מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



שלט לא עובד עם מדיה פורטל על win7


   פורומים > HTPC ומחשוב > תוכנה - KODI
מחבר הודעה
jojo1979
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2009
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 30

 #1  נשלח: ב' 03/08/2009 1:07
שלט לא עובד עם מדיה פורטל על win7

שלום לכולם,
בשעה טובה הגעתי לקונפיגורציה שאני (כמעט) מרוצה ממנה.
המטרה הייתה לקבל האצת חומרה בכרטיס ATI HD4350 עם כתוביות.
התקנת מדיה פורטל על גבי win7 הייתה פשוטה והתוצאה מצויינת - תמונה מדהימה והמעבד (P4) על 3%-5%!!!
רק דבר אחד קטן חסר לי
השלט שלי, MCE לא עובד עם המדיה פורטל.
התקנתי את ה mptray, לא עזר, הסרתי את המדיה סנטר המובנה, לא עזר, ביצעתי תמיכה לגרסאת חלונות קודמת עבור התוכנה (תכונה מובנת ב7), לא עזר.
חבר'ה, עזרה בבקשה.
אני מעדיף לא להיכנס לIR SUITE, רק אם אין ברירה.
make my day
פרופיל | שלח הודעה | חפש
staticx (איתי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jan 07, 2008

מיקום: חורש טבעי
הבעות תודה: 323
מספר הודעות: 6688

 #2  נשלח: ב' 03/08/2009 10:54

אתה בטוח שסימנת את אופצית השימוש בשלט במדיה פורטל? אמורה להיות תמיכה מובנית לזה.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
jojo1979
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Feb 14, 2009
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 30

 #3  נשלח: ב' 03/08/2009 14:17

כן, סימנתי.
בינתיים שוטטתי בפורום של MP ומצאתי שם מישהו עם בעיה זהה לשלי, ו.... פתרון!
מישהו פירסם DLL שפותר את הבעיה והDLL הזה הוכנס לגרסא 1.1.0 שבינתיים באלפא.
אני אבדוק את זה היום בערב ואדווח.
(1) הבעות תודה: staticx
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תוכנה - KODI


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht