מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



איך אתה אוהב את הסטייק שלך?


עמוד 2 מתוך 4
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 
   פורומים > ניידים > חדשות ניידים
מחבר הודעה
MartinHSabag (מרטין סבג)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: כפר-סבא
הבעות תודה: 1639
מספר הודעות: 59235

 #16  נשלח: ג' 10/08/2010 10:25

הלו, על הבוקר לעשות ככה לארגנטינאי ?!

כן, גם אני ארחנטנאי....

_________________
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
ht-friend
ht-friend


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2969
מספר הודעות: 49305

 #17  נשלח: ג' 10/08/2010 10:43

אני אוהב MEDIUM

ד"א - עד היום היינו קונים אנטריקוט מיושן מהקצב במגה בכ 80 שח לקילו. למרות שזה לא קצב "ייעודי" הסטייק שהם היו מוכרים שם היו מעולים. הבעייה שבחודש האחרון הפסיקו להביא את הסוג הזה (אנשים התלוננו שיש "ריח מוזר" לבשר - בורים ועם הארץ, ברור שלבשר מיושן יש ריח שונה). ניסיתי כמה קצבים שונים באיזור וכולם הכזיבו (מחירים יקרים ובשר בינוני). מישהו מכיר מקום איכותי שמוכר אנטריקוט מיושן טוב במחיר שפוי בצפון (נהריה/עכו/קריות)?

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html

"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #18  נשלח: ג' 10/08/2010 10:48

מה זה כולם ארגנטינאים ?........
_________________
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
פרופיל | שלח הודעה | חפש
oferlaor (עפר לאור)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: מודיעין, ישראל
הבעות תודה: 3902
מספר הודעות: 70018

 #19  נשלח: ג' 10/08/2010 10:54

גדול!
_________________
נודה לכם אם לא תשתפו את מחירי הקניות הקבוצתיות בכדי שנוכל לקיים עוד כאלה בעתיד
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
ht-friend
ht-friend


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2969
מספר הודעות: 49305

 #20  נשלח: ג' 10/08/2010 10:56

agent__smith כתב:
מה זה כולם ארגנטינאים ?........


לא צריך להיות ארגנטינאי בשביל להינות מבשר איכותי

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html

"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #21  נשלח: ג' 10/08/2010 10:58

Huber כתב:
agent__smith כתב:
מה זה כולם ארגנטינאים ?........


לא צריך להיות ארגנטינאי בשביל להינות מבשר איכותי


נכון ! אבל..........

מומלץ להיות ארגנטינאי כדי לדעת להכין בשר איכותי
פרופיל | שלח הודעה | חפש
AlonAdler
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Jun 03, 2010
מספר הודעות: 60

 #22  נשלח: ג' 10/08/2010 11:05

נישמע מגניב מאוד...
אבל לדעתי הוא מיועד יותר לעסקים..
במקרה הרע יקנו 2-3 כאלה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
EliHaboosh (אלי חבוש)
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile


הצטרף בתאריך:
  Nov 25, 2004
הבעות תודה: 671
מספר הודעות: 3202

 #23  נשלח: ג' 10/08/2010 11:10

AlonAdler כתב:
נישמע מגניב מאוד...
אבל לדעתי הוא מיועד יותר לעסקים..
במקרה הרע יקנו 2-3 כאלה


אני דווקא לא מסכים עם זה.
אני לא רואה מסעדה שמתחילה לשפד ככה כל סטייק שהיא מכינה ובטח שום שף לא ייראה עם דבר כזה שרק יוריד לו את הגאווה.
הקונספט נע על קו הגימיק-משתמש ביתי. המחיר לא יקר בשביל המשתמש הביתי והחובבן שלא עושה סטייקים בכל יום ולא יודע כיצד סטייק אמור להיראות על פי מידת הצלייה. פעם בכמה זמן כשהוא מזמין חברים לבר בי קיו, הוא יוציא את הדבר הזה מהארון, שגם ישמש נושא לשיחה בין החברים מלבד זה שהוא לא יבזבז סטייקים לחינם וכל אחד יקבל את הסטייק שהוא אוהב.

אין אייקון של סטייק, אבל הנה פיצה

_________________
אלי חבוש
פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #24  נשלח: ג' 10/08/2010 11:18

אם מנהלי הפורומים יוסיפו....




ויש את זה שהוא 35X35



_________________
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
פרופיל | שלח הודעה | חפש
mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Feb 24, 2009
הבעות תודה: 35
מספר הודעות: 876

 #25  נשלח: ג' 10/08/2010 11:28

MEDIUM...

למישהו יש מושג מי מהאתרים מציע משלוח לישראל?
ב EBAY ראיתי אחד רק שעם המשלוח זה מגיע לכמעט 60$...
פרופיל | שלח הודעה | חפש
moco (משה)
חבר כבוד
חבר כבוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 01, 2004
הבעות תודה: 344
מספר הודעות: 20534

 #26  נשלח: ג' 10/08/2010 13:16

רק שלא תשימו בטעות את המכשיר על הגריל...

מה קורה עם הבידוד של חוטים, זה לא נמס ?

_________________
משה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Mar 12, 2009
הבעות תודה: 173
מספר הודעות: 3409

 #27  נשלח: ג' 10/08/2010 13:19

נשמע ממש נוח.
אבל אני מצליח להוציא את הסטיק בדיוק למידה שרוצים, אל תשאלו אותי איך, אבל גם כל פעם אני בטוח שהרסתי סטייק איכותי.

שאלה-
לסטייק אנטריקוט בגודל ממוצע, מה המעלות שצריכות ליהיות במרכזו כדי-
שיהיה רייר
שיהיה מדיום
שיהיה וול דאן

תודה!
פרופיל | שלח הודעה | חפש
guyellen
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 6
מספר הודעות: 130

 #28  נשלח: ג' 10/08/2010 14:10

קודם כל אני מצטרף לחברים שטענו, אין אין אין כמו אסאדו.

לעניין המדחום, מניסיון שלי כל דקירת מדחום או הזזה מיותרת פוגעת באיכות הסטייק...

אם כבר בבשר עסקינן, האם למישהו יש מושג היכן אפשר להשיג פריז'ה במחיר סביר? נמאס לי כבר מאילתורי ההגבהה שבניתי...
פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #29  נשלח: ג' 10/08/2010 14:14

חחח פריג'ה................ מצחיק אבל אצלי תמיד אני אומר פריג'ה ואח"כ מסתכלים עלי במבט אז אני מתקן ישר כן כן מנגל...

וממה שאני יודע רק DIY יוצא כמו שרוצים בדיוק.

לי יש (לא אצלי כרגע כי אני בדירה) אחת עם ברזלים 6 מ"מ וגובה 30 ס"מ. אידיאלי !

אבי בנה את זה בשעתו.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
NitzN0it
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jun 26, 2009
מספר הודעות: 8

 #30  נשלח: ג' 10/08/2010 14:16

ariel-ro כתב:
נשמע ממש נוח.
אבל אני מצליח להוציא את הסטיק בדיוק למידה שרוצים, אל תשאלו אותי איך, אבל גם כל פעם אני בטוח שהרסתי סטייק איכותי.

שאלה-
לסטייק אנטריקוט בגודל ממוצע, מה המעלות שצריכות ליהיות במרכזו כדי-
שיהיה רייר
שיהיה מדיום
שיהיה וול דאן

תודה!


* Very Rare Steak – 120°
* Rare Steak – 125°
* Medium-Rare Steak – 130° – 135°
* Medium Steak – 140° – 145°
* Medium-Well Steak – 150° – 155°
* Well-Done Steak – 160°

* הטמפרטורות בF
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > חדשות ניידים עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht