שלום,
יש לי מקינטה של ביאלטי (Moka Induction) בגודל 4, ואני מחפשת בשבילה מטחנה ידנית עשויה מעץ. יש למישהו המלצות?
הטווח הוא עד 400-500 ש"ח
תודה!
מטחנה ידנית למקינטה
Re: מטחנה ידנית למקינטה
למה עץ עדיף מתכת זכוכית ואפילו פלסטיק. יש את המטחנות של 1zpresso ברמת התקציב הזאת.
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 320
- הצטרף: מאי 2013
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
Re: מטחנה ידנית למקינטה
המטחנה של הריו נחמדה ולא יותר, אם בכל זאת אז תלך על ה-pro.
עדיף להשקיע משהו באזור ה-300-400 ש"ח ולהזמין את ה1zpresso איכותית ומומלצת (בעל ניסיון)
עדיף להשקיע משהו באזור ה-300-400 ש"ח ולהזמין את ה1zpresso איכותית ומומלצת (בעל ניסיון)
Re: מטחנה ידנית למקינטה
Timemore c2 מעליאקספרס עולה כ200 וקצת שח.
קיבלתי אותה לפני כמה ימים והיא מטחנה מצויינת למקינטה. אין צורך להשקיע יותר
קיבלתי אותה לפני כמה ימים והיא מטחנה מצויינת למקינטה. אין צורך להשקיע יותר
Re: מטחנה ידנית למקינטה
@boren אכן שאלה במקום. מבחינת ביצוע גם אני לא רואה הבדל אלא אם הוא רצה מטחנה ספייר/לטיולים.
Re: מטחנה ידנית למקינטה
קניתי כי רציתי באמת מטחנה לטיולים/לקחת לעבודה איתי בתיק בלי לפחד לשרוט. בנוסף עניין אותי האמת במה מדובר. היא בכמה רמות מתחת לjx pro אם מעניין אתכם ובביטחון רב אומר ששווה להשקיע את ה300 שח הנוספים אך יחד עם זאת למקינטה יכולה לעשות עבודה טובה בהרבה מכל מיני מטחנות מצחיקות כמו האריו ודומיה
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
Re: מטחנה ידנית למקינטה
מעניין. ניסית להשתמש ב-C2 לאספרסו? אני מנחש שהיא טוחנת מספיק דק (אפילו ההאריו טוחנת מספיק דק) אבל שהקפיצות בין רמות טחינה גדולות מדי. האמנם?
Re: מטחנה ידנית למקינטה
אני רק אתקן שמבחינת ביצוע הc2 נופלת מjx pro וגם באיכות החומרים והבנייה. יש הבדל מורגש. אך שוב הייתי שמח אם זו הייתה המטחנה הראשונה שלי במקום ההאריו שקניתי בזמנו לשימוש עם המקינטה01/03/2021 17:42jimky כתב: ↑ @boren אכן שאלה במקום. מבחינת ביצוע גם אני לא רואה הבדל אלא אם הוא רצה מטחנה ספייר/לטיולים....
Re: מטחנה ידנית למקינטה
כן בהחלט הקפיצות גדולות יותר ולוקח 3 דקות! לטחון לאספרסו שזאת באסה רצינית. עניין אותי אם אוכל להוציא אספרסו באיורופיקולה כי לא מצאתי התייחסות לכך ברשת והאמת שהצלחתי ואפילו אספרסו נחמד. מה שכן הייתי צריך לשנות את הכמות בבסקט.לא אידיאלי אבל אפשרי.אבל שוב הקפיצות גדולות מידי וגם אחידות הטחינה. סהכ לא מטחנה לאספרסו ולא מטחנה שתחזיק 10 שנים זה בטוח01/03/2021 17:53boren כתב: ↑ מעניין. ניסית להשתמש ב-C2 לאספרסו? אני מנחש שהיא טוחנת מספיק דק (אפילו ההאריו טוחנת מספיק דק) אבל שהקפיצות בין רמות טחינה גדולות מדי. האמנם?...