מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו


עמוד 1 מתוך 3
עבור לעמוד  1  |  2  |  3  |  הבא 
   פורומים > כללי > ייבוא, תמחור ושירות
מחבר הודעה
dizingof
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Apr 09, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 2518

 #1  נשלח: א' 11/10/2009 22:01
מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו

נראה אתכם מצליחים להזמין במבצע המתוקשר כל כך של 50% הנחה על כל התפריט בין השעות 18:00-21:00..
בערוץ 2 הם מסרו גירסא כי יש התנפלות על האתר (איך לא) והשרת קורס.. זה היה לפני כמה ימים ..
רק שעדיין המצב נשאר כזה.

אם זה לא ישראבלופ אני לא יודע מה כן.
במשרד הפירסום בטוח מרוצים עד השמיים , הצליחו להביא את עם ישראל לאתר דומינוס..
לא לקחו בחשבון שזה עלול להיות בומרנג מהתיסכול שהאתר עולה אך אינך יכול להזמין .
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
riji
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Apr 22, 2009
הבעות תודה: 47
מספר הודעות: 987

 #2  נשלח: א' 11/10/2009 22:23
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו

dizingof כתב:
נראה אתכם מצליחים להזמין במבצע המתוקשר כל כך של 50% הנחה על כל התפריט בין השעות 18:00-21:00..
בערוץ 2 הם מסרו גירסא כי יש התנפלות על האתר (איך לא) והשרת קורס.. זה היה לפני כמה ימים ..
רק שעדיין המצב נשאר כזה.

אם זה לא ישראבלופ אני לא יודע מה כן.
במשרד הפירסום בטוח מרוצים עד השמיים , הצליחו להביא את עם ישראל לאתר דומינוס..
לא לקחו בחשבון שזה עלול להיות בומרנג מהתיסכול שהאתר עולה אך אינך יכול להזמין .


המבצע הזה הוא חוצפה ישראלית במיטבה... במיוחד לאור העובדה שאני עדיין רואה את הפרסום באתרים גם לאחר שלכולם ידוע שיש כשל בביצוע.

הערה קטנה נוספת, יש לי מתכון מצויין לפיצה ביתית קלה להכנה וטעימה לא פחות מדומינוס, ברגע שמתחילים לעשות לבד, כבר לא צריכים את הטובות של אף אחד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
uris (אורי שמאי)
מורעל האתר
מורעל האתר

הצטרף בתאריך:
  Nov 16, 2005

מיקום: שלומית (בונה סוכה)
הבעות תודה: 247
מספר הודעות: 6784

 #3  נשלח: א' 11/10/2009 22:25

אשתי מכינה את הפיצה הכי טעימה!
_________________
http://www.urishamay.com
HomeTheater.co.il - Not Just at Home
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
dizingof
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Apr 09, 2005
הבעות תודה: 97
מספר הודעות: 2518

 #4  נשלח: א' 11/10/2009 22:27

גילוי נאות
בזמן שליחת ההודעה פה ב21:01 המסך בדפדפן עדיין הראה "טוען" את אתר דומינוס
2 דקות אחרי האתר "השתחרר" והחל לתפקד - לא ויתרתי ועשיתי הזמנה על אותו דף של 202 שח ואחרי אישור SMS ההזמנה הינה 101 שח.
בתיאבון !
(1) הבעות תודה: oferlaor
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
roypeles (רואי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Nov 19, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 95
מספר הודעות: 3058

 #5  נשלח: א' 11/10/2009 22:31
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו

riji כתב:

הערה קטנה נוספת, יש לי מתכון מצויין לפיצה ביתית קלה להכנה וטעימה לא פחות מדומינוס, ברגע שמתחילים לעשות לבד, כבר לא צריכים את הטובות של אף אחד


למה אתה מחכה לשתף אותנו?
פיצה זה הדבר הכי טעים בעולם!

וגם פה יש חלוקה ברורה - יש את הפיציופילים שבשבילהם פיצה צריכה להיות דקה דקה, ולעולם לא יגעו בפיצה עבה. ויש את שאר העם, שאוהב את הפיצה שלו עבה כדי להרגיש שיש מה לאכול.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
riji
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Apr 22, 2009
הבעות תודה: 47
מספר הודעות: 987

 #6  נשלח: א' 11/10/2009 22:41
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו

את הפיצה הזו אפשר לעשות דקה או עבה, איך שאתה מרדד זה יוצא, הרוטב העגבניות מצויין אבל לא חייבים לעשות אותו ואפשר להסתפק בכל פתרון אחר (רסק עגבניות מוכן, קטשופ וכו'...) הטריק היחיד הוא בשמרים המהירים, כאלה שמגיעים באריזת וואקום (כסופה לרוב) ונשמרים במקפיא להרבה זמן, לא עושים טריקים וקל מאוד להשתמש בהם ללא שום הכנה מוקדמת, כל השאר כיד הדימיון.

