עובר לאינדוקציה - להשקיע?

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3355
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 203 פעמים

Re: עובר לאינדוקציה - להשקיע?

נושא שלא נקרא #16 

21/02/2021 14:35  
yarino כתב:
21/02/2021 13:21  
כתב:
...

אתן לך דוגמא קטנה...אני עושה בצלים ממולאים ובאינדוקציה יוצא הרבה פחות מוצלח מגז הן מבחינת הבישול והן מבחינת הטעם.
...
כתבתי גם את זה.
בכיריים גז אני מקבל קירמול מדהים מה שאני לא יכול לקבל באינדוקציה.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5295
הצטרף: מרץ 2010
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 1452 פעמים

Re: עובר לאינדוקציה - להשקיע?

נושא שלא נקרא #17 

@yarino
למה לגז ולא לחשמליים לא אינדוקציה?
שם החום ישמר לך בהקפצה

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3355
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 203 פעמים

Re: עובר לאינדוקציה - להשקיע?

נושא שלא נקרא #18 

אם כבר עושים את המעבר אז העדיפות לאינדוקציה.

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1406
הצטרף: יולי 2015
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 142 פעמים

רוב האנשים לא משתמשים יותר משתי מקורות חום בו זמנית..

נושא שלא נקרא #19 

תקנו אותי אם אני טועה, אבל מסתבר שרוב האנשים (כולל אני) לא משתמשים יותר משתי להבות (מקורות חום) בו זמנית.
נראה לי שעצם הקניה של ריבוע (ארבע) להבות (מקורות חום) הוא קניה בזבזנית.

אני קניתי אינדוקציה בודדת (חד פאזי) ואני מסתדר איתה מצוין.
גם מאכלים שצריך להכין בכמה שלבי בישול, אז עושים אחד, ואז את השני וכך הלאה ובסוף מאחדים את הכל וזה יוצא אחלה.

מחיר אינדוקציה בודדת כזו הוא באיזור ה-300 ש"ח כאן בארץ.

ממליץ למי שרוצה להתנסות בזה,

ג'יימס

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
הודעות: 44361
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 2084 פעמים
קיבל תודות: 4723 פעמים

Re: עובר לאינדוקציה - להשקיע?

נושא שלא נקרא #20 

אם אתה כבר מזכיר את רוב האנשים, אז לרוב האנשים יש פתח במטבח של 60 ס"מ שצריך למלא אותו איכשהו, לכן הולכים לכיוון 4 מקורות חום.

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1406
הצטרף: יולי 2015
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 142 פעמים

Re: עובר לאינדוקציה - להשקיע?

נושא שלא נקרא #21 

22/02/2021 7:22  
ziv_r כתב:
אם אתה כבר מזכיר את רוב האנשים, אז לרוב האנשים יש פתח במטבח של 60 ס"מ שצריך למלא אותו איכשהו, לכן הולכים לכיוון 4 מקורות חום.
...
יש לי גם כיריים גז (ארבע להבות) בני 40 שנה ושני בלוני גז 48 ק"ג (אחד מלא וסגור) למקרה שהאינדוקציה תבצע תקלה.
לא ויתרתי על הגז לגמרי, אבל כמו שאמרתי, הוא סגור, נעול, ושמור למקרי צורך.

את הכירה האשונה קניתי בובמבר 2016 ובחמש השנים מאז אני משתמש באינדוקציה הבודדת
ולמעט תקופת ההחלפה של האינדוקציה המקורית בחדשה (פרק זמן של כשלושה ימים), לא הפעלתי את הגז.

ג'יימס

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
הודעות: 16943
הצטרף: יולי 2008
נתן תודות: 1001 פעמים
קיבל תודות: 2180 פעמים

Re: עובר לאינדוקציה - להשקיע?

נושא שלא נקרא #22 

21/02/2021 18:26  
ben-home כתב:
אבל ציינת שני חסרונות פציפיים (חציל, ווק) וזהו, בעוד שווק לא רלוונטי לרובנו ולטיפול בחציל קיים פתרון כמו שצוין כאן. לרוב האנשים אינדוקיציה היא פתרון מעולה.
...
ההנהלה שלי חיה במטבח מבשלת המון סוגי אוכל ומבחינתה המעבר לאינדוקציה היה מהלך מבורך.

מבחינתי, ההיתרון היחידי הוא קלות הניקוי חחחחח
3 קידמיים טאנוי D
סראונדים ארנדל
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
מגברי כח בריסטון/רוטל/אדקום
4 אטמוס פולק

ben-home
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 291
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

Re: עובר לאינדוקציה - להשקיע?

נושא שלא נקרא #23 

זה ההבדל בין הנהלה, לעובד הניקיון :-)

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”