יש לי מקציף של Severin. לפעמים שאני מכניס את האבקה המקציף עוצר.
1. מתי עליי להכניס את האבקה קפוצינו של נסטלה מנות אישיות ושהמכונה לא תיעצר?
2.האם אפשר לערבב את האבקה בחלב בלי להכניס אותה למקציף? אם כן, איך?
3. האם יש אבקה אחרת בטעם פרנץ אגוזים יותר טעימה וזולה?
4. איך מכינים שוקו עם חלב מוקצף?
מקציף חלב של Severin - מתי להכניס את האבקה
- Borderline1
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3474
- הצטרף: דצמבר 2004
- נתן תודות: 157 פעמים
- קיבל תודות: 449 פעמים
Re: מקציף חלב של Severin - מתי להכניס את האבקה
לדעתי, מקציף חלב נועד כשמו להקציף חלב לא לערבב אבקות קפה עם חלב ולהקציף את שניהם...
ולכן לדעתי, התשובה היא לעולם לא
ולכן לדעתי, התשובה היא לעולם לא
- יפת (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 128
- הצטרף: אוגוסט 2009
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
Re: מקציף חלב של Severin - מתי להכניס את האבקה
תודה רבה אבל אפשר תשובות לשאר השאלות?20/01/2021 13:59Borderline1 כתב: ↑ לדעתי, מקציף חלב נועד כשמו להקציף חלב לא לערבב אבקות קפה עם חלב ולהקציף את שניהם...
ולכן לדעתי, התשובה היא לעולם לא...