הי . אני רוצה לרכוש גריל גז (3 להבים) רבולשן 3 של קולמן.
ל 6 נפשות . פעם בשבוע שיפודים על המנגל.
אשמח לחוות דעת בבקשה!
רבולושן 3 קולמן
אחלה מנגל
יתרונות - פחות התלקחויות ועשן ממנגלים אחרים. זה לא שאין בכלל, (בהחלט קורה עם מאכלים שומניים כמו נקניקיות או המבורגרים שמנים) אבל הרבה פחות ממנגלים אחרים.
השומן מתנקז בכוסית בצד (מאוד נוח לניקוי)
חסרונות - הרשת הגבוהה חסרת תועלת לחלוטין. מומלץ ישר להוציא אותה ולאכסן במקום אחר
כירת הצד דיי מאעפנה. בתור מנגל היא לא מוצלחת במיוחד בגלל שהיא יחסית קרובה לבשר, והוא חשוף אליה באופן ישיר. בתור כיריים הוא לא מוצלחת במיוחד כי האש יחסית רחוקה מהמחבת/סיר ולכן הרבה חום אובד בדרך. בנוסף, החלק הזה שקוע, מה שמאוד מגביל את גודל המחבת/סיר שניתן לשים שם. בעיקר מותאם לדברים קטנים ששמים בצד כמו בצל מטוגן או בייקון להמבורגר ודברים בסגנון מניח שגם אורז או תפוא מבושל גם יהיה סבבה. צ'יפס, למשל, מאוד לא מומלץ להכין שם.
הכיסוי שמקבלים יחזיק עונה אחת בלבד, ואח"כ יקרע
לא יודע אם זה קורה במנגלים אחרים, אבל בחורף מומלץ לאבטח אותו לקיר. כבר קרה שברוחות חזקות הנגל יצא לטיול קטן במרפסת למרות שהגלגלים היו נעולים.
מבחינת בלון הגז, ממליץ על חיבור מהיר.
אם אתה לוקח עם חיבור רגיל, אז לקחת עם חיבור "ר". הבלון ביחד עם החיבור הישר לא נכנס לתוך הארון
יש לי אותו כבר מעל שנה, ובהחלט ממליץ עליו (בעיקר בגלל עניין העשן).
אני מבשל עליו בעיקר על אש בינונית - חזקה ועם מכסה סגור.
פחות מתאים למי שרוצה לבשל על אש חזקה ומכסה פתוח כל הזמן.
השומן מתנקז בכוסית בצד (מאוד נוח לניקוי)
חסרונות - הרשת הגבוהה חסרת תועלת לחלוטין. מומלץ ישר להוציא אותה ולאכסן במקום אחר
כירת הצד דיי מאעפנה. בתור מנגל היא לא מוצלחת במיוחד בגלל שהיא יחסית קרובה לבשר, והוא חשוף אליה באופן ישיר. בתור כיריים הוא לא מוצלחת במיוחד כי האש יחסית רחוקה מהמחבת/סיר ולכן הרבה חום אובד בדרך. בנוסף, החלק הזה שקוע, מה שמאוד מגביל את גודל המחבת/סיר שניתן לשים שם. בעיקר מותאם לדברים קטנים ששמים בצד כמו בצל מטוגן או בייקון להמבורגר ודברים בסגנון מניח שגם אורז או תפוא מבושל גם יהיה סבבה. צ'יפס, למשל, מאוד לא מומלץ להכין שם.
הכיסוי שמקבלים יחזיק עונה אחת בלבד, ואח"כ יקרע
לא יודע אם זה קורה במנגלים אחרים, אבל בחורף מומלץ לאבטח אותו לקיר. כבר קרה שברוחות חזקות הנגל יצא לטיול קטן במרפסת למרות שהגלגלים היו נעולים.
מבחינת בלון הגז, ממליץ על חיבור מהיר.
אם אתה לוקח עם חיבור רגיל, אז לקחת עם חיבור "ר". הבלון ביחד עם החיבור הישר לא נכנס לתוך הארון
יש לי אותו כבר מעל שנה, ובהחלט ממליץ עליו (בעיקר בגלל עניין העשן).
אני מבשל עליו בעיקר על אש בינונית - חזקה ועם מכסה סגור.
פחות מתאים למי שרוצה לבשל על אש חזקה ומכסה פתוח כל הזמן.