LG G3 – מכשיר מעוצב ומוביל. ביקורת

LG ממשיכה את רצף ההצלחות שלה בסדרת ה G עם המכשיר השלישי בסדרה, ה G3 שעשה הרבה רוח עוד לפני ...


[סרטוני הביקורת בסוף המאמר]

כבר מזמן אמרנו שאלו השנים הטובות של LG. שבע השנים הרעות עברו ונראה שהחברה כבר מזמן נכנסה לשבע השנים הטובות שלה. LG מזנבת בסמסונג, הענקית שמובילה את תחום מכשירי האנדרויד בשוק ונדמה שאם תמשיך כך, לא רחוק היום בו LG אפילו תעקוף אותה. LG לא מתביישת ואינה חוסכת במאמצים כדי להשוות אותה לסמסונג או להאדיר את עצמה על חשבונה כשכבר לפני כשנה וחצי הרשתה לעצמה ללעוג לסמסונג ביום חגה, הכרזת הגלקסי S4.

אבל יש ל LG על מה לנגן. סדרת הדגל שלה, ה G, מתחוורת כסדרה מוצלחת מאוד עם החלטות פשוט טובות שביצעה החברה הגם שהיו על גבול המסוכנות. אבל ל LG לא היה מה להפסיד אז, לקחה את הסיבוב במהירות ומסוכנת וצלחה אותו.

LG G3 ביקורת

והנה, ה G3 החדש של LG, שיוצא השבוע בישראל, זכה להצלחה ולדיבור ברשת עוד לפני שבכלל הוכרז, דיבור כזה ששמור רק לענקיות אפל וסמסונג רגע לפני שמכריזות על מכשירי הדגל שלהן. אבל תכונה מעניינת שהספקנו להכיר במקרים כאלה היא שלא תמיד אותו דיבור שווה את המכשיר שעומד מאחוריו. מה לגבי ה G3?

קופסא:

אין הרבה בקופסא של ה G3, אנחנו מקבלים קופסא שלא שונה בהרבה מקופסאות אחרות של מכשירים מתחרים – מלבנית, מינימלית ובלי הרבה דברים. המכשיר, מונח במקומו ונוכל לראות אותו מיד כשנרים את המכסה. מתחתיו מונחים תקע חשמל, כבל ה USB ואוזניות In-Ear. בנוסף נקבל גם חוברת הדרכה קטנה בשפות אנגלית ועברית.

עיצוב:

הכל עניין של טעם אבל אם תשאלו אותי, העיצוב של ה G3 פשוט יפה ועומד בין מראה יוקרתי, כמו של HTC M8 ולנוחות החזקה של ה S5. אמנם הגב חלקלק למדי (שוב כמו ה HTC) ויש חשש שהוא יברח לנו מהיד בכל רגע, אבל עיצוב דמוי המתכת המוברשת והפינות המעוגלות משוות לו מראה יוקרתי ומזמין.

המכשיר גדול למדי בסגנון טרנד הפאבלטים האחרון אבל לא תרגישו אי נוחות באחיזה שלו או בסרבול יתר. הגב המקומר שלו נותן שוליים דקים ובכך נותן תחושה של מכשיר דק כשגם הקימור שלו "מתלבש" בדיוק על היד. אותו קימור יתגלה כחיסרון בהמשך כשננסה לעבוד עם המכשיר על גבי השולחן ונגלה שה G3 הפך לנו למעין נדנדה שקופצת בכל נגיעה שקרובה מידי לשוליים.

LG G3 ביקורת

LG G3 ביקורת

גב המכשיר עמוס במאפיינים שונים. יש לנו שם את עדשת המצלמה, חיישן הלייזר לתוצאות טובות יותר בצילום, שני פלאשים בגוונים שונים וכפתור כיבוי וההדלקה שהפך כבר סימן ההיכר של הסדרה עם כפתורי הווליום הנלווים אליו.

אמרנו את זה בביקורת ה G2, אמרנו את זה כמה פעמים מאז ונגיד גם עכשיו – הרעיון של כפתור ההדלקה בגב המכשיר ביחד עם כפתורי הווליום מוצלח מאוד. השימוש פשוט נוח וטבעי ואם חששנו ב G2 שמשהו לא יעבוד שם או לא נתרגל אליהם, מהר מאוד התחוור לנו שאין טבעי ממיקום הכפתורים בגב של המכשיר.

כפתורי הווליום משמשים גם כמקשי קיצור דרך כשהמכשיר כבוי. לחיצה ארוכה על כפתור ווליום למעלה בזמן שהמסך כבוי יביא אותנו ל Quick Memo בעוד שלחיצה ארוכה על המקש התחתון יפעיל את המצלמה. לא ניתן לשנות את פונקציות הכפתורים האלה בהגדרות אך ניתן רק להפעיל או לבטל את הפונקציה הזאת.

נכון, לפעמים קצת חסר לנו כפתורי ווליום בצד המכשיר כשאנחנו צופים בסרטון כשהמכשיר מונח על השולחן או כאשר אנחנו מניחים אותו בזרוע ברכב, אבל לא נתקלנו בצורך מיוחד ותמיד "הסתדרנו".

LG G3 ביקורת

מסך:

אם תקנו את ה G3 בשביל תכונה אחת בלבד, קנו אותה בשביל המסך המרשים.
המסך ב G3 מתוח ומגיע ממש כמעט לכל שולי המכשיר. העובדה הזו מאפשרת ל LG להציג מכשיר בעל מסך גדול משמעותית ויחד עם זאת מבלי להגדיל את מסגרת המכשיר. מסך גדול במכשיר קטן אם תרצו. למעשה, גודל המסך כמעט שווה לגודל המסך בנוט 3 (5.7") כשלמעשה מבנה ה G3 קטן יותר ממנו. יתרון של ממש.

הנתונים של המסך על הנייר מדהימים. אנחנו מקבלים מסך QHD בגדול 5.5 אינץ (לעומת 5.7 בנוט 3) ברזולוציה של 1440X2560 וצפיפות פיקסלים של 538 פיקסלים לאינץ. ה- QuadHD הוא למעשה מסך בעל חדות כפולה ממסך ה FullHD.

LG G3 ביקורת

ובאמת, בצפייה בסרטים על גבי המסך הגדול ובאיכות המדהימה הזו, ניתן לחוות את ההנאה מאחורי המספרים, במיוחד בסרטי ההדגמה שהמכשיר מגיע איתם.
הבהירות של המסך לא גבוהה ועל כן צפוי לעבוד פחות טוב באור שמש. יחד עם זאת לא הבחנו בבעיה משמעותית בעבודה בשמש או בכלל ואם יש כזו אז היא זניחה. אותו הדבר גם לגבי רוויה בצבעים. ה G3 לא יעמיס את העיניים שלנו בצבעים כמו שסמסונג עושה ולרוב אף מזייפת שם ויש כאלו, במיוחד אלה שעברו מהמכשירים השונים של סמסונג, שם רווית הצבעים גבוהה מאוד, שירגישו מעין "חיוורות" של הצבעים כאן.

בעיניים של משתמש רגיל אפשר להגיד שהחוויה עם המסך של LG פשוט טובה. המסך גדול מאוד, נעים למגע עם צבעים וחדות מעולים.

ביצועים:

על הנייר, ה LG G3 אמור להיות תותח על. עם מעבד מרובע ליבות של סנאפדרגון 801, מעבד גרפי Adreno 330 וזכרון RAM של 3GB (בדגם החזק יותר), אנחנו אמורים לקבל מכשיר שאוכל ולועס עם השיניים כל אפליקציה שנזרוק אליו.
איך הוא בפועל? בבדיקות שלנו הכל עבד חלק. ללא שום שיהוקים, תקיעות או השהייות למיניהם, אך כשהפעלנו את תוכנת הבדיקה Antutu גילינו שהמכשיר, לפי התוכנה כמובן, מתפקד בצורה גרועה למדי ונמצא במקום לא מחמיא בכלל אחרי מכשירים אחרים ובאופן תמוה במקום אחד אחרי קודמו, ה G2..

קשה לנו, במיוחד לאחר השימוש שעשינו במכשיר, לקבל את תוצאות הבדיקה הזו שכבר התגלו בעבר כמפוקפקות משהו וניתנות להטייה, מה גם שהרבה תלוי במצב הספציפי בו המכשיר היה מצוי.

LG G3 ביקורת

הציון באנטוטו. לא בטוח שמדייק

 

המצלמה:

גם המצלמה האחורית ב G3 בעלת נתונים מעולים על הנייר, עם חיישן של 13 מגה פיקסל, שני פלאשים בגוונים שונים וחיישן לייזר לסיוע בפוקוס מהיר נראה שיש לנו מצלמה מנצחת.
בפועל, המצלמה מוציאה תמונות טובות אבל לא הצלחנו לראות הבדלים משמעותיים או יתרון כלשהו על מצלמות הדגל של המתחרות. שלא תטעו, ביחס למצלמת סמארטפון ה G3 מוציאה תמונות טובות מאוד, במיוחד באור יום. 
צילומי חושך עדיין יוצאים מגורענים או מרוחים לעתים ללא שימוש בפלאש.

גם LG שילבה במצלמה שלה מצב לצילום בשני פוקוסים במקביל כשהאובייקט שלנו חד והרקע מטושטש. המצלמה למעשה מצלמת שני צילומים שונים כשאחד מתמקד באובייקט הקרוב והשני ברקע. לטעמי המימוש כאן פחות טוב. האובייקט צריך להיות קרוב מידי לעדשה בכדי שנקבל את האפקט הרצוי ומידת המשחק כאן לא מספקת. לאחר הצילום במצב הזה ניתן להקיש על המסך כדי לבחור את האובייקט שברצוננו שיקבל את הפוקוס. כמו כן ניתן לשנות בסליידר בצד הימני של התמונה את הפוקוס באופן ידני. היינו רוצים שאותו סליידר ישנה את עומק הפוקוס לאחר שבחרנו את האובייקט, אבל לא.

אז נכון שב S5 הפונקציה הזו לא עבדה תמיד (למעשה רוב הזמן לא עבדה), אבל כשעבדה, התוצאות והשימוש היו טובות יותר.

אין הרבה משחק במצלמה. יש צילום אוטומטי, צילום במג'יק פוקוס, צילום פנורמה וצילום כפול שבו אנחנו מצלמים בתמונה אחת דרך העדשה האחורית והעדשה הקדמית.

גם בקטיגורית הגדרות אין יותר מידי – HDR, שינוי רזולוציות במצלמת סטילס ובוידאו, הגדרת פקודה קולית לצילום, טיימר ורשת על גבי המסך.

מצלמת הוידאו יודעת לצלם באיכות של 720P, 1080P ובאיכות UHD 4K. אופציה נוספת היא צילום בהילוך איטי. הצילום כאן יוצא באיכות טובה פחות כמו בצילומים איטיים במכשירים אחרים עם הקטנה בבהירות בתמונה.

 

LG G3 ביקורת

הגדרות המצלמה

LG G3 ביקורת

מצב "מצב"

הצילום העצמי, או סלפי, הוא מעולה. התמונות המתקבלות בצילום עצמי פשוט נראות טוב ולפעמים, אם התאורה מספיק טובה, קשה לדעת שהצילום בוצע דרך המצלמה הקדמית.

כדי לעבור למצב צילום קדמי נוכל ללחוץ על הכפתור המתאים או פשוט להחליק את האצבע שלנו על גבי המסך. מאפיין נחמד נוסף הוא צילום אוטומטי באמצעות מחוות יד. אם ניקח את היד שלנו למול המצלמה ונאגרף אותה, המכשיר יצלם אותנו לאחר 3 שניות.

דוגמאות צילום:

LG G3 ביקורת

סלפי

LG G3 ביקורת

שיבאס מקרוב

LG G3 ביקורת

אופציית הטשטוש. החדות מופעלת על הרקע

LG G3 ביקורת

צילום בתוך חדר מואר באור מלאכותי

LG G3 ביקורת

צילום בתוך קניון עם תאורה מלאכותית רבה

LG G3 ביקורת

צילום באולם חשוך ללא פלאש

LG G3 ביקורת

צילום באולם חשוך ללא פלאש

LG G3 ביקורת

צילום חוץ באור שמש

LG G3 ביקורת

צילום מאקרו

LG G3 ביקורת

צילום חוץ. שימוש ב HDR

תוכנה:

ב G3 אין מקשים ייעודיים על גבי המסגרת שלו. המקשים היחידים הם מקשים וירטואלים המופיעים על המסך. יש כאלה שמוצאים בכך אי נוחות מסויימת ואפשר להבין אותם ובבל מקרה את המקשים אפשר לשנות דרך מסך ההגדרות או להוסיף מקש רביעי.

זה לא נראה כך, אבל ב G3 יש די הרבה אפשרויות חכמות ופתרונות תוכנה. אמנם אם ניכנס למגירת האפליקציות לא נראה יותר מ-2 או 3 אפליקציות נוספות מעבר לאלו המוכרות, אולם היופי כאן הוא באופציות שנמצאות מאחורי הקלעים.

גברת תפתחי זה אני. KnockCode

אז כדי להדליק את המכשיר, אמרנו כבר שיש את אפשרות החומרה בדמות של מקש הדלקה פיזי בגב המכשיר. מלבד אפשרות זו, LG פיתחה, כבר מהדגם הקודם, אפשרות לנקישה כפולה על המסך כדי להדליקו או נקישה כפולה במקום כלשהו ריק בעמוד הבית כדי לכבות את המכשיר.

כמו המקש האחורי, גם כאן מדובר בגאונות, לא פחות, של LG. הנקישה הכפולה היא עניין טבעי ונוח מאוד ובכל פעם שהמכשיר ישב לו על השולחן וביקשנו לכל נפחות להדליק אותו לרגע כדי לדעת מה השעה או מי שלח הודעה מבלי לזוז מתנוחת הבטטה על הספה, בירכנו את LG שאיפשרה לנו למתוח את היד לשולחן ולתת שתי טפיחות על המסך כדי שזה ידלק.

לאחר ש LG ראתה שהצליחה עם הנקישה, הוסיפה לפני זמן גם את נקישת הקוד – דפוס נקישות על גבי המסך במקומות מסויימים שנגדיר אותם מראש כדי להדליק את המכשיר. שוב מהלך יפה של LG שלוקח את פתרון הנקישה ומעביר אותו הלאה לפלח נוסף של משתמשים שלא רוצים שכל אחד יוכל להדליק את המכשיר שלהם.

אז איך זה עובד? עובד טוב למדי. פעם בכמה נקישות צריך להקיש שוב, אולי ב-5% מהמקרים, אבל בסך הכל התגובתיות טובה מאד, גם בהקשת קוד בנקישה. תופעה אחרת ששמנו לב אליה היא תופעה שבה המכשיר מתעורר לבד, גם ללא הקשה, במקרים בהם החזקנו והסתובבנו עם המכשיר תוך נגיעה במסך (מגע רציף ולא בהקשות). לאחר ששמנו לב לתופעה, הצלחנו אפילו לשחזר אותה מידי פעם – פשוט אחיזה רציפה במסך ומתישהו המסך מתעורר. גם לאחר התעוררות המסך, המכשיר ממשיך כאילו לקבל לחיצות ולהפעיל אפליקציות שנמצאות מתחת לאצבע שלנו גם כשבסך הכל אנחנו מחזיקים אותו.

לא ברור האם זו רגישות יתר של מסך המכשיר שברשותנו או בעיה כוללת.

מצב אורח

כדי שלא כל אחד יוכל להיכנס ולפשפש לנו במכשיר ועדיין תוך אפשרות לתת למישהו אקראי להשתמש במכשיר עבור דברים בסיסיים, ניתן להגדיר במכשיר "מצב אורח" שבו כניסה למצב הזה תתן לאותו אורח מסך מגבל באפשרויות ואפליקציות עם רשימת אפליקציות שאנחנו נבחר. האורח לא יוכל גם להשתמש בחלון התזכורות הנגלל מלמעלה ולא יוכל לערוך שינויים.

LG G3 ביקורת

הגדרת האורח מתבצעת למשל על ידי הגדרת Knock Code שונה עבור האורח וקוד שונה עבור המשתמש העיקרי. מצב האורח יכול לשמש עבור הורים שמעוניינים לתת לילדים שלהם את האפליקציות המורשות בלבד בלי החשש שיבצעו מניפולציות במכשיר וחיטוט במקומות אישיים.

מקלדת

LG מדברת הרבה על המקלדת ועל החוכמה שהכניסה למאפיין שרבות מהיצרניות פשוט זונחות. בפועל הופתענו מכמה מאפיינים חכמים שהוספו למקלדת.
את המקלדת תוכלו להתאים לפי הגובה שתרצו. יש כאלה שאוהבים מקשים גדולים יותר ויש כאלה שמעדיפים שטח מסך גדול יותר על חשבון המקלדת. באמצעות הגדרת גובה פשוטה ניתן לגרור את גבולות הגזרה לגובה הרצוי וכך למתוח או להקטין את הכפתורים בהתאם.

LG G3 ביקורת

בהקלדה במצב אופקי, ניתן לבצע מחווה שבה אנחנו מניחים את שני האגודלים שלנו על המקלדת ואז מחליקים אותם לכיוונים מנוגדים. המחווה הזו תתן לנו מקלדת מפוצלת להקלדת אגדולים נוחה יותר.

השלמת מילים אוטמטית והחלקה – כמו במקלדות חכמות אחרות שנמצאות ב google play, גם כאן הוסיפה LG השלמה אוטומטית של מילים ובנוסף החלקת האצבע על גבי המקלדת לכתיבה נוחה ומהירה יותר. עובד טוב עם פספוסים מידי פעם הניתנים לתיקון מהיר.

החוכמה של המקלדת נמצאת גם מאחורי הקלעים ובכך שהיא אמורה ללמוד אותנו ולסדר את המקלדת בצורה המתאימה על פי השימוש שלנו. כך למשל אם היא תשים לב שאנחנו תמיד מקליקים בין שתי אותיות, המקלדת תשנה את מיקום האותיות בצורה שתהיה לנו נוחה יותר.

LG G3 ביקורת

שינוי כפתורים תחתונים

מאפיין נוסף ומעניין שאני אהבתי הוא האפשרות לערוך את הטקסט שלנו ולהגיע עם הסמן לכל מקום בטקסט על ידי החלקת האצבע על מקש הרווח שישמש כמעין "עכבר" דו מימדי חמעבר לקטע הרצוי בטקסט. במקום לגעת בטקסט עצמו, דבר שמצריך מתיחת האצבע למעלה כשאף פעם לא נוחתים על המקום המתאים, ניתן פשוט להחליק את האצבע על מקש הרווח ולעבור במהירות למקום הרצוי. עוד חשיבה מחוץ לקופסא מעניינת ומצליחה של LG.

 

LG Health

אז אחרי שהכנסתי את הנתונים האישיים שלי למכשיר (גובה, משקל, גיל, מין) ואחרי שהאפליקציה העליבה אותי קשות והכריזה שאני שמן מידי, התחלתי בפעילות. לא מדובר באפליקציה מתוחכמת מידי או עשירה בפעילויות ואין בה את כל סוגי הספורט או מעקב אחרי בליסת אוכל כמו במכשירי סמסונג וולמעשה היא פשוט סופרת צעדים. 
אתם תקבלו מעקב יומי ובחינה האם עמדנו ביעדי היומיים שהתוכנה הציבה לנו כדי להגיע לקלוריות הרצויות היומיות. כמובן שהתוכנה מתקשרת גם עם כרטיסיות המכשיר ונקבל התראות בזמנים הרלוונטיים.

LG G3 ביקורת

LG G3 ביקורת

 תזכורות חכמות

משום מה רבים מנסים להשוות את התזכורות החכמות של LG ל google now אבל בפועל אין ממש קשר בין השניים ולמרות ש LG רחוקה מרחק רב מהפונקציונאליות והמורכבות של google now, הרי שהתזכורות החכמות שלה משלימות ונותנות לנו במכשיר פעולות ש now בכלל אינה נוגעת בהן הקשורות למצב המכשיר בלבד ולא למצב החיצוני בו גוגל מטפלת. הדוגמא הרווחת יותר, וזה בגלל ש LG תמיד ציינה אותה בהדגמות שלה, היא תזכורת "לקחת מטריה" במקרה שיש גשם בחוץ.

התזכורות החכמות יפעילו תזכורת כשמישהו התקשר ולא ענינו ויציעו לקבל תזכורת לכך מאוחר יותר, כשהסוללה מתחת ל 30% ואז תציע לנו להפעיל מצב סוללה, כשמזג האויר צריך לקבל את ההתיחסות שלנו ועוד…

בזמן הביקורת לא קיבלנו יותר מידי התראות חכמות כאלה וההתראה הפופולארית ביותר שהתקבלה וכמעט היחידה היא ההתראה לגבי רמת אחוזי הסוללה שנותרו במכשיר.

חלון כפול

אופציית החלון הכפול של LG נותנת לנו את האפשרות להציב שני חלונות של שתי אפליקציות שונות, זה לצד זה ולעבוד עליהן במקביל. המסך הגדול של ה G3 בעצם מאפשר לנו לפצל אותו לשני מסכים שונים בלחיצת כפתור אחת (לחיצה ארוכה על מקש החזרה).
במעבר למצב חלון כפול נקבל רשימת אפליקציות קצרה (לא כולן), שתאפשר לנו גרירה של אפליקציה לחלק העליון או התחתון של המסך וגרירה של אפליקציה נוספת לחלק השני של המסך. את הגבול בין המסכים ניתן לשנות לפי הצורך.

האופציה הזו בסיסית למדי, אמנם עובדת יפה וכפי שמצופה ממנה אבל היא מזכירה יותר את השלב הראשון שהציגה סמסונג בזמנו כשעוד אז היתה רשימה בסיסית של אפליקציות תומכות בשני חלונות וכשלא ניתן היה לגרור אובייקטים בין חלון לחלון.

LG G3 ביקורת

Smart Bulletin

אופציה קצת תמוהה שעדיין לא בטוח שהצלחתי לרדת לסוף דעתם של מפתחי ה G3. מדובר במסך הנמצא בחלק השמאלי ביותר של המכשיר ויש בו חלוקה ל-2: החלק העליון יתן לנו את כל המידע הקשור לאפליקציית LG Health וההתקדמות הספורטיבית שלנו ובחלק התחתון טיפים לשימוש במכשיר.

עד הרגע לא באמת הבנתי מדוע אנחנו צריכים דף שלם לצורך כך. בוא נגיד שהבנתי את עניין הבריאות ויש כאלה שירצו מעקב כזה בדף שלם ונפרד, אבל מדוע לתת מקום ייעודי להדרכות וטיפים על המכשיר? הרי ברור שזה משהו שנראה באופן חד פעמי או גג פעמיים. האם הטיפים שם משתנים באופן תדיר ובהתאם לשימוש שלנו? לא שמתי לב לכך.

סמסונג ייעדה את הדף הזה למגזין שלה או לאופציית הבריאות ו HTC ייעדה את הדף הזה ל BlinkFeed שלה שנותן ריכוז חדשות מהעולם ומהרשתות החברתיות שלנו. הדף של LG פשוט מיותר. אז נכון שאפשר להסיר אותו לחלוטין דרך ההגדרות ואפשר אפילו להסיר רק חלק ממנו, אבל עדיין יש כאן משאב מיותר ומבוזבז. 

סוללה:

אין כאן הפתעות. הסוללה של ה G3 נגמרת בערך כמו כל סמארטפון אחר ולא נותנת יתרון שונה עליהם. חשוב לזכור ששימוש בסוללה חדשה במכשיר חדש שונה משימוש במכשיר עם סוללה בת חצי שנה או שנה. במשך מספר ימים שיחקנו עם המכשיר באופן יומי, כמעט בכל אופציה בו והסוללה הספיקה עד שעות הערב המאוחרות. 

סרטון סקירת ה G3. חלק 1 – בנייה ותוכנה:

סרטון סקירת ה G3. חלק 2 – מצלמה, ביצועים וסיכום:

סיכום

נתחיל במה שהתחלנו – LG ממשיכה את העבודה הטובה שלה עם ה G3. אז נכון שהוא לא מושלם, אבל איזה מכשיר מושלם? ה G3 מצליח לתת חוויה נעימה של מכשיר טוב שצפוי להוביל השנה את מצעד הזוכים, בדיוק כמו שהיה ה G2 בשנה שעברה. ההובלה של LG לא מגיעה רק בגלל המכשיר הטוב אלא גם ואולי בעיקר הצורך של רבים לראות ב LG כמובילה על פני סמסונג שלוקחת את הטבלה שנים רבות. LG חייבת לזכור שהמיצוב הזה שלה לא יכול להישאר לזמן רב, ה S5 העומד מול ה G3 הוא מכשיר מעולה שיש לו תכונות שלא נוכל למצוא ב G3 וה"חברה המפתיעה" הופכת למפתיעה פחות ככל שממצבת את עצמה כיצרנית מובילה.

ה G3 מציג מפרט מרשים מאוד עם מסך QHD ענק שמגיע עד לשולי המסגרת, מעבד חזק, מצלמה שמוציאה תמונות איכותיות יחסית ותכונות חכמות שאמנם מעטות אבל כל אחת – שימושית. הכפתורים האחוריים ממשיכים לתת שימושיות מעניינת שאין במכשירים אחרים ומתגלים כנוחים באופן מפתיע.

העיצוב של ה LG G3 עושה את מה ש HTC עשתה עם ה M8, רק בצורה נוחה יותר. מכשיר בעל מראה יוקרתי ויפה אבל עם זאת נוח לתפעול, קליל ומרשים וכך אנחנו מקבלים מכשיר שנראה טוב יותר מכל מתחריו עם תכונות ומפרט מעולים.

 

לדיון בפורומים – ביקורת LG G3, לחץ כאן

  

 

 

 


חלק מהתכנים באתר כוללים מעת לעת קישורים לתוכניות שותפים, שעבורם האתר מקבל עמלה עם רכישה בפועל.
עמלה זו איננה מייקרת את עלות הרכישה של המוצרים.

9:00
  /  
06.07.2014
  
מאת: אלי חבוש

1