אהה וואלה, המתכון פרי של נסיונות רבים שלי אז כל שאלה תתקבל בברכה (מספיק ל- 2 פיצות עבות או 4 דקות):



מרכיבים:

לבצק

חצי קילו קמח לחם שטיבל 2 (בערך 3 וחצי כוסות)
כוס קמח רגיל לעבודת הלישה וההתפחה
כוס ורבע חלב (או חצי חלב / חצי מים)
2 כפות שמרים מהירים (הולנדיה) או כף וחצי שמרית
2 כפות סוכר
2 כפות פרמז'ן
2 כפות שמן זית
1 כף מלח

לרוטב

4-5 עגבניות
1 בצל בינוני
5-8 שיני שום
2 כפות קטשופ
רסק עגבניות רגיל או מתאים לפיצה
כפית חומץ בלסמי
כף אורגנו יבש
כף בזיליקום טרי או יבש
כף סוכר
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנת הבצק:

1.שמים את כל המרכיבים בקערה חוץ מהנוזלים והמלח, מערבבים (עדיף במיקסר במהירות הכי נמוכה) כדקה עד שניראה שכל המרכיבים מעורבבים היטב.
2.מוסיפים בזילוף איטי את הנוזלים למרכז ולאחר מכן לצדדים ושוב למרכז (עד שהבצק מתחיל להיווצר, בשלב הזה ניתן להוסיף גם את המלח).
3.ממשיכים לערבב עוד כ- 2 דקות במיקסר על המהירות השנייה או עד שהמיקסר מתעייף והבצק ניראה אלסטי ולא רטוב מידי.
4.מעבירים למשטח מקומח ולשים בין 5 ל- 10 דקות, חשוב ללוש היטב וחזק על מנת לקבל בצק גמיש אשר יתפח באופן אחיד.
5.מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים לשעה עד שעתיים (ניתן לזרז את התהליך ע"י שימוש במשטח חמים כלשהוא) עד שהבצק מכפיל את נפחו.
6.לשים בשנית (התפחה שנייה) כ- 5 דקות, חשוב לשטח בשלב הראשון את הבצק ולהוציא את האוויר. נשים את הבצק בקערה שוב למנוחה של כחצי שעה עד שעה.
7.בשלב הזה ניתן לחמם תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (לפחות 200 מעלות צלזיוס), במידה ויש ברשותכם אבן שמוט, מה טוב, זה הזמן שלה להכנס לתנור, אחרת, השתמשו בתבנית מתכת איכותית שתימצא בתנור בזמן החימום.
8.נעביר את הבצק למשטח המקומח ונעזר במערוך או בידיים לרדד את הבצק עד כמה שניתן לצורה של עיגול. בשלב הזה מומלץ להעביר את הבצק לנייר אפייה או רשת שמשמשים להכנסתו לתנור החם על התבנית או האבן.
9.נמרח את הרוטב, נוסיף גבינת מוצרלה או פתיתי עמק, אפשר גם להוסיף פרמז'ן מגורר היטב, ירקות לפי בחירה, גבינות ואף עלי רוקט או בזיליקום.
10.יש לפזר היטב את הגבינה והירקות ולמחוץ מעט את הירקות והגבינה לתוך הבצק.
11.התנור התחמם לטמפרטורה המקסימלית (באבן שמוט לפחות שעה) והגיע הזמן להכניס את הפיצה.
12.בין 25 דקות ל- 8 דקות (אבן שמוט) והפיצה מוכנה, כמובן שניתן לראות זאת ע"י בעבוע הגבינה ושינוי צבע הבצק לחום.


אופן הכנת הרוטב:

1.הרוטב מצויין וניתן לבשל אותו או להכינו ללא בישול, במידה ורוצים שלא לבשל אותו מומלץ להשתמש בעגבניות קלופות.
2.מערבבים את כל המרכיבים במערבל מזון במהירות מקסימלית או חותכים את הכל דק דק ומעבירים לסיר.
3.לאחר הערבוב הראשוני ברוטב קר יש להעביר למקרר, אחרת, יש לחמם על אש בינונית כחצי שעה תוך כדי ערבוב ולבסוף לקרר במקפיא.
4.חשוב מאוד שהרוטב יהיה קר בזמן שנרצה להשתמש בו וקצוץ עד כמה שניתן יותר דק.
5.אם הרוטב בושל, ניתן לשמור אותו בהקפאה לפעם הבאה.

