מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



שדרוג שהפתיע אותי


עמוד 3 מתוך 6
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  הבא 
   פורומים > אודיו > אקוסטיקה
מחבר הודעה
logankungfu
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 06, 2005
מספר הודעות: 2462

 #31  נשלח: ד' 13/09/2006 14:31

אגב, יהודה, המאמר אכן מצויין אם כי מתומצת מידיי.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
נמר
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

הצטרף בתאריך:
  Sep 28, 2005

מיקום: נס ציונה
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 7772

 #32  נשלח: ד' 13/09/2006 14:34

tamiral כתב:
נמר כתב:
לא מקובל עלי.


למה לא?



הוא אמר שזה לא מקובל על המאמינים אז עניתי שזה לא מקובל עלי..

כמובן זה ברמה של הצחוקים..
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
tzachi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jan 25, 2006
מספר הודעות: 229

 #33  נשלח: ד' 13/09/2006 15:03
ישנם עוד פרמטרים מדעיים-מס ציתותים מאתר מיפלשייד

בכבלי הרמקולים שלנו: הם מיוצרים בעבודת יד מחוט נחושת טהור, מצופה כסף ובעל גיד יחיד, אשר נמתח ומטופל בחום בהתאם למפרט שלנו. הכבל שלנו מצופה בשכבת בידוד דקיקה (פחות מחצי מאית המ"מ) עם הפסדים נמוכים, והוא שזור בסליל סופר הדוק המבטל שדות. כל כבל עובר טיפול ייחודי שלנו לשינוי גבישים במשך ארבע שעות.

לעולם אל תשתמש בכבלי רמקולים שאורכם נופל מ-2.4 מטר. מפתיע לגלות שכבלים באורך 1.2 מטר נשמעים הרבה יותר גרוע מכבלים באורך 2.4 מטר. בניגוד לאמונה הרווחת, כבלי קישור קצרים (2 מטר ומטה) וכבלי רמקול ארוכים יותר נשמעים הרבה יותר טוב מהפתרון ההפוך – זאת בהתבסס על מבחני השוואה מקיפים

איבודים פחותים כתוצאה מדיאלקטריות (בידוד) נמוכים בהרבה בהשוואה לכבלים סטנדרטיים הודות לשכבה הדיאלקטרית האולטרה דקה (פחות מחצי מאית המ"מ), ומורכבת מפולימרים שנבחרו לפי שמיעה

קוטר קטן, חוט עם גיד יחיד לשיפור צמצום ה-skin effect האופייני לכבלים סטנדרטיים. כפי שנקבע בבדיקות האזנה, הקוטר שנבחר ממטב את האיזון בין איבודים כתוצאה מהשפעת ה-skin effect לבין איבודים עקב התנגדות

תצורה הדוקה, עם ביטול שדה בסליל יחיד לצמצום כל ההפרעות לאות בין המוליך החיובי למוליך השלילי של האות

אני קיבלתי אתמול את הכבל רמקולים הבסיסי של מיפלשייד והאבדלים היו ברורים מאוד (ראוי לציין שהאשואה נעשתה עם כבל פשוט )

ולכל הספקנים אני מדגיש ברורים ברמה של כלים שנבלעו בקטעים עמוסים נשמעו יותר ברורים ומופרדים בס יותר מפורט ומדויק .....

להגנתי יש לומר שאן לי שום ידע מדעי והציטוטים הנל הם סינית בשבילי ,הכבלים שלי נרכשו על בסיס שמיעה בלבד(מבחן השוואתי שמיפלשייד בצעו בביתי).
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
נמר
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

הצטרף בתאריך:
  Sep 28, 2005

מיקום: נס ציונה
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 7772

 #34  נשלח: ד' 13/09/2006 15:11

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
MartinHSabag (מרטין סבג)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: כפר-סבא
הבעות תודה: 1569
מספר הודעות: 59058

 #35  נשלח: ד' 13/09/2006 15:12

איפה הפרמטרים המדעיים ?
_________________
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
נמר
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

הצטרף בתאריך:
  Sep 28, 2005

מיקום: נס ציונה
הבעות תודה: 1
מספר הודעות: 7772

 #36  נשלח: ד' 13/09/2006 15:14

הוא היתכוון לשיטה שבנו את הכבל ..
אבל יצא לו פרמטרים מדעים..
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
logankungfu
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 06, 2005
מספר הודעות: 2462

 #37  נשלח: ד' 13/09/2006 15:17

אין כאן שום דבר מדעי..
סתם הפצצה של מילים פסבדו- טכניות.
להיפך, הכל שם נקבע לדבריהם בבדיקות האזנה, שהן סובייקטיביות.

מדעי זה ממש, אבל ממש לא.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
logankungfu
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 06, 2005
מספר הודעות: 2462

 #38  נשלח: ד' 13/09/2006 15:31

ואני גם לא רואה כאן שום דבר שיכול להיחשב לפרמטר.. רק כל מיני סיפורים שמזכירים לי ספר בישול גורמה פלצני.
(משרים בתחמיץ בדיוק 12 דקות ו- 45 שניות, מוסיפים בדיוק 4.2 גרם פטריות כמהין שיושנו שנתיים וחודש במרתף, ומוזגים לתבשיל יין מרלו צרפתי (רק צרפתי!)מבציר 75' בלבד (לא להשתמש בשום יין אחר. בדיקות השוואתיות מקיפות הוכיחו שהבציר הזה הוא הטעים ביותר בשילוב עם פטריות כמהין. אם אין ברירה, ניתן להתפשר על מרלו משנת 79', אבל רק אחרי שנתנו לו לנשום בטמפרטורת החדר לא יותר מ 17 דקות), כל זאת לא לפני שנתתם לתבשיל להתחמם על אש גלויה (לא על כירה חשמלית. הכירה החשמלית גורמת לתבשיל לחוש עמום, עכור ותפל) שבוערת מבנזין אוקטן 98 לפחות (דלק מטוסים הוא כמובן הבחירה האופטימלית. לא להשתמש בגז ביתי! חברת הגז מזרימה בו מזהמים שהשפעתם על צלילות טעמו של התבשיל לא תאמן. על דרכים לסנן ולטהר את הגז- ראו דף מוצרינו בלינק), במשך 50 דקות אם הבישול ביום ו- 73 דקות אם בלילה (לא תאמינו עד כמה טמפרטורת החדר משפיעה. לדרכים להשפיע על טמפרטורת החדר- ראו בלינק הבא: תדיראן מזגנים). כמו כן, פעם בכמה בישולים רצוי לפרק את ראש הכיריים ולמשוח אותו במשחת הכסף שלנו- טוהר הלהבה ישתפר פלאים. רצוי מאוד גם להעמיד את התנור כולו על הסטנד המיוחד שלנו שעשוי עץ סקויה שהושקה אך ורק בהשתנה במשך 50 שנה ונכרת במברשת שיניים על ידי נזיר בודהיסט שומר שבת.
לא תאמינו כיצד הסטנד ישנה לטובה כל תבשיל שתבשלו עליו. ההבדל יהיה אדיר ומורגש, לא זניח.

בתאבון!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
cavi
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 03, 2006

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 6
מספר הודעות: 2631

 #39  נשלח: ד' 13/09/2006 15:46

לפי דעתי יש הבדלים בין כבלים אם כי הם לא תמיד מורגשים, אני מנמק:
יש הבדלים במוליכות של חומר כזה או אחר, כסף מוליך טוב יותר מנחושת, 4 מ"מ מוליך יותר טוב מ0.75 מ"מ וכו'.
במידה ו2 הכבלים שאנחנו בודקים שווים בפרמטרים, לדוגמה 2 הכבלים 4 מ"מ באורך מטר ועשוים מכסף עדיין יש שוני בין 2 הכבלים מכיוון שהתרכובת שונה, אם השינוי מורגש או לא את זה האוזן של כל אחד מאיתנו תחליט.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
logankungfu
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 06, 2005
מספר הודעות: 2462

 #40  נשלח: ד' 13/09/2006 15:54

המממ..

מסתבר שהקביעה לפיה 4 מ"מ מוליך יותר טוב מ 0.75 מ"מ לא שכנעה את מיפלשייד שבאופו "מדעי" מעדיפה כבלים דקיקים מאוד.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
tzachi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jan 25, 2006
מספר הודעות: 229

 #41  נשלח: ד' 13/09/2006 15:58

גם אדיסון בדק אלפי מוליכים עד שמצא את השילוב הטוב ביותר למנורה -מדע אולא מדע

כנל כל הציטוטים שצינתי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
MartinHSabag (מרטין סבג)
מנהל
מנהל


הצטרף בתאריך:
  Nov 10, 2004

מיקום: כפר-סבא
הבעות תודה: 1569
מספר הודעות: 59058

 #42  נשלח: ד' 13/09/2006 15:59

cavi,

כל מה שאמרת נכון, השאלה האם זה משפיע על מה ששומעים.

_________________
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
logankungfu
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 06, 2005
מספר הודעות: 2462

 #43  נשלח: ד' 13/09/2006 16:01

כן, רק שהוא מדד עם סטופר כמה זמן לוקח לכל מוליך להישרף בנורה, והחליט להשתמש בזה שמחזיק מעמד את הזמן הרב ביותר- הטונגסטן. זה מדעי לחלוטין, וגם אובייקטיבי. מה הקשר?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
cavi
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 03, 2006

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 6
מספר הודעות: 2631

 #44  נשלח: ד' 13/09/2006 16:02

רוי אני לא מדען וכבודם של מיפל שייד במקומו מונח אבל ברגע שהכבל דק יותר "נפילת האות" גדולה יותר = יותר עיוות בצליל.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
cavi
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  May 03, 2006

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 6
מספר הודעות: 2631

 #45  נשלח: ד' 13/09/2006 16:04

MartinHSabag כתב:
cavi,

כל מה שאמרת נכון, השאלה האם זה משפיע על מה ששומעים.

בגלל שזה אינדיבידואלי כתבתי "אם השינוי מורגש או לא את זה האוזן של כל אחד מאיתנו תחליט. "
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > אקוסטיקה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht