הנה סרטון הדגמה לדרך ההפעלה. שימו לב כמה מהיר ופשוט. אמנם זה בראנד אחר, אבל כמובן כולם פועלים אותו הדבר.
בית קפה וינאי אצלכם בבית
תודה , המיכל של הליטר מתאים גם להכנת סודה לשעת חירום...joncafe כתב:המכשיר הספציפי שאני קניתי נקרא:מני כתב:עושה חשק,
תוכל לתת לינק למכשיר הספציפי הזה מחנות אמריקנית?...
Kayser GASTROnomie Whipped Cream Dispenser
הנה לינק למוצר באתר החברה (באוסטריה):
http://www.kayser.at/english/flash.htm
הנה שתי דוגמאות להזמנות ברשת:
http://www.coffee212.com/kayser-gastron ... r4500.html
http://www.espresso-deluxe.com/449-gast ... er-1l.html
כמה מעצבן שבארץ המחיר בערך כפול!!
אגב - אין סיבה לקנות דווקא את אותו אחד שאני קיניתי.
אני מניח שכל whipped cream dispenser שתמצא יעשה את העבודה, לא?
ולסיום המלצה חמה - לשימוש ביתי מספיק בהחלט הדגם של החצי ליטר. כשקניתי לא היה, ואני לא יודע לדחות סיפוקים אז קניתי את הליטר, אבל כמה פעמים אתם באמת צריכים לעשות קצפת בבית מ-1 ליטר שמנת??...
אהבתי את המראה של המכשיר שאתה רכשת, תודה על הקישורים. הם מצויינים.
וודאי.joncafe כתב:אין לי מושג.מני כתב:חשבתי שאפשר להשתמש גם במיכלים של co2 במכשיר הזה. אי אפשר?...
אבל גם אם אפשר, תעשה לך סודה עם CO2 אבל בשום אופן אל תשתמש ב-CO2 לקצפת. ה-CO2 יחמיץ את השמנת! בגלל זה משתמשים ב-N2O....
הם לא מציינים שם שימוש בco2 אבל כן מציינים אפשרות הכנת סודה ותהיתי איזו מיכלים של c02 צריך להכנסת סודה, אם מתחשק.
אנסה להרים טלפון לחנות מחר ואשאל.
- joncafe (פותח השרשור)
- גורו קפה
- הודעות: 2335
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: קנדה
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
עכשיו הבנתי את כוונתך.מני כתב:הם לא מציינים שם שימוש בco2 אבל כן מציינים אפשרות הכנת סודה ותהיתי איזו מיכלים של c02 צריך להכנסת סודה, אם מתחשק.
אנסה להרים טלפון לחנות מחר ואשאל....
יש מיכלי מילוי עם N2O ויש עם CO2. הגודל זהה, רק הגז שונה והצבע של המיכל שונה לשם מניעת בלבול.
לדוגמה ראה כאן מיכלי N2O, וכאן מיכלי CO2
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
בדיוק מה שרציתי לדעת.joncafe כתב:עכשיו הבנתי את כוונתך.מני כתב:הם לא מציינים שם שימוש בco2 אבל כן מציינים אפשרות הכנת סודה ותהיתי איזו מיכלים של c02 צריך להכנסת סודה, אם מתחשק.
אנסה להרים טלפון לחנות מחר ואשאל....
יש מיכלי מילוי עם N2O ויש עם CO2. הגודל זהה, רק הגז שונה והצבע של המיכל שונה לשם מניעת בלבול.
לדוגמה ראה כאן מיכלי N2O, וכאן מיכלי CO2...
שוב תודה
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית
·joncafe כתב:"וגם משמש כחומר משמר לשמנת שיכולה כך לעמוד במיכל עד שבועיים במקרר! שנים שלושה ניעורים והמכונה מוכנה לשימוש"
קניתי השבוע סיפון כזה, אבל אחרי שהייה של לילה במקרר הקצפת יצאה לי נוזלית.
האם צריך לשים בלון גז חדש בכל שימוש על הקצפת שנשארה?
...
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית
@mimchal
·
לא. את הגז שמים פעם אחת ועד שנגמרת הקצפת לא צריך שוב.
מנסיון - עדיף "להבריג" את בלון הגז כשהמיכל הפוך, לתת כמה ניעורים,
ואז להשתמש במיכל נוסף.
ניתן להשתמש רק במיכל אחד - אבל שניים נותנים קצפת הרבה יותר טובה לטעמי.
·
לא. את הגז שמים פעם אחת ועד שנגמרת הקצפת לא צריך שוב.
מנסיון - עדיף "להבריג" את בלון הגז כשהמיכל הפוך, לתת כמה ניעורים,
ואז להשתמש במיכל נוסף.
ניתן להשתמש רק במיכל אחד - אבל שניים נותנים קצפת הרבה יותר טובה לטעמי.
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית
@אורניקו
·
תודה על התשובה והטיפ
לגבי כמות הבלונים, אתה מדבר על מיכל של חצי ליטר?
כמה ניעורים אתה עושה לפני כל שימוש? קראתי שיותר מידי ניעורים "מקשים" את הקצפת
אגב, יש הבדל (לגבי הניעורים וכמות הבלונים) אם אני ממלא רק שמנת אחת במיכל במקום 2 שהיא יכולה להכיל (במיכל של החצי ליטר)
ושאלה אחרונה- צריך להשאיר את הבלון גז מחובר עד שנגמרת השמנת?
·
תודה על התשובה והטיפ
לגבי כמות הבלונים, אתה מדבר על מיכל של חצי ליטר?
כמה ניעורים אתה עושה לפני כל שימוש? קראתי שיותר מידי ניעורים "מקשים" את הקצפת
אגב, יש הבדל (לגבי הניעורים וכמות הבלונים) אם אני ממלא רק שמנת אחת במיכל במקום 2 שהיא יכולה להכיל (במיכל של החצי ליטר)
ושאלה אחרונה- צריך להשאיר את הבלון גז מחובר עד שנגמרת השמנת?
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית
@mimchal
·
לא קראתי את כל השרשור... אם מדובר במיכל של חצי ליטר אז נראה לי שבלון גז אחד מספיק,
בזמנו השתמשתי במיכל של ליטר והייתי שם שניים....
הייתי מנער כמה פעמים תוך כדי הברגת בלון גז, לא לפני כל שימוש
ודווקא כיוונתי לקצפת טובה ויציבה. כמה "קשה" קצפת יכולה להיות ?...
מיכל חצי ליטר יכול להכיל שמנת אחת - אם תשים שתיים לא ישאר לה מקום להפוך לקצפת...
לא טרחתי מעולם לשחרר את הבלון לפני שהסתיימה הקצפת.
·
לא קראתי את כל השרשור... אם מדובר במיכל של חצי ליטר אז נראה לי שבלון גז אחד מספיק,
בזמנו השתמשתי במיכל של ליטר והייתי שם שניים....
הייתי מנער כמה פעמים תוך כדי הברגת בלון גז, לא לפני כל שימוש
ודווקא כיוונתי לקצפת טובה ויציבה. כמה "קשה" קצפת יכולה להיות ?...
מיכל חצי ליטר יכול להכיל שמנת אחת - אם תשים שתיים לא ישאר לה מקום להפוך לקצפת...
לא טרחתי מעולם לשחרר את הבלון לפני שהסתיימה הקצפת.