מחבר |
הודעה |
 |
EliHaboosh (אלי חבוש)עורך ראשי HTMobile


 הצטרף בתאריך: Nov 25, 2004 הבעות תודה: 600 מספר הודעות: 3038
|
#1
נשלח: ג' 10/08/2010 6:30
|
|
איך אתה אוהב את הסטייק שלך?
|
|
|
אין כמו סטייק עבה ועסיסי במידת הצלייה המדוייקת. עכשיו תוכלו להוציא סטייקים בטעם שלכם בעזרת חפיץ המודיע לכם מתי הסטייק מוכן. טעים ודיגיטלי.
למאמר איך אתה אוהב את הסטייק שלך?
_________________ אלי חבוש |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
EliHaboosh (אלי חבוש)עורך ראשי HTMobile


 הצטרף בתאריך: Nov 25, 2004 הבעות תודה: 600 מספר הודעות: 3038
|
#2
נשלח: ג' 10/08/2010 6:31
|
|
|
|
|
זה עשה אותי רעב.
מה אתם חושבים? צלייה דיגיטלית מדוייקת או צליית old school עם מנגל ונפנף?
_________________ אלי חבוש |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
uriler (אורי לרנר)חבר של כבוד

 הצטרף בתאריך: Feb 18, 2005
מיקום: חולון הבעות תודה: 523 מספר הודעות: 10116
|
#3
נשלח: ג' 10/08/2010 6:48
|
|
|
|
|
בהחלט עשה אותי רעב
למי שלא עושה מספיק סטייקים קשה לקלוע לרמות המדויקות ללא מדחום (מודה, גם אני משתמש באחד בשביל להגיע לרמות שהן לא MW ומעלה), מעניין מה הסקלה של המכשיר הזה.
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
agent__smith (גיל)חבר מכור קשה

 הצטרף בתאריך: Jul 22, 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס הבעות תודה: 146 מספר הודעות: 6317
|
#4
נשלח: ג' 10/08/2010 6:53
|
|
|
|
|
בתור נצר למשפחה ארגנטינאית שום מדחום ו/או מחשב לא יוכלו להגיד מתי הסטייק מוכן
_________________ יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!! |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
uriler (אורי לרנר)חבר של כבוד

 הצטרף בתאריך: Feb 18, 2005
מיקום: חולון הבעות תודה: 523 מספר הודעות: 10116
|
#5
נשלח: ג' 10/08/2010 6:56
|
|
|
|
|
agent__smith כתב: | בתור נצר למשפחה ארגנטינאית שום מדחום ו/או מחשב לא יוכלו להגיד מתי הסטייק מוכן  |
עם כל הכבוד למשפחה, אתה טועה
ברור לי שיש הרבה מאוד מיומנות (בפרט באסאדו, שם מרחק הבשר מהגחלים משפיע לא פחות מאשר הזמן שהוא יושב), אבל בסה"כ ה"ניסיון" של אסאדורים הוא לדעת בדיוק לאיזה טמפ' הסטייק מגיע לפי צורתו החיצונית, הריח, המרקם וכו'.
המדחום משקף את הטמפ' במרכז = רמת העשייה, וזה נכון גם לגבי רוסטביף בתנור וגם לגבי סטייק על מנגל (שם זה קשה יותר, בגלל שהופכים את הבשר באמצע ורק אז המדידה למעשה מתחילה).
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
agent__smith (גיל)חבר מכור קשה

 הצטרף בתאריך: Jul 22, 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס הבעות תודה: 146 מספר הודעות: 6317
|
#6
נשלח: ג' 10/08/2010 7:03
|
|
|
|
|
חחח לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה
ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.
אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU.
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
uriler (אורי לרנר)חבר של כבוד

 הצטרף בתאריך: Feb 18, 2005
מיקום: חולון הבעות תודה: 523 מספר הודעות: 10116
|
#7
נשלח: ג' 10/08/2010 7:04
|
|
|
|
|
agent__smith כתב: | חחח לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה
ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.
אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU. |
אני מסכים, זו אכן מיומנות משפחתית, ולאלו חסרי המשפחה המתאימה... אז צריך מדחום
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
agent__smith (גיל)חבר מכור קשה

 הצטרף בתאריך: Jul 22, 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס הבעות תודה: 146 מספר הודעות: 6317
|
#8
נשלח: ג' 10/08/2010 7:08
|
|
|
|
|
uriler כתב: | agent__smith כתב: | חחח לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה
ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.
אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU. |
אני מסכים, זו אכן מיומנות משפחתית, ולאלו חסרי המשפחה המתאימה... אז צריך מדחום 
|
בזה אתה צודק ודי ! הדיון הזה עושה אותי רעב ועכשיו 8 בבוקר !
ואין פה סטייקים באיזור שלי (בורסה ר"ג) לא כאלה ששוים את הכסף בכל אופן.
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
Coldwar חבר פעיל במיוחד

 הצטרף בתאריך: Jun 02, 2008 הבעות תודה: 8 מספר הודעות: 533
|
#9
נשלח: ג' 10/08/2010 7:10
|
|
|
|
|
uriler כתב: | agent__smith כתב: | חחח לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה
ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.
אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU. |
אני מסכים, זו אכן מיומנות משפחתית, ולאלו חסרי המשפחה המתאימה... אז צריך מדחום 
|
דבר ראשון,
א-י-ן על אסאדו!
דבר שני,
זה רע שבא לי עכשיו איזה פילה בקר על הבוקר???
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
agent__smith (גיל)חבר מכור קשה

 הצטרף בתאריך: Jul 22, 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס הבעות תודה: 146 מספר הודעות: 6317
|
#10
נשלח: ג' 10/08/2010 7:15
|
|
|
|
|
טוב עכשיו זה כבר בעייתי ..... אני מתחיל להזיל ריר מרוב דיבורים על אסאדו !
COLDWAR ! אחזק אותך ואומר אין אין אין אין על אסאדו
כל השאר מנות ראשונות.
מתאים פילה ככה עובי 3-4 ס"מ מדיום עם צימיצורי בצד לטבילה רעננה.
_________________ יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!! |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
Coldwar חבר פעיל במיוחד

 הצטרף בתאריך: Jun 02, 2008 הבעות תודה: 8 מספר הודעות: 533
|
#11
נשלח: ג' 10/08/2010 7:18
|
|
|
|
|
agent__smith כתב: | טוב עכשיו זה כבר בעייתי ..... אני מתחיל להזיל ריר מרוב דיבורים על אסאדו !
COLDWAR ! אחזק אותך ואומר אין אין אין אין על אסאדו
כל השאר מנות ראשונות.
מתאים פילה ככה עובי 3-4 ס"מ מדיום עם צימיצורי בצד לטבילה רעננה. |
ח אני עכשיו כבר מתחיל לחשוב איפה אני הולך לאכול איזה אסאדו רציני בסופ"ש....
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
uriler (אורי לרנר)חבר של כבוד

 הצטרף בתאריך: Feb 18, 2005
מיקום: חולון הבעות תודה: 523 מספר הודעות: 10116
|
#12
נשלח: ג' 10/08/2010 7:19
|
|
|
|
|
agent__smith כתב: |
מתאים פילה ככה עובי 3-4 ס"מ מדיום עם צימיצורי בצד לטבילה רעננה. |
איזה מין ארגנטינאי אתה?
אין על ואסיו או נתח קצבים, עשויים MR.
בצד אני מתלבט מה אני יותר אוהב - צ'ימיצ'ורי או מוז'דיי (ממרח שום רומני חריף).
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
agent__smith (גיל)חבר מכור קשה

 הצטרף בתאריך: Jul 22, 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס הבעות תודה: 146 מספר הודעות: 6317
|
#13
נשלח: ג' 10/08/2010 7:23
|
|
|
|
|
חחח ... אמרתי בחירה ראשונה אסאדו ואני מצטט : ציטוט: | אין אין אין אין על אסאדו |
כל השאר משני או באין ציפור שיר ....
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
agent__smith (גיל)חבר מכור קשה

 הצטרף בתאריך: Jul 22, 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס הבעות תודה: 146 מספר הודעות: 6317
|
#14
נשלח: ג' 10/08/2010 7:30
|
|
|
|
|
FYI לכל מי שלא יודע על מה מדובר....
צלעות בקר חתוכות לרוחב .
רוחב בערך 3-4 ס"מ ועדיפות לבקר מבוגר שבעל יותר טעם. אם כי לא יותר מדי מבוגר כי וזאת ניתן לראות לפי רוחב העצמות.
ככל שהעצם יותר עגולה הבקר יותר צעיר ככל שהיא יותר פחוסה הבקר מבוגר יותר,
אבל זאת צריך לבדוק בתחילת הצלע כיוון שתחילת הצלע תמיד פחוסה.
מתחילים לצלות על הצד של העצם ואז כל פעם מסובבים רבע.
אם הבשר טוב לא צריך טיבול חוץ ממלח פלפל.
יופי עכשיו אני מדליק את עצמי......
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
zviwr (צבי וורובל)עורך משנה HTmobile


 הצטרף בתאריך: Aug 01, 2005
מיקום: גבעתיים הבעות תודה: 166 מספר הודעות: 1603
|
#15
נשלח: ג' 10/08/2010 8:02
|
|
|
|
|
חשבתי שאני הארגנטינאי היחידי בפורום
_________________ צבי |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
|