ברשותי מכונה של Sage Barista Express שהיא כמו Breville Express. כאשר אני מוציא חליטה בסלסלה בודדת, הקפה יוצא בלחץ הנכון כ- 15 שניות אבל אז הלחץ גדל ומגיע לסוף הסקלה, ולפעמים לאיזור המאוד גבוה. מה יכול להיות ההסבר לזה? ואיך אפשר לקבל חליטה בלחץ אחיד במהלך ה- 20-30 שניות? כמובן ששיחקתי במטחנה, אבל זה לא ממש עזר.
שאלה נוספת - לא בטוח שאינה קשורה להנ"ל, מדוע הקרימה יוצאת עם הרבה בועות אויר, ולא אחידה כמו אספרסו של מכונות קפה.
שינוי לחץ תוך כדי חליטה Breville Express
באופן כללי נראה שאתה צריך לשחק עם הטחינה שלך.
כמו שנאמר למעלה, למכונה יש פרה אינפיוז'ן, ובשעון מופיע לך הטווח התקין לפרה אינפיוז'ן, ואז לאחר כמה שניות המכונה עוברת ללחץ מלא.
דבר נוסף. אין לך ממש מה לכוון את המכונה לפי הסלסילות סינגל. אלא רק עם הדאבל, לשים לב שאתה עובד עם הסלסילות בלי הקיר הכפול שמגיעות בערכה .
כמו שנאמר למעלה, למכונה יש פרה אינפיוז'ן, ובשעון מופיע לך הטווח התקין לפרה אינפיוז'ן, ואז לאחר כמה שניות המכונה עוברת ללחץ מלא.
דבר נוסף. אין לך ממש מה לכוון את המכונה לפי הסלסילות סינגל. אלא רק עם הדאבל, לשים לב שאתה עובד עם הסלסילות בלי הקיר הכפול שמגיעות בערכה .
התוצאות עם הסינגל מאוד תנודתיות. תתחיל רק עם הדאבל. עשר שניות ראשונות שם זה pre infusion , רק אז זה עולה.
לגבי הקרמה, זה תלוי בקפה, בטריות שלו, בזן (רובוסטה או ערביקה) ועוד.
אתה יכול להוציא אחלה קפה מהמכונה רק שים לב לזמני החליטה, דאבל של 18 גרם אמור לצאת תוך 25-35 שניות עם 36-40 גרם משקה.
כל סטייה מזה תניב לך תוצאות פחות טובות לדעתי.
לגבי הקרמה, זה תלוי בקפה, בטריות שלו, בזן (רובוסטה או ערביקה) ועוד.
אתה יכול להוציא אחלה קפה מהמכונה רק שים לב לזמני החליטה, דאבל של 18 גרם אמור לצאת תוך 25-35 שניות עם 36-40 גרם משקה.
כל סטייה מזה תניב לך תוצאות פחות טובות לדעתי.
- kostya.filimonov
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 1
- הצטרף: אוקטובר 2021
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: שינוי לחץ תוך כדי חליטה Breville Express
שלום. אני עם אותה מכונה ולא סגור.
איזה טחינה בפנים שווה לשים, ובמה לשחק במספרים החיצוניים?
תודה
איזה טחינה בפנים שווה לשים, ובמה לשחק במספרים החיצוניים?
תודה