בתאבון!! אם בא לכם פיצה בכל הזדמנות, פשוט תקפיאו מגש, חימום קל בטוסטר אובן יאפשר לכם להגיע כמעט לאותה פיצה כמו במקור תוך כמה דקות של חימום ובכל רגע שיתחשק לכם.
(8) הבעות תודה: uris , roypeles , urisavor , Shtirlitz , spacedude , nirses , tiptip , harelma24
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 35
מספר הודעות: 836

 #7  נשלח: א' 11/10/2009 23:31

אחלה מתכון. הערות בונות:
1‏)‏ לעצלנים ששביננו, ניתן לבצע כמעט את כל שלבי הבצק במכונת לחם (לא לשכוח להוציא מהבויידם לפני שמפעילים)
2‏)‏ לפיצופילים ביננו, לפי אגודת יצרני הפיצה הנפוליטני האמיתית, התנור חייב להיות ב475 מעלות (כן,צלזיוס!!!), והפיצה מוכנה בתוך 60 עד 90 שניות. יש עוד הרבה פרטים אחרים אבל לא אלאה אותכם.(מי שרוצה להתעמק, יוכל למצוא את התקנון בגרסתו האנגלית בלינק כאן:http://www.passion-4-pizza.com/vera-pizza-napoletana.html).‎ ‎ אני, בכל-אופן, מתכוון לבדוק זאת בקרוב.
(1) הבעות תודה: riji
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
HazooM
כתב
כתב

הצטרף בתאריך:
  Jan 20, 2005
הבעות תודה: 1025
מספר הודעות: 6808

 #8  נשלח: ב' 12/10/2009 13:28

תנורים ביתיים אכן לא חמים מספיק בשביל להוציא פיצה פרופר, אבל זה לא אומר שזה לא יצא טעים או משהו כזה
_________________
סאבוופרים ורמקולים – חדש בתחום? השרשור הזה בשבילכם.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 35
מספר הודעות: 836

 #9  נשלח: ב' 12/10/2009 13:39

מי הזכיר תנור ביתי?
זה מה שמצאתי באחד מאתרי יד שניה. כבר אצלי בבית מוכן להתקנה.
http://www.chefsrange.co.uk/italforni-fast-50-twin...
זה מסביר למה אין לי עדיין מגבר שפופרות, לא?



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
riji
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Apr 22, 2009
הבעות תודה: 47
מספר הודעות: 987

 #10  נשלח: ב' 12/10/2009 14:05

אבן שמוט עושה אחלה עבודה ועכשיו אחרי שחזרתי מאיטליה בפעם השנייה אני מוכן להתחרות גם בפיצריות שלהם עם המתכון שלי

אבל תעדכן איך יוצאות הפיצות עם התנור החדש.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
urisavor
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד


הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2009

מיקום: רחובות
הבעות תודה: 35
מספר הודעות: 836

 #11  נשלח: ב' 12/10/2009 14:11

אבן שמוט אכן עושה עבודה נפלאה בתנור בדירה הישנה. בהחלט אעדכן (בעוד חודש...אם ירצה השיפוצניק).
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
riji
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Apr 22, 2009
הבעות תודה: 47
מספר הודעות: 987

 #12  נשלח: ב' 12/10/2009 14:26

בהצלחה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3620
מספר הודעות: 68799

 #13  נשלח: ג' 13/10/2009 21:46

טוב. ניסיתי את המבצע. לקח לי חצי שעה להשלים את ההזמנה - האתר שלהם גמגם קשות אך בסוף השלמתי את ההזמנה.

את הפיצה הזמנו היום ב׳ 19:30

הפיצה עדיין לא הגיעה (20:44 כרגע)

לפני כמעט שלושת רבעי שעה קיבלתי SMS שעוד 12 דקות השליח יגיע. או שהשליח הולך ברגל מירושליים או שמשהו באמת דפוק כאן.

_________________
נודה לכם אם לא תשתפו את מחירי הקניות הקבוצתיות בכדי שנוכל לקיים עוד כאלה בעתיד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3620
מספר הודעות: 68799

 #14  נשלח: ג' 13/10/2009 22:17

התקשרתי שוב והפעם ברוב ששון ושמחה מנהל הסניף בכבודו ובעצמו הודיע לי על כך שהפיצות שלי ממתינות להן ולא לחשוש כי הן חמות...

אחרי שפעמיים אמרו לי שהן יצאו כבר מזמן לדרך כבר התקשתי להאמין לו.

ההזמנה בוטלה לרגל חגיגות השעה וחצי להזמנה.

_________________
נודה לכם אם לא תשתפו את מחירי הקניות הקבוצתיות בכדי שנוכל לקיים עוד כאלה בעתיד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sam22
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Nov 30, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 822
מספר הודעות: 20203

 #15  נשלח: ג' 13/10/2009 22:30

לא סובל את הפיצה שלהם
ולא את פיצה האט שבדרך כלל נראית כמו אמבטיית שמן

אם אתם בתל אביב
ממליץ מאוד על פיצה בטא או בטא פיצה
הפיצה של אייסברג
ומזמן לא דגמנו את פיצה מטר, פעם היו לא רעים

_________________
העם דורש..... כל מיני דברים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > ייבוא, תמחור ושירות עבור לעמוד  1  |  2  |  3  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht