שאלות על GTI3

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
BBQ1337 (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 1
הצטרף: יולי 2020
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שאלות על GTI3

נושא שלא נקרא #1 

היי, רכשתי לאחרונה את הגריל, ויש לי שתי שאלות אם אפשר:

1. בהוראות ההרכבה ישנן גם מגיני להבה מתחת לרשתות, אך לא קיבלתי כאלה...האם אין צורך בהן בשימוש ברשתות אינטרגריל?

2. בשימוש הראשון בגריל, נראה שהניקיון שלו מאוד מורכב. הכנתי פרגית עם הרבה מרינדה, וציפיתי שעודפי הרוטב והשומן יתנקזו למגש, אך בפועל כל הגריל התלכלך.
בנוסף, גם הניקיון של הרשתות היה קשה (היה צריך שפשוף ארוך עם מברשת כדי לנקות אותן), ועל המכסה עצמו הופיעו אחרי שימוש אחד כבר נקודות כמו חלודה, שלא הצלחתי להסיר...
מה עושים?

saraguru
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 126
הצטרף: ספטמבר 2017
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

לא אין צורך במגינים, אלא רק אם אתה משתמש ברשת פסים רגילה.

נקיון הרשת הוא בעייתי. אני בסיום הגריל מניח נייר אלומיניום על הרשתות, ומפעיל את הגריל על עוצמה גבוהה. הנייר גורם לחום גבוה להאגר ולשרוף את הלכלוכים.
הרשת אמורה להיות מצופה אמייל, לפי החוברת, אבל זה לא נראה כך. היא מאוד מחוספסת, אוכל נדבק אליה בקלות. גם קשה לנקות את הצד האחורי ימני, בגלל שהמברשת נתקעת בצידי הגריל בגלל שהפסים אלכסוניים.

פעם בכמה מינגולים, שטוף את הרשתות עם מים פושרים וסבון, עם ספוגית. זה מוריד הרבה לכלוכים. מאוד חשוב לייבש ולשמן את הרשתות מכן, ולהפעיל את הגריל כדי השמן יישרף.

גם לי יש נקודות על מכסה הגריל (שמן שרוף). לא ממש משנה לי

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 727
הצטרף: נובמבר 2014
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

Re: שאלות על GTI3

נושא שלא נקרא #3 

@BBQ1337
·
כפי מה שנאמר עם אתה עם רשת אינטגרט אז אין צורך הייתי באותו התלבטותו הרמתי טלפון ליבואן.
לגבי מה שאתה רואה זה שומן שרוף, אם החלק הפנימי שלך הוא מנרוסטה כמו שאצלי אין בעיה לנקות עם מסיר שומנים.

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”