למישהו יש ניסיון עם טאבון ROCCBOX או OONI KODA ?
- liveisrael (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 100
- הצטרף: יולי 2009
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש לי ניסיון עם שניהם.
ROCCBOX - המחיר היום יותר אטרקטיבי מפעם אם לא מעניין אותך מבער לשבבי עץ.
יתרונות: ציפוי מוגן חום למגע (עד גבול מסויים), יש לו מד חום עבור משטח העבודה, אבן עבה יחסית, מבער חזק
חסרונות: קיפול רגליים קצת קשה (לפעמים נתקע), צריך לפרק את המבער כאשר מקפלים, עושה המון פיח, משטח לא ניתן לפירוק, הצתה של המבער לא להיט
ONNI KODA - המחיר זול יותר מ ROCCBOX אך לא מגיע עם מרדה שעולה 350 שקל.
יתרונות: מחיר, אבן שמוט ניתנת לפירוק או החלפה בעתיד, מבער חזק מאוד לדעתי יותר משל ה ROCCBOX, הצתה טובה
חסרונות: מפתח לדעתי קטן יותר משל ה ROCCBOX לכן בטטה גדולה שאולי תיכנס ב RB לא תיכנס ב ONNI (אז קונים בטטה קטנה יותר), לא מגיע עם מרדה ולדעתי המרדה של RB טובה יותר (קטנה וקומפקטית יותר), אין מד טמפרטורה (צריך לקנות מד טמפרטורה לייזר לעד 550 מעלות עם דגש של עד 550 מעלות או יותר), לא ניתן לסובב את כניסת הצינור גז (כניסה מצד ימין, אצלי הייתי מעדיף כניסה מצד שמאל), רק גז אין אפשרות לשבבי עץ
שניהם יעשו עבודה מעולה, אם אתה מחפש מבער עצים בנוסף לגז אז רק ה RB רלוונטי או OONI PRO.
אני מצאתי את היתרון של פירוק האבן ב ONNI כיתרון מאוד משמעותי מה RB אחרי כמה שימושים אני מוציא את האבן מנקה את הפיח ושומר על הטאבון נקי, ה RB מוציא בזמן השימוש הרבה פיח שמצטבר בפתח הטאבון וגם בחלק הפנימי שלו מידי פעם נופלים שאריות פיח על הפיצה.
אם יש עוד שאלות שאל, אשמח לעזור.
ROCCBOX - המחיר היום יותר אטרקטיבי מפעם אם לא מעניין אותך מבער לשבבי עץ.
יתרונות: ציפוי מוגן חום למגע (עד גבול מסויים), יש לו מד חום עבור משטח העבודה, אבן עבה יחסית, מבער חזק
חסרונות: קיפול רגליים קצת קשה (לפעמים נתקע), צריך לפרק את המבער כאשר מקפלים, עושה המון פיח, משטח לא ניתן לפירוק, הצתה של המבער לא להיט
ONNI KODA - המחיר זול יותר מ ROCCBOX אך לא מגיע עם מרדה שעולה 350 שקל.
יתרונות: מחיר, אבן שמוט ניתנת לפירוק או החלפה בעתיד, מבער חזק מאוד לדעתי יותר משל ה ROCCBOX, הצתה טובה
חסרונות: מפתח לדעתי קטן יותר משל ה ROCCBOX לכן בטטה גדולה שאולי תיכנס ב RB לא תיכנס ב ONNI (אז קונים בטטה קטנה יותר), לא מגיע עם מרדה ולדעתי המרדה של RB טובה יותר (קטנה וקומפקטית יותר), אין מד טמפרטורה (צריך לקנות מד טמפרטורה לייזר לעד 550 מעלות עם דגש של עד 550 מעלות או יותר), לא ניתן לסובב את כניסת הצינור גז (כניסה מצד ימין, אצלי הייתי מעדיף כניסה מצד שמאל), רק גז אין אפשרות לשבבי עץ
שניהם יעשו עבודה מעולה, אם אתה מחפש מבער עצים בנוסף לגז אז רק ה RB רלוונטי או OONI PRO.
אני מצאתי את היתרון של פירוק האבן ב ONNI כיתרון מאוד משמעותי מה RB אחרי כמה שימושים אני מוציא את האבן מנקה את הפיח ושומר על הטאבון נקי, ה RB מוציא בזמן השימוש הרבה פיח שמצטבר בפתח הטאבון וגם בחלק הפנימי שלו מידי פעם נופלים שאריות פיח על הפיצה.
אם יש עוד שאלות שאל, אשמח לעזור.