שלום לכולם,
נראה שאין מנוס ממעבר לגריל גז.
למרות שאני מתקשה מחשבתית לשחרר את הגחלים אבל הארוחות מתקצרות וחסכון בזמן התארגנות יכול לסייע הילדים.
בכל מקרה, קראתי לא מעט פוסטים ואני רואה חזרתיות על ההמלצות
425/525 Napoleon
Grandhall GTI
coleman revolution
את ה Coleman ראיתי במקביל לדגם Galaxi ונראה מעולה ממש, רואים שאיכות החומרים ברמה או שתיים מעל.
למס' חברי/מכרים שלי יש והדעות חלוקות על העמידות לאורך זמן, סתימות ובעיות שונות כולל קשיים מול היבואן
ב GTI - אני מבין שיש בעיה להגעת לטמפ' 250 ומעלה
ואין כ"כ פתרון מצד היבואן למרות הרצון הטוב.
Napoleon - חוו"ד טובים אבל מאוד יקר ולא ברור אם מתמודד עם התלקחויות טוב..
חיפשתי ברשת ובחו"ל וראיתי חוו"ד טובים על ה Chare Broil
המוזר שכאן הוא לא מוזכר כ"כ למרות הטכנולוגיה המוצעת. הגריל נראה טוב מאוד, המחיר הגיוני ואף זול מהמומלצים
אשמח לחוו''ד מנסיון או התלבטויות שלכם וכמובן בחירה והמלצה כנה.
http://www.charbroil.co.il/document/57,93,28.aspx
תודה וגמר חתימה טובה!
שלומי
מבקש המלצה וחוו"ד על גריל גז ראשון - * שאלה על Char-Broil Professional Tru-Infrared
כבעלים של Grandhall GTI אני לא רואה שום בעיה עם הטמפ' אבל כל אחד ודעתו, רק לצורך הבנה למה את צריך יותר מ250 מעלות?
לגבי הקולמן הוא גריל מאוד מאוד מומלץ (יש לי 3 חברים שמאוד מאוד מרוצים) לגבי סתימות - חייבים לזכור שמנגל דורש תחזוקה וניקיות וכן עם לא מנקים את הכוסית היא מתמלאת והשומים מגיעים עד לרשת ואז כן יש התלקחויות (זה קרה לאחד מחברי שלא תחזק כראוי). היה ואתה רוצה להגיע לטמפ' מאוד גדולות לקולמן יש גם כירת צד אינפרה ששם הטמפ' ממש גבוהות לזכרוני סביב ה500 מעלות. הChare broil הוגם באותו רמה כמו השני מנגלים שהזכרת ונראה לי יותר בעיה של שיווק בארץ אין לי באמת מושג למה לא כזה פופולרי בארץ.
לגבי הקולמן הוא גריל מאוד מאוד מומלץ (יש לי 3 חברים שמאוד מאוד מרוצים) לגבי סתימות - חייבים לזכור שמנגל דורש תחזוקה וניקיות וכן עם לא מנקים את הכוסית היא מתמלאת והשומים מגיעים עד לרשת ואז כן יש התלקחויות (זה קרה לאחד מחברי שלא תחזק כראוי). היה ואתה רוצה להגיע לטמפ' מאוד גדולות לקולמן יש גם כירת צד אינפרה ששם הטמפ' ממש גבוהות לזכרוני סביב ה500 מעלות. הChare broil הוגם באותו רמה כמו השני מנגלים שהזכרת ונראה לי יותר בעיה של שיווק בארץ אין לי באמת מושג למה לא כזה פופולרי בארץ.
- shlomip11 (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל
- הודעות: 72
- הצטרף: אוקטובר 2009
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שי שלום,
ראשית תודה על התייחסותך..
ביקרתי שלשלום בכרמל דיירקט, התרשמתי מהמוצרים בחנות, הצוות שם באמת נחמדים ומקצועיים מאוד.
לגבי ה GTI הבנתי מהבחור שדיברתי איתו את הדברים הבאים:
1. הטמפ' במד הבשעון מגיעה ל230°C ונעצרת
הטמפ' בפועל גבוה בהרבה (מבדיקה שהם עשו) וזה נתון שמציק לי, אתה קונה מוצר "לא זול" אבל יש איתו בעיות.
אגב, הבחור אומר שבטמפ' נמוכות שעון הטמפ' מורה על טמפ' נכונה וכאן יש לי בעיה עם הפיזיקה.. (פעם כן מורה נכון ופעם לא)
מלבד ביצוע "סגירות" אני לא צריך טמפ' גבוהות אבל עקרונית קצת לא נוח לי עם העניין באופן אישי (אולי יש בעיה של בידוד במכסה).
מלבד זאת הגריל נראה טוב מאוד! ׁ(ב25 דק' שהייתי שם היתה הגיעו מס' אנשים לראות אותו, אין ספק שמוצר שאוהבים)
גם ה425/525 Napoleon ירד משיקולי תקציב בעיקר
המועמדים הרלוונטים
1. Broil King signet 340 - ביקורות טובות (כרגע 3 להבות עם כירת צד במבצע 3090 ש"ח)
https://www.amisragas.co.il/?CategoryID ... icleID=730
אתמול קפצתי לראות בסניף אמישרגז, לא הכניסו אותי חחח אמרו שניתן לראות דרך האתר, המצב מוזר לכולם אז אפשר להבין חחח
2. 3/4 Coleman - איכות הבניה נראה טוב מאוד, באופן אישי פחות התלהבתי מהמותג בהתחלה אבל עדיין נשאר רלוונטי
3. Chare Broil - למרות שקצת ירדתי ממנו בגלל חוות דעת שקצת חלש ושהרשת המחוררת נסתמת והנקיון שלה קצת מעצבן
אשמח לחוו"ד נוספות
ראשית תודה על התייחסותך..
ביקרתי שלשלום בכרמל דיירקט, התרשמתי מהמוצרים בחנות, הצוות שם באמת נחמדים ומקצועיים מאוד.
לגבי ה GTI הבנתי מהבחור שדיברתי איתו את הדברים הבאים:
1. הטמפ' במד הבשעון מגיעה ל230°C ונעצרת
הטמפ' בפועל גבוה בהרבה (מבדיקה שהם עשו) וזה נתון שמציק לי, אתה קונה מוצר "לא זול" אבל יש איתו בעיות.
אגב, הבחור אומר שבטמפ' נמוכות שעון הטמפ' מורה על טמפ' נכונה וכאן יש לי בעיה עם הפיזיקה.. (פעם כן מורה נכון ופעם לא)
מלבד ביצוע "סגירות" אני לא צריך טמפ' גבוהות אבל עקרונית קצת לא נוח לי עם העניין באופן אישי (אולי יש בעיה של בידוד במכסה).
מלבד זאת הגריל נראה טוב מאוד! ׁ(ב25 דק' שהייתי שם היתה הגיעו מס' אנשים לראות אותו, אין ספק שמוצר שאוהבים)
גם ה425/525 Napoleon ירד משיקולי תקציב בעיקר
המועמדים הרלוונטים
1. Broil King signet 340 - ביקורות טובות (כרגע 3 להבות עם כירת צד במבצע 3090 ש"ח)
https://www.amisragas.co.il/?CategoryID ... icleID=730
אתמול קפצתי לראות בסניף אמישרגז, לא הכניסו אותי חחח אמרו שניתן לראות דרך האתר, המצב מוזר לכולם אז אפשר להבין חחח
2. 3/4 Coleman - איכות הבניה נראה טוב מאוד, באופן אישי פחות התלהבתי מהמותג בהתחלה אבל עדיין נשאר רלוונטי
3. Chare Broil - למרות שקצת ירדתי ממנו בגלל חוות דעת שקצת חלש ושהרשת המחוררת נסתמת והנקיון שלה קצת מעצבן
אשמח לחוו"ד נוספות
!@#$ Ja Is One
הטמפרטורה בשעון לא נכונה מכיוון שהעוקץ של מד הטמפרטורה קצר מדי (ואפילו קצר מאוד). הפיזיקה מאוד פשוטה: הטמפרטורה בצד החיצוני של המכסה היא הטמפרטורה של הסביב, כדי כדי שינוי זניח כתוצאה מהחום שנפלט מהגריל.
בצד הפנימי של הגריל, ככל שאתה בודק מה הטמפרטורה יותר קרוב למכסה, כך הטמפרטורה נמוכה יותר. הטמפרטורה באיזור כלשהו תלויה בהפרש הטמפרטורות בין רשתות הצליה לטמפרטורת הסביבה, והמרחק מהרשתות. ככל שהטמפרטורה נמוכה יותר (קרובה יותר לטמפ' הסביבה), כך ההפרש קטן יותר, והשעון מראה טמפרטורה יותר נכונה.
בצד הפנימי של הגריל, ככל שאתה בודק מה הטמפרטורה יותר קרוב למכסה, כך הטמפרטורה נמוכה יותר. הטמפרטורה באיזור כלשהו תלויה בהפרש הטמפרטורות בין רשתות הצליה לטמפרטורת הסביבה, והמרחק מהרשתות. ככל שהטמפרטורה נמוכה יותר (קרובה יותר לטמפ' הסביבה), כך ההפרש קטן יותר, והשעון מראה טמפרטורה יותר נכונה.
Re: מבקש המלצה וחוו"ד על גריל גז ראשון - * שאלה על Char-Broil Professional Tru-Infrared
@shlomip11
·
אישית מכל האופציות שהעלת הייתי הולכת על הקולמן בגלל שמבחינת היחס מחיר לעומת תמורה הוא נותן את הערך הכי גבוה. הביצועים שלו טובים ויש לו את הפטנט הייחודי של מניעת התלקחויות, זאת אומרת לא משנה איזה סוג בשר עם הרבה שומן או מעט לא יישרף לך בצלייה איתו.
·
אישית מכל האופציות שהעלת הייתי הולכת על הקולמן בגלל שמבחינת היחס מחיר לעומת תמורה הוא נותן את הערך הכי גבוה. הביצועים שלו טובים ויש לו את הפטנט הייחודי של מניעת התלקחויות, זאת אומרת לא משנה איזה סוג בשר עם הרבה שומן או מעט לא יישרף לך בצלייה איתו.
- shlomip11 (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל
- הודעות: 72
- הצטרף: אוקטובר 2009
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ההתלבטות כרגע היא בין signet 320/340
לבין Coleman Revolution3/4
ראיתי את הסיגנט אתמול (לשתי דקות) מראה טוב מאוד, חלקי העגלה פלס
עניין החלודה בקולמן אחרי שנה קצת ביאס אותי, מאחר ואני גר
קרוב מאוד לים.
אם כבר קולמן, חשבתי שאולי כדאי לחסוך קצת בעלות הרכישה וללכת על Platinum 710 , מפורסם במחיר 2400₪
החסכון = מיכל גז, ווסת וצינור (למרות שברכישת רבולושן מקבלים כיסוי, סט כלים ומברשת ניקוי, בפלטינום לא)
אשמח לחו"ד 🙏
חג שמח ושבת שלום
לבין Coleman Revolution3/4
ראיתי את הסיגנט אתמול (לשתי דקות) מראה טוב מאוד, חלקי העגלה פלס
עניין החלודה בקולמן אחרי שנה קצת ביאס אותי, מאחר ואני גר
קרוב מאוד לים.
אם כבר קולמן, חשבתי שאולי כדאי לחסוך קצת בעלות הרכישה וללכת על Platinum 710 , מפורסם במחיר 2400₪
החסכון = מיכל גז, ווסת וצינור (למרות שברכישת רבולושן מקבלים כיסוי, סט כלים ומברשת ניקוי, בפלטינום לא)
אשמח לחו"ד 🙏
חג שמח ושבת שלום
!@#$ Ja Is One
אצלי ה gti3 מגיע גם ל-260 מעלות (מה ששעון מראה), ובפועל הטמפרטורה של הרשתות גבוהה יותר.
ברור שחום יברח החוצה. המכסה עשוי ממתכת, יש פתחים שדרכם נכנס אוויר אז מן הסתם חום יכול לברוח גם משם.
סוף סוף עשיתי בדיקה עם מד טמפ' אינפרא אדום למצלמה תרמית.
למצלמה התרמית גבול טמפרטורה עליון של 300 מעלות, והיא מראה בברור שהטמפרטורה מעל ל-300 (רשום over), ובמד האינפרא הוא הראה טמפרטורה מעל ל-330 באיזור הכי חם.
ברור שחום יברח החוצה. המכסה עשוי ממתכת, יש פתחים שדרכם נכנס אוויר אז מן הסתם חום יכול לברוח גם משם.
סוף סוף עשיתי בדיקה עם מד טמפ' אינפרא אדום למצלמה תרמית.
למצלמה התרמית גבול טמפרטורה עליון של 300 מעלות, והיא מראה בברור שהטמפרטורה מעל ל-300 (רשום over), ובמד האינפרא הוא הראה טמפרטורה מעל ל-330 באיזור הכי חם.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור