למאמר: סקירה מכונת קפה Decent Espresso DE1Pro
שרשור תגובות: סקירה מכונת קפה Decent Espresso DE1Pro
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 974
- הצטרף: יולי 2011
- מיקום: השרון
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 276 פעמים
- יצירת קשר:
מברוק
תתחדש ברק, רק לקנא...
מכונה שנראית מעולה, חדשנית ונטולת עיצוב 'סטנדרטי'
ואם הקפה טעים כמו שאתה אומר, זה ממש win-win
מקווה שרמת הבניה ואיכות הרכיבים האלקטרוניים גבוהה ושתחזיק כמה שנים ללא תחזוקה.
תיהנה
מכונה שנראית מעולה, חדשנית ונטולת עיצוב 'סטנדרטי'
ואם הקפה טעים כמו שאתה אומר, זה ממש win-win
מקווה שרמת הבניה ואיכות הרכיבים האלקטרוניים גבוהה ושתחזיק כמה שנים ללא תחזוקה.
תיהנה
Re: שרשור תגובות: סקירה מכונת קפה Decent Espresso DE1Pro
@BarDar
·
זה נראה מעולה
ממש טכנולוגיה שונה וחדשנית לכל המכונות האחרות
תתחדש ואני מקווה בשבילך שהתעוזה שלך השתלמה
הרבה דברים מרשימים בה אפילו צורת האריזה במזוודה והניידות של המכונה למרות שצריך לנייד גם מטחנה אז ...
וזה שקיבלת כבל תקני מישראל באמת התאמה מלאה של המוצר ללקוח
האם אפשר לתכנת כל פרופיל חליטה שרוצים או שיש מבחר אפשרויות מוגבל?
הקיצר כולי תקווה לחידוש בתחום ונחכה לשמוע ביקורות בהמשך
תתחדש ותהנה
·
זה נראה מעולה
ממש טכנולוגיה שונה וחדשנית לכל המכונות האחרות
תתחדש ואני מקווה בשבילך שהתעוזה שלך השתלמה
הרבה דברים מרשימים בה אפילו צורת האריזה במזוודה והניידות של המכונה למרות שצריך לנייד גם מטחנה אז ...
וזה שקיבלת כבל תקני מישראל באמת התאמה מלאה של המוצר ללקוח
האם אפשר לתכנת כל פרופיל חליטה שרוצים או שיש מבחר אפשרויות מוגבל?
הקיצר כולי תקווה לחידוש בתחום ונחכה לשמוע ביקורות בהמשך
תתחדש ותהנה
ראשית כל תתחדש ותהנה.
לפני כשבועיים יצא לי לבזבז שעה בקריאה בפורומים עליה ובצפייה בסרטונים על המכונה ותהליך הייצור (יש סרטון שלם בסביבת הייצור של המכונה שמתאר את התהליך ואת אופן העבודה).
כל תהליך ההכנה שונה לחלוטין ממכונות כמו שרובנו מכירים ואם התוצאה בכוס יותר טובה זה בהחלט שינוי מרענן. השאלה עד כמה מכונה כזאת תחזיק זמן בעבודה רציפה לפני שיתחילו תקלות. מלבד מחלות משותפות לכל מכונה שעובדת עם מיים ולחץ גבוה, היא מכילה המון אלקטרוניקה רגישה.
בלי כל קשר, קהל היעד שלה מאוד מצומצם לדעתי, לפחות כרגע, וכנראה רובו מודע לסיכונים.
נ.ב,
אני חייב לציין שמרבית הסרטונים הרשמיים שלהם, בו יושב אותו בחור במשקפיים ומבלבל בשכל על המכונה רק יוצר אנטי (לפחות אצלי).
לפני כשבועיים יצא לי לבזבז שעה בקריאה בפורומים עליה ובצפייה בסרטונים על המכונה ותהליך הייצור (יש סרטון שלם בסביבת הייצור של המכונה שמתאר את התהליך ואת אופן העבודה).
כל תהליך ההכנה שונה לחלוטין ממכונות כמו שרובנו מכירים ואם התוצאה בכוס יותר טובה זה בהחלט שינוי מרענן. השאלה עד כמה מכונה כזאת תחזיק זמן בעבודה רציפה לפני שיתחילו תקלות. מלבד מחלות משותפות לכל מכונה שעובדת עם מיים ולחץ גבוה, היא מכילה המון אלקטרוניקה רגישה.
בלי כל קשר, קהל היעד שלה מאוד מצומצם לדעתי, לפחות כרגע, וכנראה רובו מודע לסיכונים.
נ.ב,
אני חייב לציין שמרבית הסרטונים הרשמיים שלהם, בו יושב אותו בחור במשקפיים ומבלבל בשכל על המכונה רק יוצר אנטי (לפחות אצלי).
- The-Fox
- חבר ותיק
- הודעות: 2046
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: חיפה
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 182 פעמים
ברק, תודה על הסקירה, מעניין מאד.
נראה כמו משהו עתידני שלא דומה לשום מכונה שקיימת היום בשוק.
אני זוכר שהתעניינתי במכונה כשהפרוייקט רק התחיל וזה היה נראה כמו כמה חובבנים שמשחקים, יפה לראות שזה התמשש למוצר מיוחד.
היא די מרגישה כמו מכונה מגיקים לגיקים, בתור גיק וחובב אספרסו אני מזדהה מאד עם המכונה
הראש תואם לראש E61 מבחינת הפורטפילטר ?
הסלסלה שלהם נראית כמו VST, זה נכון ? או שזה IMS?
באיזה קפה אתה משתמש ? האם יצא לך לנסות קליות בהירות ומשחקים עם פרה אנפיוזן?
עם כל האפשרויות שיש במכונה בטח לקח לך יומיים להוציא שוט ראשון
נראה כמו משהו עתידני שלא דומה לשום מכונה שקיימת היום בשוק.
אני זוכר שהתעניינתי במכונה כשהפרוייקט רק התחיל וזה היה נראה כמו כמה חובבנים שמשחקים, יפה לראות שזה התמשש למוצר מיוחד.
היא די מרגישה כמו מכונה מגיקים לגיקים, בתור גיק וחובב אספרסו אני מזדהה מאד עם המכונה
הראש תואם לראש E61 מבחינת הפורטפילטר ?
הסלסלה שלהם נראית כמו VST, זה נכון ? או שזה IMS?
באיזה קפה אתה משתמש ? האם יצא לך לנסות קליות בהירות ומשחקים עם פרה אנפיוזן?
עם כל האפשרויות שיש במכונה בטח לקח לך יומיים להוציא שוט ראשון
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 572
- הצטרף: פברואר 2014
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
- BarDar (פותח השרשור)
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 489
- הצטרף: ינואר 2015
- מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
תודה לכל המברכים
@moshez - ניתן לתכנת כל פרופיל חליטה. כרגע יש 2 סוגי פרופילים- לחץ או כמותי (מ"ל/שניה).
כל פרופיל נחלק ל 3 - פרהאינפיוז׳ן, לחץ קבוע (הולד) וירידה (לחץ יורד בהדרגה). לכל אחד מהחלקים אפשר לקבוע לחץ וזמן בשניות. הטמפרטורה כרגע קבועה לכל החלקים, אבל בעידכון הקרוב זה אמור להשתנות כך שתוכל לקבוע טמפרטורות שונות לכל חלק. מצרף תמונה של מסך תכנות פרופיל לחץ.
יש גם קבוצה סגורה לבעלי המכונה, ואנשים משתפים פרופילים מומלצים וגם כאלה שמדדו ממכונות אחרות.
@WolfM - ג׳ון (המעצבן עם המשקפיים) דווקא מאוד נחמד, התכתבתי איתו קצת לפני שקניתי והוא עושה רושם של יזם בנשמה. הכיוון שלו זה דווקא מכונות לבתי קפה- ונושא האמינות נמצא גבוה בסדר העדיפיות שלו. הסרטונים איתו נעשו כשהייצור היה בהולד בגלל עיכובי ספקים, נראה לי שהיה לו יותר מדי זמן פנוי
@The-Fox - הראש 58ממ סטנדרטי. אין מסה של מתכת ששומרת על חום כמו בראש רגיל. והטמפרטורה של הראש נשלטת ע"י גופי חימום מדוייקים וסנסורים, בדומה לטמפ' המים.
הסלסלות מיוצרות ע"י IMS וכך גם הסקרין של הראש. לפי קלות הניקוי זו גירסת ה Barista Pro שלהם עם ציפוי הננו. כלום לא נדבק למעלה וגם הסלסלה מתנקה בקלות.
כרגע אני עם הקפה החביב עליי, שוקולד אתיופי של נגרו. ניסיתי כמה גל שלישי אבל אני פחות מתחבר לטעם, אולי בהמשך.
לא לקח יומיים היה קליל להגיע לתוצאה טובה. מתחילים מפרופיל Sweet and gentle ומקבעים דרגת טחינה. משם קל להבין מה לשנות. חמוץ? תעלה טמפ'. מריר? תקצר תהליך ותרים לחץ. אני עדיין במשחקים, ועם הזמן אבין יותר. ממש קל לבצע שינויים אבל יש גבול לכמות הקפאין שאני יכול לעכל
@moshez - ניתן לתכנת כל פרופיל חליטה. כרגע יש 2 סוגי פרופילים- לחץ או כמותי (מ"ל/שניה).
כל פרופיל נחלק ל 3 - פרהאינפיוז׳ן, לחץ קבוע (הולד) וירידה (לחץ יורד בהדרגה). לכל אחד מהחלקים אפשר לקבוע לחץ וזמן בשניות. הטמפרטורה כרגע קבועה לכל החלקים, אבל בעידכון הקרוב זה אמור להשתנות כך שתוכל לקבוע טמפרטורות שונות לכל חלק. מצרף תמונה של מסך תכנות פרופיל לחץ.
יש גם קבוצה סגורה לבעלי המכונה, ואנשים משתפים פרופילים מומלצים וגם כאלה שמדדו ממכונות אחרות.
@WolfM - ג׳ון (המעצבן עם המשקפיים) דווקא מאוד נחמד, התכתבתי איתו קצת לפני שקניתי והוא עושה רושם של יזם בנשמה. הכיוון שלו זה דווקא מכונות לבתי קפה- ונושא האמינות נמצא גבוה בסדר העדיפיות שלו. הסרטונים איתו נעשו כשהייצור היה בהולד בגלל עיכובי ספקים, נראה לי שהיה לו יותר מדי זמן פנוי
@The-Fox - הראש 58ממ סטנדרטי. אין מסה של מתכת ששומרת על חום כמו בראש רגיל. והטמפרטורה של הראש נשלטת ע"י גופי חימום מדוייקים וסנסורים, בדומה לטמפ' המים.
הסלסלות מיוצרות ע"י IMS וכך גם הסקרין של הראש. לפי קלות הניקוי זו גירסת ה Barista Pro שלהם עם ציפוי הננו. כלום לא נדבק למעלה וגם הסלסלה מתנקה בקלות.
כרגע אני עם הקפה החביב עליי, שוקולד אתיופי של נגרו. ניסיתי כמה גל שלישי אבל אני פחות מתחבר לטעם, אולי בהמשך.
לא לקח יומיים היה קליל להגיע לתוצאה טובה. מתחילים מפרופיל Sweet and gentle ומקבעים דרגת טחינה. משם קל להבין מה לשנות. חמוץ? תעלה טמפ'. מריר? תקצר תהליך ותרים לחץ. אני עדיין במשחקים, ועם הזמן אבין יותר. ממש קל לבצע שינויים אבל יש גבול לכמות הקפאין שאני יכול לעכל
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
תודה רבה על הסקירה ועל הקליפ שמדגים חליטה! מכונה ייחודית ומעניינת מאוד עם רשימה אינסופית של פיצ'רים אטרקטיביים. יש לה הרבה מאוד פוטנציאל בכל מה שקשור בעקביות, ומצד שני בקבלת תוצאות שונות (במכוון) מאותם פולים. זה מאוד מדבר אלי כמישהו שמחזיק גם מכונת מנוף וגם מכונת E61, אבל במחיר כזה אני לא יכול אפילו להתחיל לחלום עליה.
הדבר היחידי שאני לא מתחבר אליו (מלבד המחיר כמובן) הוא רעש התיפוף בזמן החליטה, אם כי יכול להיות שהווידאו קצת מקצין את זה. הם צריכים להוציא קיט שדרוג להשתקת קול
הדבר היחידי שאני לא מתחבר אליו (מלבד המחיר כמובן) הוא רעש התיפוף בזמן החליטה, אם כי יכול להיות שהווידאו קצת מקצין את זה. הם צריכים להוציא קיט שדרוג להשתקת קול
- BarDar (פותח השרשור)
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 489
- הצטרף: ינואר 2015
- מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
@Lyonia
המכונה מגיעה ארוזה במזוודת טרולי, ואפשר להשתמש בה כדי לצאת איתה לטיולים. חפש ביוטיוב סרטונים של de1 unboxing
@roip12
למען האמת כשהזמנתי את המכונה לא הייתה אופציה להזמין את המכונה הרגילה, אז חסכו לי את ההתלבטות. עכשיו יש אופציה להזמין גם את הפרו וגם את הרגילה. חוץ מזה יש עוד אופציה לפרו בלי הקיטים של הקייטרינג לחיבור ישיר/מילוי אוטומטי (חיסכון של 400$).
בנוגע לחיקוי הלונדוניום- בפורום שלהם יש איזשהו פרופיל שאמור לדמות לונדוניום, אבל אין לי איך להשוות. אני יותר מתמקד בלשפר את הטעם עם שינויים קטנים ופחות בלהחליף את כל הפרופיל. כרגע אני משתמש בפרופיל עם 20 שניות פרהאינפיוזן, עולה ל7 בר למשך 15 שניות ואז מתחיל לרדת עד 4 בר תוך 25 שניות. זה פרופיל "מנופי" יחסית.
המכונה מגיעה ארוזה במזוודת טרולי, ואפשר להשתמש בה כדי לצאת איתה לטיולים. חפש ביוטיוב סרטונים של de1 unboxing
@roip12
למען האמת כשהזמנתי את המכונה לא הייתה אופציה להזמין את המכונה הרגילה, אז חסכו לי את ההתלבטות. עכשיו יש אופציה להזמין גם את הפרו וגם את הרגילה. חוץ מזה יש עוד אופציה לפרו בלי הקיטים של הקייטרינג לחיבור ישיר/מילוי אוטומטי (חיסכון של 400$).
בנוגע לחיקוי הלונדוניום- בפורום שלהם יש איזשהו פרופיל שאמור לדמות לונדוניום, אבל אין לי איך להשוות. אני יותר מתמקד בלשפר את הטעם עם שינויים קטנים ופחות בלהחליף את כל הפרופיל. כרגע אני משתמש בפרופיל עם 20 שניות פרהאינפיוזן, עולה ל7 בר למשך 15 שניות ואז מתחיל לרדת עד 4 בר תוך 25 שניות. זה פרופיל "מנופי" יחסית.