הי,
אחרי שנים עם sage express עברנו בפמיליה למכונה Gaggia Anima
אין ספק שהרבה יותר נוחה לעומת ה Sage אבל לא מצליח להוציא קפה טוב מהמכונה.
שתי הבעיות המרכזיות שלי:
1. כמות הקרמה שיוצאת לכל כוס אספרסו מבאת טילים לעומת ה Sage. האם ניתן לשפר או שזו גזרת גורל?
2. המקציף חלב, מוציא הרבה קיטור אבל מצד שני החלב עם מלא מיקרו בועות ולא יוצא סמיך וחלק
אודה להצלתכם
עזרה בהכנת קפה נורמאלי מ Gaggia Anima
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
Re: עזרה בהכנת קפה נורמאלי מ Gaggia Anima
לגבי הקפה, נסה לשנות לטחינה הכי דקה ולכמות המקסימלית. אם זה לא מספיק ויש למכונה פתח לקפה טחון, אפשר לטחון עם מטחנה חיצונית ולקבל תוצאה טובה יותר. מניסיוני עם מכונה דומה של גאג'יה התוצאות הרבה יותר טובות. ביקורת רלוונטית.
לגבי החלב, צינוריות הקצפה מסוג פנרלו קלות לשימוש אבל מוציאות הקצפה גרועה. תבדוק אם אתה יכול להחליף את הצינורית במשהו כזה (ווידאו שמסביר את השימוש כאן).
לגבי החלב, צינוריות הקצפה מסוג פנרלו קלות לשימוש אבל מוציאות הקצפה גרועה. תבדוק אם אתה יכול להחליף את הצינורית במשהו כזה (ווידאו שמסביר את השימוש כאן).