| מחבר |
הודעה |
 |
zviwr עורך משנה HTmobile


 הצטרף בתאריך: Aug 01, 2005 הודעות: 1048 מיקום: גבעתיים
|
#1
נשלח: ה' 10/12/2009 8:07
|
|
orange מתחילה למכור ביום חמישי ה – 10/12 את ה- iPhone
|
|
|
| הודעה לעיתונות - הועברה כלשונה |
orange מתחילה למכור ביום חמישי ה – 10/12 את ה- iPhone
ומציגה מגוון רחב של מחירים, שירותים, אפליקציות ומוצרים חדשים orange נערכת בכל ערוצי השירות של החברה להעניק שירות יעיל ומקצועי
orange מציגה מגוון הצעות ותוכניות תעריפים לרכישת ה- iPhone המותאמות במיוחד לאופני השימוש ולצרכיהם הייחודיים של לקוחותינו
לדוגמא: בהתחייבות לחבילה חודשית של 159 ₪ הכוללת דקות שיחה לכל החברות, SMS,
ונפח גלישה
ללא אותיות קטנות וללא תוספות
מכשיר בעלות חודשית של 14 ₪ למכשיר G8 (לאחר זיכוי חודשי)
מכשיר בעלות של 30 ₪ למכשיר G16 (לאחר זיכוי חודשי)
מכשיר בעלות של 46 ₪ למכשיר G32 (לאחר זיכוי חודשי)
orange תשווק את דגמי 3Gוה – 3Gs של ה – iPhone.
iPhone 3Gs הוא הדגם המהיר והעצמתי ביותר עד היום. מאובזר ביכולות חדשות לרבות מעבד מהיר ביותר, וביצועים חזקים יותר.
מכשיר ה –Gs3iPhone החדש מהיר פי 2 מקודמו בעל סוללה חזקה יותר, מצלמתMP3 בעלת פוקס אוטומטי מובנה ותכונת "לחץ למיקוד", יכולות צילום וידאו איכותיות, מנוע זיהוי קולי לביצוע פעולות שונות במכשיר ללא מגע יד.
ה- 3Gs iPhone בעל מערכת הפעלה 3.1, המתקדמת ביותר בעולם, המציעה תכונות כמו : גזור, העתק והדבק, MMS, חיפוש, מקלדת וירטואלית ועוד.
ארז פז, סמנכ"ל השיווק והתוכן של פרטנר אמר: "orange מאז ומעולם הציגה בולטות וחדשנות בתחום ציוד הקצה, על כן הבחירה להוסיף את מכשיר ה – iPhone לנבחרת המכשירים המובילה והחדשנית של החברה, מתבקשת.
החברה מנהלת דיאלוג מתמיד ולאורך זמן עם הלקוחות מכירה היטב את דפוס השימוש וצרכיהם וכחלק מתפיסת השרות זו, כל שירות וכל מוצר ללקוח עובר קסטומיזציה דקדקנית טרם שיווקו.
מכשיר ה –iPhone עבר התאמה הן מבחינת התמחור והן מבחינת התאמת האפליקציות וממשקי המשתמש, כך שיתאים למגוון מטרות ולאופני השימוש השונים.
הקמנו אתר ייעודי ללקוחות orange בעלי המכשיר בו יוכלו למצוא גישה מהירה למאות אתרים מובילים בארץ ובעולם ומאות אפליקציות אשר עברו התאמה מיוחדת למכשיר, מדריכים וסרטוני הדרכה לשימוש במכשיר, שפע משחקים, קהילות ובלוג יומי בנושא ה- iPhone.
בתחום האפליקציות, העלנו לחנות ה – App store שתי אפליקציות ייעודיות לממשק המכשיר. orange GPS - אפליקציית ניווט ומיפוי מתקדמת ביותר הכוללת הנחיות קוליות, טקסטואליות וגראפיות תלת ממדיות, גישה מהירה לאלפי נקודות עניין, עדכוני תנועה ועוד.
orange T.V, מאפשרת צפייה ב – 100 ערוצי טלוויזיה מהארץ ומהעולם בקלות ובנוחות, כמו גם חווית צפייה מיטבית. ב – orange T.V ניתן לזפזפ בין הערוצים, לקבל מידע אודות הערוץ המשודר וליצור רשימת ערוצים מועדפים אישית.
דרינקולטור - כחלק מפעילותינו הענפה לטובת הקהילה בה אנו פועלים רתמנו את מכשיר ה – iPhone. אנו נעודד מידי שנה שיווק של 5 אפליקציות חברתיות. האפליקציה שנציע במהלך חודש דצמבר המכשיר הינה אפליקציה מאפשרת מתן אינדיקציה לכשרות לנהיגה לאחר שתייה, ההכנסות יועברו לעמותת אור ירוק לטובת קמפיינים בנושא בטיחות בדרכים".
אלי גליקמן, סמנכ"ל חטיבת לקוחות של פרטנר, אמר: "הפננו משאבים רבים, עיבינו את מערך השירות וההדרכה בכדי להמשיך ולתת מענה איכותי, מקצועי ומהיר- פיתחנו חומרי עזר והדרכה ייעודיים, הושקעו מאות שעות הדרכה ולנציגי השירות והמכירה אף נערכנו מבחני הסמכה.
בכדי למנוע תורים מיותרים ולשמור על שירות מקצועי יעיל ואיכותי נעשתה פניה יזומה ללקוחות במסגרתה מתואמת פגישה בהתאם לבחירת הלקוח , בביתו במשרדו או במרכז השירות של החברה.
המכשיר ייתמך בכל עשרות נקודות השירות והמכירה ובמוקד הטלפוני.
בתקופת ההשקה ייערכו במרכזים נבחרים הדרכות לפני הרכישה, כמו כן orange נותנת הדרכה פרטית מורחבת ומתקדמת באורך של עד כשעה במענה הטלפוני במרכזים ובבית הלקוח בתיאום מראש.
orange מציגה התקדם ל iPhone 3Gs עם ההצעה המתאימה לך
|
_price1.jpg)
|
_price3.jpg)
|
_price2.jpg)
|
_________________ צבי |
|
|
(2) הבעות תודה:
|
oferlaor , חיים
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
|
itsik123 חבר פעיל במיוחד

 הצטרף בתאריך: Aug 30, 2009 הודעות: 624
|
#2
נשלח: ה' 10/12/2009 11:59
|
|
|
|
|
|
החישובים פה מצריכים דוקטורט,
החבילות גלישה פה הם בדיחה, 30M בפשוט ו 500M ברגיל בזמן שפלאפון מציעים 10G לא משנה באיזה תוכנית תבחר,
במכשיר הזה בקלות עוברים 1G בחודש, הם בטח בונים על רווחים מהחריגה.
נראה שפלאפון מצעים את התוכנית הכי טובה למשתמש הממוצע.
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
יוני_א חבר פעיל במיוחד

 הצטרף בתאריך: Mar 06, 2008 הודעות: 812
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
zovirax חבר במועדון 10K

 הצטרף בתאריך: Feb 04, 2006 הודעות: 12998
|
#4
נשלח: ה' 10/12/2009 15:57
|
|
|
|
|
|
זה כתוב בצורה מבולגנת מאוד.
אני לא מבין כלום מזה.
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
AviBiton גורו HTmobile


 הצטרף בתאריך: Apr 10, 2005 הודעות: 14698 מיקום: קרית שמונה
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
יוני_א חבר פעיל במיוחד

 הצטרף בתאריך: Mar 06, 2008 הודעות: 812
|
#6
נשלח: ה' 10/12/2009 18:39
|
|
|
|
|
|
| zovirax כתב: |
זה כתוב בצורה מבולגנת מאוד.
אני לא מבין כלום מזה. |
זה כתוב בציניות
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
zovirax חבר במועדון 10K

 הצטרף בתאריך: Feb 04, 2006 הודעות: 12998
|
#7
נשלח: ה' 10/12/2009 19:33
|
|
|
|
|
|
אההה
טמבל שכמוני.
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
|
|
|
|
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה לא ניתן להצביע למשאלים בפורום זה לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה
|
|