אשכול לכול חובבי עישון הבשר

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3906
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 340 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

נושא שלא נקרא #1006 

@Huber
·קראתי עליו ביקורות טובות. לא מעבר לזה. Set it and forget it כמו זו
http://www.smoking-meat.com/bradley-dig ... structions

אבל מקומות אחרים רשמו שהביסקוויטים של העץ נדבקו לארובה. וגם שאלו מה יקרה אם החברה תיסגר. אין יצרן נוסף לביסקוויטים. יש גם טענות לגבי עוצמת חום חלשה שמתבטאת בעשן "מלוכלך" וצורך במודים כדי להגביר את החום.
מצד שני פורום פעיל ושרות לקוחות איכותי.

אם אתה בענין מכשירים אוטומטיים תבדוק את טרייגר וטוב יותר את camp chef

https://www.campchef.com/woodwind.html

או yoder
http://www.yodersmokers.com/pellet-grills.html
Enjoy the Silence

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70246
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 4185 פעמים

נושא שלא נקרא #1007 

למיטב ידיעתי החברות הללו שציינת לא שולחות את המוצרים שלהם לישראל, חיפשתי באמזון השונים ואף אחד לא נשלח לארץ. הזמנתי את הברדלי, אתן חוו"ד לכשיגיע.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 1943
הצטרף: דצמבר 2005
מיקום: חיפה
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 162 פעמים

נושא שלא נקרא #1008 

טרייגר דווקא כן יש בארץ
https://www.traegergrills.co.il/

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70246
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 4185 פעמים

נושא שלא נקרא #1009 

psibeast - רק שהדגם הכי זול באתר שלהם עולה כפול מהדגם שאני רכשתי :roll:

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 1943
הצטרף: דצמבר 2005
מיקום: חיפה
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 162 פעמים

נושא שלא נקרא #1010 

אוקי, השאלה מה ההבדל בביצועים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70246
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 513 פעמים
קיבל תודות: 4185 פעמים

נושא שלא נקרא #1011 

ומי עשה/יעשה השוואה ישירה בין שניהם בשביל לענות על השאלה הזו? למיטב ידעתי אף אחד (אם כי אני מנדב את שלי אם האתר רוצה לעשות סקירה השוואתית).

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 722
הצטרף: אוגוסט 2010
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

נושא שלא נקרא #1012 

שוב שואל, מישהו יכול להמליץ לי על מעשנה טובה? התקציב שלי הוא עד 1800 (אפשר קצת יותר)
ראיתי את הסמוקי מאונטין של וובר ויש לי ניסיון טוב עם גרילי הגז שלהם.
כמו כן אשמח לכל מיני טיפים לעישון בשר ועופות.
השימוש שלי יהיה אולי אחת לשבוע שבועיים ולא להרבה חומר גלם כך שאני לא זקוק למפלצת.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3906
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 340 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

נושא שלא נקרא #1013 

Huber כתב:למיטב ידיעתי החברות הללו שציינת לא שולחות את המוצרים שלהם לישראל, חיפשתי באמזון השונים ואף אחד לא נשלח לארץ. הזמנתי את הברדלי, אתן חוו"ד לכשיגיע.
...
·תתחדש. מחכה לרשמים ותמונות!
Enjoy the Silence

galgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 231
הצטרף: אפריל 2009
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

נושא שלא נקרא #1014 

והפעם משהו בהשראת מתכון שכבר מזמן רציתי לנסות (מתנצל מראש בפני אוכלי הכשר מביניכם..זה פשוט לא כשר מכל כך הרבה בחינות..)
סינטה לבן ממולא גבינת צאן ותיבול, עטוף ב"שטיח" בייקון ומעושן:
Bacon Weave Wrapped, Cheese Stuffed, Pork Tenderloin
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי galgo ב 07/08/2017 12:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

galgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 231
הצטרף: אפריל 2009
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

נושא שלא נקרא #1015 

אחרי התמצקות של כשעה במקרר לערך..אפשר להעביר למעשנת..
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

galgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 231
הצטרף: אפריל 2009
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

נושא שלא נקרא #1016 

והתוצאה - הסופית?
פשוט ללקקק את האצבעות... היה טעים לפחות כמו שזה נראה יפה!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

galgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 231
הצטרף: אפריל 2009
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

נושא שלא נקרא #1017 

כאמור - ללקק את האצבעות - הכל יצא טעים כמו שזה נראה ;)
מקווה שנהניתם מומלץ בחום לבדוק את המתכון הנ"ל וגם את הבלוג בקישור שנתתי למעלה - יש לבחור הרבה רעיונות ומתכונים יצירתיים שנראים מהמם - בהחלט נותן השראה...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3906
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 340 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

נושא שלא נקרא #1018 

@galgo
·נראה מעולה. תודה על המתכון והתמונות!
Enjoy the Silence

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 722
הצטרף: אוגוסט 2010
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

נושא שלא נקרא #1019 

אוקיי החלטתי לרכוש את הסמוקי מאונטיין 37 של וובר.
אני אתחיל בדברים צמחוניים כמו עוף וכו׳ ומשם נתקדם לאט לאט.
שתי שאלות בבקשה:
1) אפשר מתכון טוב לעוף? בעיקר שוקיים, כרעיים ופרגיות
2) האם לאחר ההתקנה של המעשנה צריך לעשות לה ״הרצה״ בכדי להסיר כל מיני לכלוכים מהייצור?
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 722
הצטרף: אוגוסט 2010
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

נושא שלא נקרא #1020 

היום רכשתי את המעשנה ותפעלתי אותה לראשונה.
הכנתי כמה עופות (פולקע וירכיים) ומספר נקניקיות רגילות. יצא פשוט טעים, אם כי קצת מעושן מדי.

תמונה תמונה
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”