושווה.
בשלוש השנים האחרונות יוצא לי כממוצע פעמיים בחודש לעבוד איתו ב2 מקומות שונים. הוא לא גרוע כמו מוצרי המדבקה שיש בשוק והשירות שלהם מצויין, המוצר פחות. מבלן נתוצאהף לא יותר ולא פחות.
2.
3.
נ"ב
מכיר טוב את כפיסי העץ בכלל ואת עולם העישון בפרט. הייתי, אולי, עושה בהם שימוש עם קופסת עישון על גריל גז (למרות התוצאה הפחות טובה ממעשנה).
כל עוד אתה לא מעשן, או מנסה לעשן, התוספת שתקבל מהשבבים לא תהיה גדולה ולא תזכיר גריל פחמים.
- Itsik
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 429
- הצטרף: דצמבר 2005
- מיקום: רמה"ג
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
חולק עלייך לגמרי לגבי הQ3200. הביקורת היחידה שאני יכול להסכים איתה לגביו היא שהוא לא מתאים למנגליסט הישראלי הממוצע שאוהב אש חזקה וחריכה מהירה של הבשר.
זה מנגל שמתאים לשיטת הBBQ האמריקאית(איטית יותר) ולאנשים בעלי סבלנות. ברגע שמבינים את זה, מקבלים תוצאות מושלמות ועקביות פעם אחר פעם. הוא בנוי מאסיבי, רשתות הגריל שלו הכי מאסיביות בקטגוריה וצוברות מספיק חום בשביל צריבה ראשונית ובמידה ונדרשת. זה הכל עניין של להבין איך לעבוד איתו.
לי יש אותו כשנה וחצי, לקח לי קצת זמן בהתחלה להבין אותו - אבל כשהבנתי, זה פשוט קסם פעם אחר פעם. ואני מפעיל אותו כמעט כל סופ"ש, בין 3 ל4 פעמים בחודש.
מה בכ"ז חסרון בעיניי? יש לו שני מבערים שמשתרעים על כל שטח הצלייה, ולכן כשרציתי לנסות לעשן בו משהו לא יכולתי להדליק איזור אחד על להבה נמוכה ולהניח את הבשר באיזור השני ולא הצלחתי לרדת מאיזור ה140מעלות - ולכן הוא פחות מתאים לעישון כהלכתו, אבל כן אפשר בעזרת קופסת העישון לתת טעם עדין לבשר.(אגב אם תרצה מוכן למכור לך את הקופסא בחצי מחיר).
בשביל לפתור את החסרון הנ"ל, קניתי מעשנת גז.
זה מנגל שמתאים לשיטת הBBQ האמריקאית(איטית יותר) ולאנשים בעלי סבלנות. ברגע שמבינים את זה, מקבלים תוצאות מושלמות ועקביות פעם אחר פעם. הוא בנוי מאסיבי, רשתות הגריל שלו הכי מאסיביות בקטגוריה וצוברות מספיק חום בשביל צריבה ראשונית ובמידה ונדרשת. זה הכל עניין של להבין איך לעבוד איתו.
לי יש אותו כשנה וחצי, לקח לי קצת זמן בהתחלה להבין אותו - אבל כשהבנתי, זה פשוט קסם פעם אחר פעם. ואני מפעיל אותו כמעט כל סופ"ש, בין 3 ל4 פעמים בחודש.
מה בכ"ז חסרון בעיניי? יש לו שני מבערים שמשתרעים על כל שטח הצלייה, ולכן כשרציתי לנסות לעשן בו משהו לא יכולתי להדליק איזור אחד על להבה נמוכה ולהניח את הבשר באיזור השני ולא הצלחתי לרדת מאיזור ה140מעלות - ולכן הוא פחות מתאים לעישון כהלכתו, אבל כן אפשר בעזרת קופסת העישון לתת טעם עדין לבשר.(אגב אם תרצה מוכן למכור לך את הקופסא בחצי מחיר).
בשביל לפתור את החסרון הנ"ל, קניתי מעשנת גז.
איציק.
אני שמח שאתה חולק עליי, זה לא אומר שאתה צודק.
לא מתאים למנגליסט המצוי - אולי. העניין הוא שזה בדיוק ההבדל בין שיטות הצלייה. האם אתה יודע כיצד עובדים במסעדות היוקרה שצולים לך סטייק?
מתאים לשיטה האמריקאית - שוב, אולי. לי יש המון סבלנות, אני מעשן לא מעט בשר, דבר איתי על סבלנות אז. זה בדרך כלל התירוץ הנפוץ למכשירים
שלא מסוגלים להחזיק חום.
בנוי מסיבי - יחסית למה? למנגל תחנות דלק?
רשתות הגריל שלו הכי מסיביות - פשוט לא. לדעתי לא ראית יותר ממוצרי מדבקה בשוק.
זה הכל עניין של איך לעבוד איתו - מסכים (לשם שינוי). אני מוציא איתו תוצאות מצוינות, שלא יהיה לך ספק - אבל אני מוציא תוצאות טובות מכל מנגל.
שאני מתכוון למוצר בינוני, אני מתכוון לקלות עבודה, עקומת למידה ועד כמה אני צריך לעבוד על מנת לקבל את התוצאות שלי.
פיזור החום שלו לא טוב מספיק, הוא לא אחיד - דווקא מבנה שני המבערים הוא החיסרון הגדול ביותר שלו לדעתי.
אני לא יודע עם מי מהמתחרים עבדת איי פעם, אני לא יודע מה הניסיון שלך עם בשר ושיטות צלייה שונות.
שוב - לנהל וויכוח\דיון על מוצר עם אנשים שרכשו ממיטב כספם או חסר תועלת. לא ניתן יהיה לשנות את דעת אף אחד מהצדדים.
מבחינתי, זה בדיוק כמו לטעון שקאיה ספורט'ז (ולפי המכירות כרגע בארץ זו עובדה!?!) הוא הרכב הטוב ביותר בארץ.
לא מתאים למנגליסט המצוי - אולי. העניין הוא שזה בדיוק ההבדל בין שיטות הצלייה. האם אתה יודע כיצד עובדים במסעדות היוקרה שצולים לך סטייק?
מתאים לשיטה האמריקאית - שוב, אולי. לי יש המון סבלנות, אני מעשן לא מעט בשר, דבר איתי על סבלנות אז. זה בדרך כלל התירוץ הנפוץ למכשירים
שלא מסוגלים להחזיק חום.
בנוי מסיבי - יחסית למה? למנגל תחנות דלק?
רשתות הגריל שלו הכי מסיביות - פשוט לא. לדעתי לא ראית יותר ממוצרי מדבקה בשוק.
זה הכל עניין של איך לעבוד איתו - מסכים (לשם שינוי). אני מוציא איתו תוצאות מצוינות, שלא יהיה לך ספק - אבל אני מוציא תוצאות טובות מכל מנגל.
שאני מתכוון למוצר בינוני, אני מתכוון לקלות עבודה, עקומת למידה ועד כמה אני צריך לעבוד על מנת לקבל את התוצאות שלי.
פיזור החום שלו לא טוב מספיק, הוא לא אחיד - דווקא מבנה שני המבערים הוא החיסרון הגדול ביותר שלו לדעתי.
אני לא יודע עם מי מהמתחרים עבדת איי פעם, אני לא יודע מה הניסיון שלך עם בשר ושיטות צלייה שונות.
שוב - לנהל וויכוח\דיון על מוצר עם אנשים שרכשו ממיטב כספם או חסר תועלת. לא ניתן יהיה לשנות את דעת אף אחד מהצדדים.
מבחינתי, זה בדיוק כמו לטעון שקאיה ספורט'ז (ולפי המכירות כרגע בארץ זו עובדה!?!) הוא הרכב הטוב ביותר בארץ.
- Itsik
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 429
- הצטרף: דצמבר 2005
- מיקום: רמה"ג
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
אז כנראה שנצטרך להסכים שלא להסכים. אתה דבק בנקודה שמי ששילם לא יודה בטעותו(דיסוננס קוגנטיבי) ויכול להיות שזה נכון לאחוז מסויים מהאוכלוסיה, אבל אני יודע שלפחות לגביי זה לא נכון.
יש נימת זלזול("למנגל תחנות דלק?") והרבה דברים לא נכונים("הכי מסיביות - פשוט לא. לדעתי לא ראית יותר ממוצרי מדבקה בשוק.") בתגובה שלך ולכן אבחר לא להמשיך בדיון איתך.
צלייה נעימה.
יש נימת זלזול("למנגל תחנות דלק?") והרבה דברים לא נכונים("הכי מסיביות - פשוט לא. לדעתי לא ראית יותר ממוצרי מדבקה בשוק.") בתגובה שלך ולכן אבחר לא להמשיך בדיון איתך.
צלייה נעימה.
איציק.