אהלן,
אז אחרי שעברתי פה על הפורום (שעזר לי מאוד להתפקס) כן נשארתי עם כמה שאלות לגבי המיקסר האולטימטיבי מבחינתי.
בגדול חשבתי ללכת כמו כולם על kenwood kmix אבל אני מנסה להבין לעומק את עניין הבצק. האם יש כאן אנשים שמשתמשים בו כדי ללוש בצק? כמה הוא נוראי בהיבט הזה?
ושאלת ההמשך היא לגבי שני דגמים נוספים שלכאורה מצטיינים יותר בתחום הזה:
1. davo 5250- קיבלתי עליו המלצות. האם מישהו כאן יכול להגיד איך הוא במשימות שאינן קשורות להכנת בצק? נניח הקצפה? ושאלה נוספת- האם ניתן להכניס את החלקים שלו למדיח?
2. סדרת KVL של קנווד- הבנתי שהם חזקים יותר, יש למישהו דגם שהוא יכול להמליץ עליו? ראיתי שהם נמצאים פחות ופחות בחנויות, האם יש לכך סיבה?
תודה רבה!!
המלצה למיקסר (עם דגשים)
Re: המלצה למיקסר (עם דגשים)
לנו יש kmix, אישתי מכינה בצקים בלי בעיה כולל חלות מקילו קמח + חומרים נוספים.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3597
- הצטרף: יוני 2011
- נתן תודות: 214 פעמים
- קיבל תודות: 541 פעמים
Re: המלצה למיקסר (עם דגשים)
Kvl610 נדמה לי הוא הדגם המאד מומולץ.
מיקסרים מהסדרות הרגילות מצויינים להקצךה אבל מאד מתקשים בלישת בצק (תלוי כמובן בסוג הבצק).
מיקסרים מהסדרות הרגילות מצויינים להקצךה אבל מאד מתקשים בלישת בצק (תלוי כמובן בסוג הבצק).
Re: המלצה למיקסר (עם דגשים)
ההנהלה קנתה לפני כחודש KVL8320S דרך הייטקזון ב2750 (ברימאג רשמי) שזה בעצם 8300S רק עם עוד ווים ועם בלנדר (שלא נראה לי שנשתמש בו כי יש לנו עוד שני בלנדרים שאנחנו לא משתמשים בהם). נראה די חזק אבל עדיין לא ניתן לבחון לאורך זמן. מה שכן הוא נראה לה קצת גדול מדי (6.7L) וקשה לערבל בו כמויות יחסית קטנות. היתה בקשה לקערה יותר קטנה או קערה שקופה. בררתי עם קנווד ואין בדגמים של ה6.7L תמיכה בקערות כאלה.
- yanivol
- חבר ותיק
- הודעות: 2750
- הצטרף: יולי 2006
- שם מלא: yanivol
- מיקום: פה קרוב
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
Re: המלצה למיקסר (עם דגשים)
אני ממליץ לחפש ביד שניה מיקסר KENWOOD משנות השבעים. חזקים ועמידים הרבה יותר.
יש לי אחד שהיה של סבתא שלי משנות ה60. לא יפה, לא צבעוני אבל סוס עבודה פנטסטי.
כשפעם בכמה שנים יש תקלה אין בעיה לתקן במחירים סבירים לחלוטין. אין בעיה להשיג חלפים.
Kmix לא עמיד לאורך שנים של עבודה עם בצקים כבדים כמו לחם קמח מלא. הקערה שלו קטנה יחסית. לעוגות והקצפות הוא בסדר
יש לי אחד שהיה של סבתא שלי משנות ה60. לא יפה, לא צבעוני אבל סוס עבודה פנטסטי.
כשפעם בכמה שנים יש תקלה אין בעיה לתקן במחירים סבירים לחלוטין. אין בעיה להשיג חלפים.
Kmix לא עמיד לאורך שנים של עבודה עם בצקים כבדים כמו לחם קמח מלא. הקערה שלו קטנה יחסית. לעוגות והקצפות הוא בסדר
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- arielmb (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 9
- הצטרף: דצמבר 2020
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: המלצה למיקסר (עם דגשים)
האם למישהו יש ניסיון עם davo 5250/40/30? אני מתרשם שאם לא רוצים להגיע למחוזות של 2500 שקל וצפונה אז בגדול הוא והkmix אלה האופציות הרלוונטיות (יש את המיקסר המוזר של בוש שמעולה לבצקים, אבל הבנתי שהוא פחות טוב בכל השאר).
Re: המלצה למיקסר (עם דגשים)
כן רכשתי לאשתי את ה 5250 (שמגיע עם טיימר מובנה לעומת ה5230) עובד מצויין ושקט מאוד לעומת ה KMIX הישן שהיה לה
תעשה חיפוש בפייסבוק אחד עשה ביקורת וידאו עליו
תעשה חיפוש בפייסבוק אחד עשה ביקורת וידאו עליו