זריית מלח על הסטייק, מה מומלץ לפני או אחריי הצלייה?
אם לפני , אז כמה זמן?
זריית מלח על הסטייק
- FIRE_WIRE (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3790
- הצטרף: מאי 2005
- מיקום: צפון
- נתן תודות: 419 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
חיפשתי קצת ברשת -דעות חלוקות
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 16,00.html
פלפל שחור ומלח ים גרוס גם מומלצת לפני או בזמן הצלייה
לדעתי פחות טוב לפני הצלייה כי המלח סופח אליו את נוזלי הבשר .....
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 16,00.html
פלפל שחור ומלח ים גרוס גם מומלצת לפני או בזמן הצלייה
לדעתי פחות טוב לפני הצלייה כי המלח סופח אליו את נוזלי הבשר .....
And the meek shall inherit the earth
...
...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44362
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2084 פעמים
- קיבל תודות: 4725 פעמים