על הנייר
נראית כמו אוטומטית שאפשר לכוון בה הכל!
החל מרמת טחינה אבל יותר מהנפוץ
ממשיך לטמפרטורה
כמות קפה כמובן
לחץ (!! באוטומטית?)
כמות הקרמה (??!!) אין לי מושג איך המכונה יכולה לשלוט בזה דבר...
וגם נראית טוב
המצאת השנה או פלופ?
https://www.terrakaffe.com/product/tk-01-b/
מישהו שמע על המכונה terrakaffe?
- BarDar
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 489
- הצטרף: ינואר 2015
- מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
תודה על השיתוף. המכונה נראית טוב וניכר שהשקיעו בחווית המשתמש ובנוחות. באתר שלהם יש גם מוצרים משלימים כמו כוסות מעוצבות ואביזרי ניקוי ותחזוקה. אם אתה שוקל קנייה תוודא שקיימת גירסת 220v.
בנוגע לאיכות האספרסו- הבעיה במכונות אוטומטיות היא שלא ניתן לטחון את הקפה מספיק דק כדי לקבל אספרסו ברמה גבוהה. משום מה אין מערכת אוטומטית שיודעת לדחוס ולהוציא את העוגייה בלי להתקע כשטוחנים לאספרסו.
לא רואה שהם פתרו את הבעיה הזו.
אולי הקפה יהיה יותר טעים כשאפשר לשלוט על יותר פרמטרים, אבל לא יגיע לרמת מכונה מקצועית. זה משהו שצריך לקחת בחשבון אבל הוא נכון לכל מכונה אוטומטית, לא רק ספציפית למכונה הזו.
בנוגע לכמות הקרמה- כנראה מדובר על מגביר לחץ, שיטה ידועה שדואגת להמסת יותר CO2 בנוזל וכתוצאה מכך יש יותר קרמה. זה לא עוזר לטעם...
בנוגע לאיכות האספרסו- הבעיה במכונות אוטומטיות היא שלא ניתן לטחון את הקפה מספיק דק כדי לקבל אספרסו ברמה גבוהה. משום מה אין מערכת אוטומטית שיודעת לדחוס ולהוציא את העוגייה בלי להתקע כשטוחנים לאספרסו.
לא רואה שהם פתרו את הבעיה הזו.
אולי הקפה יהיה יותר טעים כשאפשר לשלוט על יותר פרמטרים, אבל לא יגיע לרמת מכונה מקצועית. זה משהו שצריך לקחת בחשבון אבל הוא נכון לכל מכונה אוטומטית, לא רק ספציפית למכונה הזו.
בנוגע לכמות הקרמה- כנראה מדובר על מגביר לחץ, שיטה ידועה שדואגת להמסת יותר CO2 בנוזל וכתוצאה מכך יש יותר קרמה. זה לא עוזר לטעם...