היי
אז קודם כל אני מצרף תמונה של הקולה למטה, התמונה הראשונה (סורי לא מצאתי דרך לשים מתחת לכל טקסט רלוונטי)
אני לא יבזבז יותר מדי זמן על הקדמות אבל פנוי לכל שאלה שתרצו
עם זאת יש לי כמה שאלות למנוסים בקליות תוף אמיתי כאן, אקדים ואומר שאני קולה ומאמין בתורה של סקוט מראו, ולכן מנסה להגיע ל ROR שתמיד במגמת ירידה מתונה
הבעיה שלי זה לישם בשליטה על הקולה האחרון במשפט, "ירידה מתונה", כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת מה ARTISAN שמודגש בה בצהוב החלק שאני רוצה לתקןאני לתקן.
אני רוצה ליצור ROR שיותר דומה ל ROR שבתמונת המסך השלישית, כלומר שלאחר העליה המהירה של הROR בהתחלה (מה שיקרה בכל קלייה), תהיה ירידה מתונה יותר של ה ROR ללא שבירה בזוית חדה כמו בתמונת מסך השניה.
השאלה היא איך ליישם את זה בתפעול של הקולה?
אני יציין ויגיד שמדובר בקולה 600 גרם מן הסתם עם 3 מבערים עם HOT AIR ADJ ו DUMPER וכמובן שליטה על הגז ומהירות התוף שפחות רלוונטית כאן
כמו כן אשמח לדעת אם מישהו מוכן או מכיר מישהו שמומחה בקלייה שמאמין בעקרונות של סקוט מאורו ומנוסה בקולה עם שליטה שדומה לקולה שלי ומוכן לעשות לי הדרכה , בתשלום כמובן.
אשמח לתשובות ...תודה
התחדשתי בקולה חדש BK-600, יש לי כמה שאלות...
- ymg (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 820
- הצטרף: אוקטובר 2006
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
התחדשתי בקולה חדש BK-600, יש לי כמה שאלות...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
זה לא הפליק או הקראש. זאת הקריסה הרגילה מהכנסת הפולים. באותה התמונה בדקה ה12 אתה רואה את העלייה ב ROR ואז את הנפילה שאחריה- זה הפליק והקראש, ככל שהסטייה שלהם גדולה יותר אחד מהשני כך ההשפעה על הקפה גדולה יותר. כלומר, יכול להיות אפילו קפה בקלייה בהירה עם טעם שרוף ושטוח.ymg כתב:@Nemesis
·
כן אני מחמם את המכשיר 20 דקות מהרגע שמגיע לטמפר שלו...
- ymg (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 820
- הצטרף: אוקטובר 2006
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
@Nemesis
אני קולה בטמפר החדר ודי חם אצלי בבית זאת לא הנקודה...
ניסיתי גם עם 500.
הביאו לי הסבר מלומד בהום בריסטה להמניך גז ב CHARGE למשך כדקה כי יש קשר ישר בין הקריסה של ה ROR ובין ההפרש של ב ET ו בBT , ככול שיהיה נמוך יותר קריסת הROR תהיה מתונה יותר, ניסיתי ואכן זה עבד.
לגבי נתונים על הקולה, קניתי מסין מ : "Zhengzhou Blueking Mechanical Equipment Co., Ltd"
השירות שלהם מדהים, ממליץ בחום
העלות הסופית של הקולה כולל הכל (אפילו הובלה) היא קצת יותר מ 12 אלף ככל הזכור לי.
·
אני קולה בטמפר החדר ודי חם אצלי בבית זאת לא הנקודה...
ניסיתי גם עם 500.
הביאו לי הסבר מלומד בהום בריסטה להמניך גז ב CHARGE למשך כדקה כי יש קשר ישר בין הקריסה של ה ROR ובין ההפרש של ב ET ו בBT , ככול שיהיה נמוך יותר קריסת הROR תהיה מתונה יותר, ניסיתי ואכן זה עבד.
לגבי נתונים על הקולה, קניתי מסין מ : "Zhengzhou Blueking Mechanical Equipment Co., Ltd"
השירות שלהם מדהים, ממליץ בחום
העלות הסופית של הקולה כולל הכל (אפילו הובלה) היא קצת יותר מ 12 אלף ככל הזכור לי.
·
@ymg
·על בסיס מה קבעת שsoak עובד תמיד? זה תלוי בסוג הקפה שאתה קולה ובתוצאה שאתה רוצה. יש קפה שsoak לא מתאים לו בכלל (קפה שצריך קלייה יותר אגרסיבית למשל).
ובתור מאמין "גדול" של סקוט ראו לא יצא לך לקרוא את הספר שלו וללמוד שהוא ממליץ על קלייה רק של 50-60% מהיכולת המוצהרת אצל היצרן?
שמע, סך הכל ניסיתי לתרום מהידע והניסיון שלי, אז במקום להתנגח ולצאת בהצהרות חסרות ביסוס, היית יכול לקחת רגע ולחשוב ולבדוק אם אולי הטיפים שנותנים לך פה בפורום יעזרו לך או לא. בכל זאת באת לבקש עזרה ולא פשוט להילחם בדעות שלא 100% תואמות לשלך.
·על בסיס מה קבעת שsoak עובד תמיד? זה תלוי בסוג הקפה שאתה קולה ובתוצאה שאתה רוצה. יש קפה שsoak לא מתאים לו בכלל (קפה שצריך קלייה יותר אגרסיבית למשל).
ובתור מאמין "גדול" של סקוט ראו לא יצא לך לקרוא את הספר שלו וללמוד שהוא ממליץ על קלייה רק של 50-60% מהיכולת המוצהרת אצל היצרן?
שמע, סך הכל ניסיתי לתרום מהידע והניסיון שלי, אז במקום להתנגח ולצאת בהצהרות חסרות ביסוס, היית יכול לקחת רגע ולחשוב ולבדוק אם אולי הטיפים שנותנים לך פה בפורום יעזרו לך או לא. בכל זאת באת לבקש עזרה ולא פשוט להילחם בדעות שלא 100% תואמות לשלך.
- ymg (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 820
- הצטרף: אוקטובר 2006
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
@89peleg
·
1. אמרתי ש soak תמיד עוזר לי ביצירת ה ROR שאני שואף אליו, דיברתי על עצמי ועל העובדות שאני חוויתי
2. אולי זה מה שכתוב בספר אבל זה לא אומר שאתה הולך על עיוור בכל דבר שאתה קורא, תעשה גוגל ותבין שיש המלצות של 700-800 גרם בקולה הזה. יש לו 3 מבערים והוא זורק חום עצום.
אם תעשה שיעורי בית במקום לתפרץ תראי שה BK-600 הוא בעצם BC-2 כאשר 2 זה עבור 2lb שזה 907 גרם בכלל
אני לא קובע עובדות ולא זורק דברים לאוויר, רק דברים על סמך הניסיון שלי עד כה, ואני פה כדי ללמוד מה עלי לשפר הלאה, אבל אם אתה בא ואומר דברים לא מבוססים ועוד בא אלי בטענות..תהנה לך
·
1. אמרתי ש soak תמיד עוזר לי ביצירת ה ROR שאני שואף אליו, דיברתי על עצמי ועל העובדות שאני חוויתי
2. אולי זה מה שכתוב בספר אבל זה לא אומר שאתה הולך על עיוור בכל דבר שאתה קורא, תעשה גוגל ותבין שיש המלצות של 700-800 גרם בקולה הזה. יש לו 3 מבערים והוא זורק חום עצום.
אם תעשה שיעורי בית במקום לתפרץ תראי שה BK-600 הוא בעצם BC-2 כאשר 2 זה עבור 2lb שזה 907 גרם בכלל
אני לא קובע עובדות ולא זורק דברים לאוויר, רק דברים על סמך הניסיון שלי עד כה, ואני פה כדי ללמוד מה עלי לשפר הלאה, אבל אם אתה בא ואומר דברים לא מבוססים ועוד בא אלי בטענות..תהנה לך
@ymg
·1. סבבה, אם עובד לך אז מצוין! בכל מקרה תמיד כדאי לבדוק עם ובלי.
2. הסיבה שקולים פחות ממה שמוצהר על ידי היצרן זה לא בגלל הספק חום אלא בגלל גודל תוף. כאשר אתה מעמיס יותר מדי קפה בקולה תוף, הזרימת אוויר משתבשת והפולים לא נקלים באופן אחיד.
3. לא בדקתי שום מידע על הקולה, אמרת שהוא קולה של 600 גר' אז מיד הנחתי שאתה מעמיס עליו יותר מדי. עדיין הייתי מייעץ לך לנסות 300 ג'.
4. אם יש דברים שאמרתי שאתה חושב שאין להם ביסוס, אשמח שתצביע עליהם. ככה אני אוכל ללמוד שיש לי מידע לא נכון.
·1. סבבה, אם עובד לך אז מצוין! בכל מקרה תמיד כדאי לבדוק עם ובלי.
2. הסיבה שקולים פחות ממה שמוצהר על ידי היצרן זה לא בגלל הספק חום אלא בגלל גודל תוף. כאשר אתה מעמיס יותר מדי קפה בקולה תוף, הזרימת אוויר משתבשת והפולים לא נקלים באופן אחיד.
3. לא בדקתי שום מידע על הקולה, אמרת שהוא קולה של 600 גר' אז מיד הנחתי שאתה מעמיס עליו יותר מדי. עדיין הייתי מייעץ לך לנסות 300 ג'.
4. אם יש דברים שאמרתי שאתה חושב שאין להם ביסוס, אשמח שתצביע עליהם. ככה אני אוכל ללמוד שיש לי מידע לא נכון.