כתבתי גם את זה.21/02/2021 14:35yarino כתב: ↑...
אתן לך דוגמא קטנה...אני עושה בצלים ממולאים ובאינדוקציה יוצא הרבה פחות מוצלח מגז הן מבחינת הבישול והן מבחינת הטעם....
בכיריים גז אני מקבל קירמול מדהים מה שאני לא יכול לקבל באינדוקציה.
כתבתי גם את זה.21/02/2021 14:35yarino כתב: ↑...
אתן לך דוגמא קטנה...אני עושה בצלים ממולאים ובאינדוקציה יוצא הרבה פחות מוצלח מגז הן מבחינת הבישול והן מבחינת הטעם....
יש לי גם כיריים גז (ארבע להבות) בני 40 שנה ושני בלוני גז 48 ק"ג (אחד מלא וסגור) למקרה שהאינדוקציה תבצע תקלה.22/02/2021 7:22ziv_r כתב: ↑ אם אתה כבר מזכיר את רוב האנשים, אז לרוב האנשים יש פתח במטבח של 60 ס"מ שצריך למלא אותו איכשהו, לכן הולכים לכיוון 4 מקורות חום....
ההנהלה שלי חיה במטבח מבשלת המון סוגי אוכל ומבחינתה המעבר לאינדוקציה היה מהלך מבורך.21/02/2021 18:26ben-home כתב: ↑ אבל ציינת שני חסרונות פציפיים (חציל, ווק) וזהו, בעוד שווק לא רלוונטי לרובנו ולטיפול בחציל קיים פתרון כמו שצוין כאן. לרוב האנשים אינדוקיציה היא פתרון מעולה....