שינוי לחץ תוך כדי חליטה Breville Express

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
codudi99 (פותח השרשור)
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 84
הצטרף: ספטמבר 2014
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שינוי לחץ תוך כדי חליטה Breville Express

נושא שלא נקרא #1 

ברשותי מכונה של Sage Barista Express שהיא כמו Breville Express. כאשר אני מוציא חליטה בסלסלה בודדת, הקפה יוצא בלחץ הנכון כ- 15 שניות אבל אז הלחץ גדל ומגיע לסוף הסקלה, ולפעמים לאיזור המאוד גבוה. מה יכול להיות ההסבר לזה? ואיך אפשר לקבל חליטה בלחץ אחיד במהלך ה- 20-30 שניות? כמובן ששיחקתי במטחנה, אבל זה לא ממש עזר.

שאלה נוספת - לא בטוח שאינה קשורה להנ"ל, מדוע הקרימה יוצאת עם הרבה בועות אויר, ולא אחידה כמו אספרסו של מכונות קפה.

AmirE22
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 53
הצטרף: מרץ 2019
שם מלא: אמיר עזרא
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

היי


בבריסטה אקספרס יש pre infusion אשר לדעתי גורם לך לבלבול.

בשניות הראשונות של החליטה הלחץ אמור להיות נמוך ולאחר מכן לקפוץ לטווח הירוק.

amirnew
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 118
הצטרף: נובמבר 2014
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

באופן כללי נראה שאתה צריך לשחק עם הטחינה שלך.
כמו שנאמר למעלה, למכונה יש פרה אינפיוז'ן, ובשעון מופיע לך הטווח התקין לפרה אינפיוז'ן, ואז לאחר כמה שניות המכונה עוברת ללחץ מלא.
דבר נוסף. אין לך ממש מה לכוון את המכונה לפי הסלסילות סינגל. אלא רק עם הדאבל, לשים לב שאתה עובד עם הסלסילות בלי הקיר הכפול שמגיעות בערכה .

einin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 13
הצטרף: אוקטובר 2018
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

התוצאות עם הסינגל מאוד תנודתיות. תתחיל רק עם הדאבל. עשר שניות ראשונות שם זה pre infusion , רק אז זה עולה.

לגבי הקרמה, זה תלוי בקפה, בטריות שלו, בזן (רובוסטה או ערביקה) ועוד.
אתה יכול להוציא אחלה קפה מהמכונה רק שים לב לזמני החליטה, דאבל של 18 גרם אמור לצאת תוך 25-35 שניות עם 36-40 גרם משקה.
כל סטייה מזה תניב לך תוצאות פחות טובות לדעתי.

kostya.filimonov
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 1
הצטרף: אוקטובר 2021
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: שינוי לחץ תוך כדי חליטה Breville Express

נושא שלא נקרא #5 

שלום. אני עם אותה מכונה ולא סגור.
איזה טחינה בפנים שווה לשים, ובמה לשחק במספרים החיצוניים?
תודה

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”