אנחנו נמצאים בימי קיץ חמים מאוד.
ולא תמיד משקה חם כמו קפוצ'ינו הוא אידיאלי לתקופה זו.
לאחרונה הייתי בארקפה ושם הציעו לי קפוצי'נו פרדו שהוא גירסא קרה לקפוצי'נו הרגיל.
בסופ"ש האחרון ישבתי בבית ואמרתי לעצמי למה לא לנסות.....ניסיתי ויצא פגז.
כל מי שטעם התלהב......
והחלטתי לשתף אתכם במתכון.
המצרכים לשתי כוסות גדולות(כל כוס 300 מ"ל)
5-6 קוביות קרח.
1 כוס חלב.
1 שוט כפול של אספרסו משובח
סוכר לפי הטעם(אני מעדיף ללא)
1 מנה של ליקר קפה(לא חייב) אני שמתי ליקר דוליס בטעם אספרסו
להכנה:
שמים הכל בבלנדר ומפעילים עד שקוביות הקרח נטחנות לגמרי.
מוזגים לכוס ונהנים ממשקה קיץ מערנן תרתי משמע.
מתכון לקפוצ'ינו פרדו כמו של ארקפה.....
- nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 111
- הצטרף: נובמבר 2009
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- shraga007 (פותח השרשור)
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6362
- הצטרף: נובמבר 2005
- מיקום: גן-יבנה
- נתן תודות: 129 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
לגבי הליקר קפה אפשר להשיג בכל חנות אלכוהול וגם ברשתות השיווק אני מניח שתמצא, כמו שראית זה לא חובה אלא שדרוג נחמד.nivminkov1234 כתב:נשמע קטלני
איפה משיגים ליקר קפה? אז ואפשר גם עם בלנדר ידני כזה של BROWN נכון?...
לגבי הבלנדר הידני אני מניח שזה אפשרי.... תלוי בכוח ובעוצמה שלו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe
- הודעות: 9712
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
אני קניתי את הבלנדר של בראון ב-last price באינטרנט.
הנה לינק לזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=6811
שים לב - מדובר במוצר הכי זול של בראון, ואני מבטיח לך שאתה לא צריך שום דבר מעבר לזה!
135 ש"ח כולל משלוח עם שליח עד הבית תוך 3 ימים. מחיר מגוחך.
אני כותש איתו קרח בלי שום בעיה, והוא עובד בדיוק באותה הרמה של ה-KMIX היקר והמשובח שלי.
פשוט חבל על הכסף לקנות KMIX. קונים כזה בראון, וגם אם הוא נשבר תוך שנתיים, קונים עוד אחד.
הטריק: אתה ממלא קרח במיכל, אבל לא דוחף את הסטיק עד הסוף, אלא משאיר אותו למעלה ונותן לפעולת הערבול להביא את הקרח למעלה. הוא נשבר כך בקלות.
הנה לינק לזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=6811
שים לב - מדובר במוצר הכי זול של בראון, ואני מבטיח לך שאתה לא צריך שום דבר מעבר לזה!
135 ש"ח כולל משלוח עם שליח עד הבית תוך 3 ימים. מחיר מגוחך.
אני כותש איתו קרח בלי שום בעיה, והוא עובד בדיוק באותה הרמה של ה-KMIX היקר והמשובח שלי.
פשוט חבל על הכסף לקנות KMIX. קונים כזה בראון, וגם אם הוא נשבר תוך שנתיים, קונים עוד אחד.
הטריק: אתה ממלא קרח במיכל, אבל לא דוחף את הסטיק עד הסוף, אלא משאיר אותו למעלה ונותן לפעולת הערבול להביא את הקרח למעלה. הוא נשבר כך בקלות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 111
- הצטרף: נובמבר 2009
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
כן יש לי כזה בגלל זה שאלתיmoti_r כתב:אני קניתי את הבלנדר של בראון ב-last price באינטרנט.
הנה לינק לזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=6811
שים לב - מדובר במוצר הכי זול של בראון, ואני מבטיח לך שאתה לא צריך שום דבר מעבר לזה!
135 ש"ח כולל משלוח עם שליח עד הבית תוך 3 ימים. מחיר מגוחך.
אני כותש איתו קרח בלי שום בעיה, והוא עובד בדיוק באותה הרמה של ה-KMIX היקר והמשובח שלי.
פשוט חבל על הכסף לקנות KMIX. קונים כזה בראון, וגם אם הוא נשבר תוך שנתיים, קונים עוד אחד.
הטריק: אתה ממלא קרח במיכל, אבל לא דוחף את הסטיק עד הסוף, אלא משאיר אותו למעלה ונותן לפעולת הערבול להביא את הקרח למעלה. הוא נשבר כך בקלות....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe
- הודעות: 9712
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
ממש ממש לא.
קודם כל, ה-KMIX של קנווד הוא טוב יותר מהקיצ'נאייד. כשקניתי אותו בדקתי הרבה, גם באתרים בחו"ל, וכולם מדווחים שה-KMIX מערבל יותר טוב.
הנה REVIEW מדה-מרקר, מלפני שנתיים: http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 09_1000308
ועכשיו, אני אומר לכם חד-משמעית: הבראון הפשוט הזה טוחן קרח כמו גדול! הוא מגיע עם כוס פלסטיק פשוטה, ועדיין - היא לא נסדקת ולא נהרסת והסכינים עומדות יפה מאוד בכתישה. הוא כותש את הקרח לרמה הכי דקה שאפשר, לא חסר לו שום דבר. כאמור, יש לי את שניהם כך שאני מדבר מנסיון.
אמנם את הבראון יש לי רק 3 שבועות, אבל הוא עובד אצלי יומיום, עם כמויות יפות מאוד של קרח.
לגבי השמנת - אני רק יכול לספר לכם שכל מי ששותה אצלי את השייק שאני מכין, הולך לפריזר כדי לוודא שבאמת אין לי גלידה בבית. אף אחד לא מאמין שזה מבוסס רק על חלב וקרח. הטריק הוא לשים הרבה קקאו (אמיתי, לא שוקולית). אני שם לפחות 2 כפיות גדושות מאוד על כל כוס שייק. זה יוצא סמיך מאוד.
קודם כל, ה-KMIX של קנווד הוא טוב יותר מהקיצ'נאייד. כשקניתי אותו בדקתי הרבה, גם באתרים בחו"ל, וכולם מדווחים שה-KMIX מערבל יותר טוב.
הנה REVIEW מדה-מרקר, מלפני שנתיים: http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 09_1000308
ועכשיו, אני אומר לכם חד-משמעית: הבראון הפשוט הזה טוחן קרח כמו גדול! הוא מגיע עם כוס פלסטיק פשוטה, ועדיין - היא לא נסדקת ולא נהרסת והסכינים עומדות יפה מאוד בכתישה. הוא כותש את הקרח לרמה הכי דקה שאפשר, לא חסר לו שום דבר. כאמור, יש לי את שניהם כך שאני מדבר מנסיון.
אמנם את הבראון יש לי רק 3 שבועות, אבל הוא עובד אצלי יומיום, עם כמויות יפות מאוד של קרח.
לגבי השמנת - אני רק יכול לספר לכם שכל מי ששותה אצלי את השייק שאני מכין, הולך לפריזר כדי לוודא שבאמת אין לי גלידה בבית. אף אחד לא מאמין שזה מבוסס רק על חלב וקרח. הטריק הוא לשים הרבה קקאו (אמיתי, לא שוקולית). אני שם לפחות 2 כפיות גדושות מאוד על כל כוס שייק. זה יוצא סמיך מאוד.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -