מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



פרוייקט SubsDownloader וחבריו


עמוד 5 מתוך 8
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  הבא 
   פורומים > HTPC ומחשוב > תוכנה - KODI
מחבר הודעה
liorparente
עוסק בתחום
עוסק בתחום

הצטרף בתאריך:
  Apr 14, 2011
הבעות תודה: 23
מספר הודעות: 570

 #61  נשלח: ו' 09/12/2011 0:28

אני לא מצליח להתקין. משום כל פעם ההתקנה מבקשת ממני להתקין תחילה את Microsoft .NET Framework 4 למרות שהיא הותקנה אצלי.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
raveyd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 16, 2010
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 394

 #62  נשלח: ו' 09/12/2011 11:19

תוריד מפה וותקין
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?Fa...
גם לי זה קרה
בהצלחה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
liorparente
עוסק בתחום
עוסק בתחום

הצטרף בתאריך:
  Apr 14, 2011
הבעות תודה: 23
מספר הודעות: 570

 #63  נשלח: ו' 09/12/2011 18:38

לא עזר.
אולי קשור לעובדה שאני בווינדוס 7 ללא SP1?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rabak
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 22, 2010
הבעות תודה: 90
מספר הודעות: 546

 #64  נשלח: שבת 10/12/2011 2:59

זה מה שקורה אצלי כשאני מריץ את התוכנה ישר אחרי ההתקנה לא עשיתי כלום לפני

************** Exception Text **************
System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'C:\Users\Maor\AppData\Local\SubsDownloader\FolderSettings.xml'.
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share)
at System.IO.File.WriteAllBytes(String path, Byte[] bytes)
at SubsDownloader.Core.AppSettings.SettingsManager.SaveConfigurations()
at SubsDownloader.Core.AppSettings.SettingsManager..ctor()
at SubsDownloader.Core.AppSettings.SettingsManager.get_Instane()
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.MyInitComponents() in D:\My Projects\htpc-organizer\Subtitles\SubsDownloader\SubsDownloaderControl.cs:line 45
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.UserControl1_Load(Object sender, EventArgs e) in D:\My Projects\htpc-organizer\Subtitles\SubsDownloader\SubsDownloaderControl.cs:line 209
at System.Windows.Forms.UserControl.OnLoad(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.UserControl.OnCreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Form.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rabak
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 22, 2010
הבעות תודה: 90
מספר הודעות: 546

 #65  נשלח: שבת 10/12/2011 3:03

creating the directory SubsDownloader
\in users\****\AppData\local
fixed it...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rabak
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 22, 2010
הבעות תודה: 90
מספר הודעות: 546

 #66  נשלח: שבת 10/12/2011 3:05

System.TypeLoadException: Could not load type 'SubsDownloader.Core.Entities.eStatus' from assembly 'SubsDownloader.Core, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.OnImageGetter(Object x)
at BrightIdeasSoftware.OLVColumn.GetImage(Object rowObject)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.MakeSubItem(Object rowObject, OLVColumn column)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.FillInvalues(OLVListItem lvi, Object rowObject)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.BuildList(Boolean shouldPreserveState)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.SetObjects(IEnumerable collection, Boolean preserveState)
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.TimerTick(Object sender, EventArgs e) in D:\My Projects\htpc-organizer\Subtitles\SubsDownloader\SubsDownloaderControl.cs:line 264
at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


other bug...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rabak
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 22, 2010
הבעות תודה: 90
מספר הודעות: 546

 #67  נשלח: שבת 10/12/2011 3:29

rabak כתב:
System.TypeLoadException: Could not load type 'SubsDownloader.Core.Entities.eStatus' from assembly 'SubsDownloader.Core, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.OnImageGetter(Object x)
at BrightIdeasSoftware.OLVColumn.GetImage(Object rowObject)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.MakeSubItem(Object rowObject, OLVColumn column)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.FillInvalues(OLVListItem lvi, Object rowObject)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.BuildList(Boolean shouldPreserveState)
at BrightIdeasSoftware.ObjectListView.SetObjects(IEnumerable collection, Boolean preserveState)
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.TimerTick(Object sender, EventArgs e) in D:\My Projects\htpc-organizer\Subtitles\SubsDownloader\SubsDownloaderControl.cs:line 264
at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


other bug...


באקספשן הזה לא נזרק ב1.0.3 רק ב 1.0.4 זה קורה בכל פעם שאני מוסיף קובץ תקייה לא משנה מה ולא משנה באיזו צורה...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
foxil82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Nov 06, 2009
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 284

 #68  נשלח: שבת 10/12/2011 12:19

לפי תגובה של rabak גם אצלי זה קורה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nokobik (קובי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2008
הבעות תודה: 124
מספר הודעות: 2886

 #69  נשלח: א' 11/12/2011 14:36

psike כתב:
5. פרקים אשר ממוספרים בצורה הזאת: private.practice.411.hdtv-lol (ללא S04E11) מזוהים בתור סרטים ולא סדרות.


אפשר לתת לזה פתרון חלקי.
לרוב הסדרות שמוקלטות מופיע בשם השחרור HDTV או PDTV או WEBDL ולכן כל פעם כשאתה רואה בשם הקובץ את אחת מהמילים האלה בשילוב עם 3-4 ספרות שמייצגות את העונה ומספר הפרק 411 או 0411 או 1401, אתה בעצם רואה פרק מסדרה.

haimbl, הייתי שמח אם תוסיף אפשרות לחפש לפי שם קובץ ובמקרה שלא נמצאה סדרה או סרט, לחפש לפי שם תיקיה.

_________________
קובי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 16, 2009
הבעות תודה: 39
מספר הודעות: 1199

 #70  נשלח: א' 11/12/2011 15:01

nokobik

אתה מתכוון שהחיפוש יהיה גם על שם קובץ וגם על תקייה?

ברירת המחדל היא:
בסדרות: שם קובץ
סרטים: שם תקייה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nokobik (קובי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2008
הבעות תודה: 124
מספר הודעות: 2886

 #71  נשלח: א' 11/12/2011 15:07

לא הבנתי.
היום אני קובע בהגדרות או קובץ או תיקיה, לא?
זה משתנה בהתאם לסוג התוכן?
כי עד כמה שאני מבין, אם הגדרתי לפי שם התיקיה אז זה מה שיהיה עבור הכל, וזה הרבה פעמים יוצר בעיות כשמורידים עונה של סדרה.

_________________
קובי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 16, 2009
הבעות תודה: 39
מספר הודעות: 1199

 #72  נשלח: א' 11/12/2011 15:13

בהגדרות אתה קובע האם כשהתוכנה מחפשת כתוביות לסרט היא תחפש לי שם התקייה ולא לפי שם הקובץ.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nokobik (קובי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2008
הבעות תודה: 124
מספר הודעות: 2886

 #73  נשלח: א' 11/12/2011 15:30

אהה, אז זה רק עבור סרטים?
_________________
קובי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 16, 2009
הבעות תודה: 39
מספר הודעות: 1199

 #74  נשלח: א' 11/12/2011 15:35

כן.

בד"כ בסרטים התקייה כתובה כמו שצריך ושם הקובץ לא (אין לי מושג למה)
אתה רוצה את האפשרות הזאת גם לסדרות?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
nokobik (קובי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 09, 2008
הבעות תודה: 124
מספר הודעות: 2886

 #75  נשלח: א' 11/12/2011 15:52

לא, אם זה ככה אז אין בזה צורך.
אבל נראה לי שכדאי שתכניס הרעיון השני שלי אם עדיין לא טיפלת בנושא הסדרות.

_________________
קובי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תוכנה - KODI עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht