מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



איך אתה אוהב את הסטייק שלך?


עמוד 1 מתוך 4
עבור לעמוד  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 
   פורומים > ניידים > חדשות ניידים
מחבר הודעה
EliHaboosh (אלי חבוש)
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile


הצטרף בתאריך:
  Nov 25, 2004
הבעות תודה: 600
מספר הודעות: 3038

 #1  נשלח: ג' 10/08/2010 6:30
איך אתה אוהב את הסטייק שלך?

אין כמו סטייק עבה ועסיסי במידת הצלייה המדוייקת. עכשיו תוכלו להוציא סטייקים בטעם שלכם בעזרת חפיץ המודיע לכם מתי הסטייק מוכן. טעים ודיגיטלי.

למאמר איך אתה אוהב את הסטייק שלך?

_________________
אלי חבוש
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
EliHaboosh (אלי חבוש)
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile


הצטרף בתאריך:
  Nov 25, 2004
הבעות תודה: 600
מספר הודעות: 3038

 #2  נשלח: ג' 10/08/2010 6:31

זה עשה אותי רעב.
מה אתם חושבים? צלייה דיגיטלית מדוייקת או צליית old school עם מנגל ונפנף?

_________________
אלי חבוש
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
uriler (אורי לרנר)
חבר של כבוד
חבר של כבוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 18, 2005

מיקום: חולון
הבעות תודה: 523
מספר הודעות: 10116

 #3  נשלח: ג' 10/08/2010 6:48

בהחלט עשה אותי רעב
למי שלא עושה מספיק סטייקים קשה לקלוע לרמות המדויקות ללא מדחום (מודה, גם אני משתמש באחד בשביל להגיע לרמות שהן לא MW ומעלה), מעניין מה הסקלה של המכשיר הזה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #4  נשלח: ג' 10/08/2010 6:53

בתור נצר למשפחה ארגנטינאית שום מדחום ו/או מחשב לא יוכלו להגיד מתי הסטייק מוכן
_________________
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
uriler (אורי לרנר)
חבר של כבוד
חבר של כבוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 18, 2005

מיקום: חולון
הבעות תודה: 523
מספר הודעות: 10116

 #5  נשלח: ג' 10/08/2010 6:56

agent__smith כתב:
בתור נצר למשפחה ארגנטינאית שום מדחום ו/או מחשב לא יוכלו להגיד מתי הסטייק מוכן


עם כל הכבוד למשפחה, אתה טועה
ברור לי שיש הרבה מאוד מיומנות (בפרט באסאדו, שם מרחק הבשר מהגחלים משפיע לא פחות מאשר הזמן שהוא יושב), אבל בסה"כ ה"ניסיון" של אסאדורים הוא לדעת בדיוק לאיזה טמפ' הסטייק מגיע לפי צורתו החיצונית, הריח, המרקם וכו'.

המדחום משקף את הטמפ' במרכז = רמת העשייה, וזה נכון גם לגבי רוסטביף בתנור וגם לגבי סטייק על מנגל (שם זה קשה יותר, בגלל שהופכים את הבשר באמצע ורק אז המדידה למעשה מתחילה).
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #6  נשלח: ג' 10/08/2010 7:03

חחח לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה

ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.

אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
uriler (אורי לרנר)
חבר של כבוד
חבר של כבוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 18, 2005

מיקום: חולון
הבעות תודה: 523
מספר הודעות: 10116

 #7  נשלח: ג' 10/08/2010 7:04

agent__smith כתב:
חחח לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה

ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.

אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU.


אני מסכים, זו אכן מיומנות משפחתית, ולאלו חסרי המשפחה המתאימה... אז צריך מדחום
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #8  נשלח: ג' 10/08/2010 7:08

uriler כתב:
agent__smith כתב:
חחח לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה

ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.

אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU.


אני מסכים, זו אכן מיומנות משפחתית, ולאלו חסרי המשפחה המתאימה... אז צריך מדחום


בזה אתה צודק ודי ! הדיון הזה עושה אותי רעב ועכשיו 8 בבוקר !

ואין פה סטייקים באיזור שלי (בורסה ר"ג) לא כאלה ששוים את הכסף בכל אופן.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Coldwar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 02, 2008
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 533

 #9  נשלח: ג' 10/08/2010 7:10

uriler כתב:
agent__smith כתב:
חחח לא ניתן להגיד במילים את דרך הידיעה ... זה מה שנקרא מיומנות שעוברת בעל פה

ושבת עשינו אסאדו .... לא יאומן איזה טוב היה - אין על אסאדו לא סטייק ולא נעליים.

אחרי זה כמובן הגעתי למצב קטטוני שבו אפילו להרדם אי אפשר כי הקיבה לוקחת את כל הCPU.


אני מסכים, זו אכן מיומנות משפחתית, ולאלו חסרי המשפחה המתאימה... אז צריך מדחום


דבר ראשון,
א-י-ן על אסאדו!

דבר שני,
זה רע שבא לי עכשיו איזה פילה בקר על הבוקר???
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #10  נשלח: ג' 10/08/2010 7:15

טוב עכשיו זה כבר בעייתי ..... אני מתחיל להזיל ריר מרוב דיבורים על אסאדו !

COLDWAR ! אחזק אותך ואומר אין אין אין אין על אסאדו

כל השאר מנות ראשונות.

מתאים פילה ככה עובי 3-4 ס"מ מדיום עם צימיצורי בצד לטבילה רעננה.

_________________
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Coldwar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 02, 2008
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 533

 #11  נשלח: ג' 10/08/2010 7:18

agent__smith כתב:
טוב עכשיו זה כבר בעייתי ..... אני מתחיל להזיל ריר מרוב דיבורים על אסאדו !

COLDWAR ! אחזק אותך ואומר אין אין אין אין על אסאדו

כל השאר מנות ראשונות.

מתאים פילה ככה עובי 3-4 ס"מ מדיום עם צימיצורי בצד לטבילה רעננה.



ח אני עכשיו כבר מתחיל לחשוב איפה אני הולך לאכול איזה אסאדו רציני בסופ"ש....
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
uriler (אורי לרנר)
חבר של כבוד
חבר של כבוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 18, 2005

מיקום: חולון
הבעות תודה: 523
מספר הודעות: 10116

 #12  נשלח: ג' 10/08/2010 7:19

agent__smith כתב:

מתאים פילה ככה עובי 3-4 ס"מ מדיום עם צימיצורי בצד לטבילה רעננה.


איזה מין ארגנטינאי אתה?
אין על ואסיו או נתח קצבים, עשויים MR.
בצד אני מתלבט מה אני יותר אוהב - צ'ימיצ'ורי או מוז'דיי (ממרח שום רומני חריף).
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #13  נשלח: ג' 10/08/2010 7:23

חחח ... אמרתי בחירה ראשונה אסאדו ואני מצטט :
ציטוט:
אין אין אין אין על אסאדו


כל השאר משני או באין ציפור שיר ....
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agent__smith (גיל)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jul 22, 2010

מיקום: איפשהוא במטריקס
הבעות תודה: 146
מספר הודעות: 6317

 #14  נשלח: ג' 10/08/2010 7:30

FYI לכל מי שלא יודע על מה מדובר....




צלעות בקר חתוכות לרוחב .

רוחב בערך 3-4 ס"מ ועדיפות לבקר מבוגר שבעל יותר טעם. אם כי לא יותר מדי מבוגר כי וזאת ניתן לראות לפי רוחב העצמות.
ככל שהעצם יותר עגולה הבקר יותר צעיר ככל שהיא יותר פחוסה הבקר מבוגר יותר,
אבל זאת צריך לבדוק בתחילת הצלע כיוון שתחילת הצלע תמיד פחוסה.

מתחילים לצלות על הצד של העצם ואז כל פעם מסובבים רבע.
אם הבשר טוב לא צריך טיבול חוץ ממלח פלפל.

יופי עכשיו אני מדליק את עצמי......
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
zviwr (צבי וורובל)
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile


הצטרף בתאריך:
  Aug 01, 2005

מיקום: גבעתיים
הבעות תודה: 166
מספר הודעות: 1603

 #15  נשלח: ג' 10/08/2010 8:02

חשבתי שאני הארגנטינאי היחידי בפורום
_________________
צבי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > חדשות ניידים עבור לעמוד  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht