קניית נתח אנטריקוט איכותי מבלי לפשוט את הרגל - אפשרי? (איפה?!)

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
shaby (פותח השרשור)
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2093
הצטרף: ינואר 2011
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

קניית נתח אנטריקוט איכותי מבלי לפשוט את הרגל - אפשרי? (איפה?!)

נושא שלא נקרא #1 

היי,

מה שלומכם?

אני קרניבור שנמאס לו לשלם את המחירים ההזויים שדורשים מבחר קצביות בעבור נתח אנטריקוט א-י-כ-ו-ת-י.
יש לי דרישות לאיכות, אך אני חושב שקצביות באיזור תל אביב מגזימים מזה זמן רב.

נכון לעכשיו - בעבור נתח אטריקוט איכותי (מניסיון) אצטרך לשלם בין 145ש"ח ועד 180ש"ח ל-1ק"ג!

אני מחפש תשובות מאנשים אשר יודעים מהי איכות בשר גבוהה ולא נוטים להתפשר.

מה זה אנטריקוט איכותי? מפרות שרולה , אנגוס מבכירות.

לאיזה מחיר אני שואף להגיע? לאיזור ה-120ש"ח ל-1ק"ג.

אני צריך איזה 5 ק"ג.

האם למישהו/י ידוע על אטליז או כל מקום באיזור במרכז או הדרום, בו אוכל לקנות נתח איכותי במחיר נורמאלי?

תודה רבה!
נערך לאחרונה על ידי shaby ב 26/03/2012 10:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

+1 מצטרף לבקשה :mrgreen:
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

yoramw
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 225
הצטרף: ינואר 2011
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

לקפוץ לטירה בא בחשבון?

יש שם מספר קצבים שתוכל לקנות אצלם אנטריקוט טוב במחיר היעד שלך ואולי גם קצת מתחת לו.

אני קונה לפעמים אצל פאחר שהוא ממש בכניסה לפני תחנת הדלק

shaby (פותח השרשור)
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2093
הצטרף: ינואר 2011
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

yoramw כתב:לקפוץ לטירה בא בחשבון?
יש שם מספר קצבים שתוכל לקנות אצלם אנטריקוט טוב במחיר היעד שלך ואולי גם קצת מתחת לו.
אני קונה לפעמים אצל פאחר שהוא ממש בכניסה לפני תחנת הדלק
...
זו היתה יכולה להיות אפשרות מצויינת - פשוט אין לי רכב (מקסימום אופניים :o ).
אפשר לארגן קבוצת רכישה מהפורום ולנסוע יחד :lol:
שמעתי שעראקי נחשב לטוב מאד...
נערך לאחרונה על ידי shaby ב 26/03/2012 10:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6362
הצטרף: נובמבר 2005
מיקום: גן-יבנה
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

בטירה המחירים הרבה יותר נמוכים. בסביבות ה-75 שקל לקילו.
אבל האיכות(של האנטריקוט) היא לא גבוהה, מנסיון.
אני קונה בטירה כבש, צלעות ונתח קצבים שהוא לא פחות טוב מאנטריקוט לטעמי.

בשישי הייתי שם כהכנה לפסח, עוד שבוע המחירים יעלו ויהיה בלאגן שם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3501
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: מזכרת בתיה
נתן תודות: 183 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

באסאדה בפ"ת מכרו (בפעם האחרונה שהייתי שם לפני 4 חודשים) אנטריקוט אנגוס ב 120 לק"ג.
פשוט ללקק את האצבעות...
שחר

shaby (פותח השרשור)
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2093
הצטרף: ינואר 2011
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

spacedude כתב:באסאדה בפ"ת מכרו (בפעם האחרונה שהייתי שם לפני 4 חודשים) אנטריקוט אנגוס ב 120 לק"ג.
פשוט ללקק את האצבעות...
...
כרגע שוחחתי עם אטליז "אסאדה" והם עשו רושם טוב של מביני עניין!
אז אנטריקוט אנגוס לא עולה שם 120ש"ח (זה המחיר לאנטריקוט מדרום אמריקה) - אלא 159ש"ח...אך שלומי (מי ששוחחתי עימו) נשמע כאיש מקצוע שמבין עניין...אז ביצעתי הזמנה לנתח אנטריקוט אנגוס מעדר בגולן...אני יקבל את זה עד לבית.
מבירור שערכתי עם אטליזים שמתמקצעים בתחום ה"פרמיום" (גיליס,מרינדו,יוז'י,בשרי) המחירים היו בין 168ש"ח ל-189ש"ח.

לצערי, כנראה שאם הייתי קונה בשר ב-120ש"ח - אז הייתי מתפשר ללא ספק על האיכות.

תודה לכם!
נערך לאחרונה על ידי shaby ב 26/03/2012 12:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3501
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: מזכרת בתיה
נתן תודות: 183 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

אז אולי לא זכרתי טוב :roll:
או שהמחירים באמת עלו

בכל מקרה בעונת "המנגלים" אני קונה שם לא מעט בכלל
שחר

shaby (פותח השרשור)
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2093
הצטרף: ינואר 2011
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

היית מגדיר עצמך ככזה שאוהב בשר , מוכן לשלם יותר ולא מוכן להתפשר בנוגע לאיכות גבוהה?

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3501
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: מזכרת בתיה
נתן תודות: 183 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

אחרי הפעם הראשונה שקניתי מהם אני בהחלט מוכן להוסיף כסף ולהנות מבשר איכותי יותר.
יש להם גם רוטב צימיצ'ורי (שהם עושים במקום) מעולה.
שחר

Robby
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 38
הצטרף: יוני 2006
שם מלא: Robby
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #11 

פרה פרה מומלץ מישלוחים עד הבית
http://www.para-para.co.il/

shaby (פותח השרשור)
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2093
הצטרף: ינואר 2011
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

נושא שלא נקרא #12 

Robby כתב:פרה פרה מומלץ מישלוחים עד הבית
http://www.para-para.co.il/
...
אכן כן, גם אני נזכר שמישהו (חבר משפחה) סיפר לי שהוא קונה קבוע מהם ושהם מעולים...

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2046
הצטרף: אפריל 2010
נתן תודות: 152 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

נושא שלא נקרא #13 

כבר הספקת לקנות ולנסות? יש רשמים?

פשוט מחפש מקום טוב לקנות סינטה לשישי, הפעם האחרונה הייתה ממרינדו והיה מעולה, אבל באמת די יקר.

shaby (פותח השרשור)
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2093
הצטרף: ינואר 2011
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

נושא שלא נקרא #14 

tomer_h כתב:כבר הספקת לקנות ולנסות? יש רשמים?
פשוט מחפש מקום טוב לקנות סינטה לשישי, הפעם האחרונה הייתה ממרינדו והיה מעולה, אבל באמת די יקר.
...
מרינדו ... מרינדו - אכן טובים , אך אכן מאד מאד יקרים (n)

אין לי מושג מאיפה אתה, אם קנית במרינדו - יש מצב שאתה מאיזור המרכז (למרות שיש גם בצפון).

מקומות שנראים לי טובים , מקצועיים ולא יקרים שמצאתי:
-אבו חילוואה ביפו.
-הטלה המעולה בשכ' התקווה.

כל השאר נמצאו כיקרים עד יקרים ברמות מטורפות (170...190ש"ח לק"ג - מי מת?).

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4858
הצטרף: מאי 2005
מיקום: עמק חפר
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

נושא שלא נקרא #15 

אני ממליץ על הקצביה בביתן אהרון.
אנטריקוט שרולה הטוב ביותר שאכלתי.
לפני שגיליתי את המקום, הזמנתי כמה פעמים ממרינדו ולדעתי פשוט אין מה להשוות.
No place like home.......... Theater

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”