הלו, על הבוקר לעשות ככה לארגנטינאי ?!
כן, גם אני ארחנטנאי....
איך אתה אוהב את הסטייק שלך?
- MartinHSabag
- מנהל
- הודעות: 59332
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: מרטין סבג
- מיקום: כפר-סבא
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70331
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
אני אוהב MEDIUM
ד"א - עד היום היינו קונים אנטריקוט מיושן מהקצב במגה בכ 80 שח לקילו. למרות שזה לא קצב "ייעודי" הסטייק שהם היו מוכרים שם היו מעולים. הבעייה שבחודש האחרון הפסיקו להביא את הסוג הזה (אנשים התלוננו שיש "ריח מוזר" לבשר - בורים ועם הארץ, ברור שלבשר מיושן יש ריח שונה). ניסיתי כמה קצבים שונים באיזור וכולם הכזיבו (מחירים יקרים ובשר בינוני). מישהו מכיר מקום איכותי שמוכר אנטריקוט מיושן טוב במחיר שפוי בצפון (נהריה/עכו/קריות)?
ד"א - עד היום היינו קונים אנטריקוט מיושן מהקצב במגה בכ 80 שח לקילו. למרות שזה לא קצב "ייעודי" הסטייק שהם היו מוכרים שם היו מעולים. הבעייה שבחודש האחרון הפסיקו להביא את הסוג הזה (אנשים התלוננו שיש "ריח מוזר" לבשר - בורים ועם הארץ, ברור שלבשר מיושן יש ריח שונה). ניסיתי כמה קצבים שונים באיזור וכולם הכזיבו (מחירים יקרים ובשר בינוני). מישהו מכיר מקום איכותי שמוכר אנטריקוט מיושן טוב במחיר שפוי בצפון (נהריה/עכו/קריות)?
- agent__smith
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6317
- הצטרף: יולי 2010
- מיקום: איפשהוא במטריקס
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
- oferlaor
- מנהל
- הודעות: 75318
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: עפר לאור
- מיקום: מודיעין, ישראל
- נתן תודות: 640 פעמים
- קיבל תודות: 4750 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70331
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- agent__smith
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6317
- הצטרף: יולי 2010
- מיקום: איפשהוא במטריקס
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
- EliHaboosh (פותח השרשור)
- עורך ראשי HTMobile
- הודעות: 3289
- הצטרף: נובמבר 2004
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 801 פעמים
אני דווקא לא מסכים עם זה.AlonAdler כתב:נישמע מגניב מאוד...
אבל לדעתי הוא מיועד יותר לעסקים..
במקרה הרע יקנו 2-3 כאלה...
אני לא רואה מסעדה שמתחילה לשפד ככה כל סטייק שהיא מכינה ובטח שום שף לא ייראה עם דבר כזה שרק יוריד לו את הגאווה.
הקונספט נע על קו הגימיק-משתמש ביתי. המחיר לא יקר בשביל המשתמש הביתי והחובבן שלא עושה סטייקים בכל יום ולא יודע כיצד סטייק אמור להיראות על פי מידת הצלייה. פעם בכמה זמן כשהוא מזמין חברים לבר בי קיו, הוא יוציא את הדבר הזה מהארון, שגם ישמש נושא לשיחה בין החברים מלבד זה שהוא לא יבזבז סטייקים לחינם וכל אחד יקבל את הסטייק שהוא אוהב.
אין אייקון של סטייק, אבל הנה פיצה
אלי חבוש
- agent__smith
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6317
- הצטרף: יולי 2010
- מיקום: איפשהוא במטריקס
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
- agent__smith
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6317
- הצטרף: יולי 2010
- מיקום: איפשהוא במטריקס
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
* Very Rare Steak – 120°ariel-ro כתב:נשמע ממש נוח.
אבל אני מצליח להוציא את הסטיק בדיוק למידה שרוצים, אל תשאלו אותי איך, אבל גם כל פעם אני בטוח שהרסתי סטייק איכותי.
שאלה-
לסטייק אנטריקוט בגודל ממוצע, מה המעלות שצריכות ליהיות במרכזו כדי-
שיהיה רייר
שיהיה מדיום
שיהיה וול דאן
תודה!...
* Rare Steak – 125°
* Medium-Rare Steak – 130° – 135°
* Medium Steak – 140° – 145°
* Medium-Well Steak – 150° – 155°
* Well-Done Steak – 160°
* הטמפרטורות בF