איך אתה אוהב את הסטייק שלך?

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 59332
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

נושא שלא נקרא #16 

הלו, על הבוקר לעשות ככה לארגנטינאי ?! 8O

כן, גם אני ארחנטנאי.... :D
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70331
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #17 

אני אוהב MEDIUM 8)

ד"א - עד היום היינו קונים אנטריקוט מיושן מהקצב במגה בכ 80 שח לקילו. למרות שזה לא קצב "ייעודי" הסטייק שהם היו מוכרים שם היו מעולים. הבעייה שבחודש האחרון הפסיקו להביא את הסוג הזה (אנשים התלוננו שיש "ריח מוזר" לבשר - בורים ועם הארץ, ברור שלבשר מיושן יש ריח שונה). ניסיתי כמה קצבים שונים באיזור וכולם הכזיבו (מחירים יקרים ובשר בינוני). מישהו מכיר מקום איכותי שמוכר אנטריקוט מיושן טוב במחיר שפוי בצפון (נהריה/עכו/קריות)?

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #18 

8O מה זה כולם ארגנטינאים ?........ :lol:
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 75318
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 640 פעמים
קיבל תודות: 4750 פעמים

נושא שלא נקרא #19 

גדול!

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70331
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #20 

agent__smith כתב:8O מה זה כולם ארגנטינאים ?........ :lol:
...
לא צריך להיות ארגנטינאי בשביל להינות מבשר איכותי 8)

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #21 

Huber כתב:
agent__smith כתב:8O מה זה כולם ארגנטינאים ?........ :lol:
...
לא צריך להיות ארגנטינאי בשביל להינות מבשר איכותי 8)
...
(Y) נכון ! אבל..........

מומלץ להיות ארגנטינאי כדי לדעת להכין בשר איכותי :wink:

AlonAdler
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 60
הצטרף: יוני 2010
שם מלא: alonadler
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #22 

נישמע מגניב מאוד...
אבל לדעתי הוא מיועד יותר לעסקים..
במקרה הרע יקנו 2-3 כאלה

EliHaboosh (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
הודעות: 3289
הצטרף: נובמבר 2004
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 801 פעמים

נושא שלא נקרא #23 

AlonAdler כתב:נישמע מגניב מאוד...
אבל לדעתי הוא מיועד יותר לעסקים..
במקרה הרע יקנו 2-3 כאלה
...
אני דווקא לא מסכים עם זה.
אני לא רואה מסעדה שמתחילה לשפד ככה כל סטייק שהיא מכינה ובטח שום שף לא ייראה עם דבר כזה שרק יוריד לו את הגאווה.
הקונספט נע על קו הגימיק-משתמש ביתי. המחיר לא יקר בשביל המשתמש הביתי והחובבן שלא עושה סטייקים בכל יום ולא יודע כיצד סטייק אמור להיראות על פי מידת הצלייה. פעם בכמה זמן כשהוא מזמין חברים לבר בי קיו, הוא יוציא את הדבר הזה מהארון, שגם ישמש נושא לשיחה בין החברים מלבד זה שהוא לא יבזבז סטייקים לחינם וכל אחד יקבל את הסטייק שהוא אוהב.

אין אייקון של סטייק, אבל הנה פיצה :pizza:
אלי חבוש

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #24 

אם מנהלי הפורומים יוסיפו....

תמונה

ויש את זה שהוא 35X35

תמונה
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 877
הצטרף: פברואר 2009
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

נושא שלא נקרא #25 

MEDIUM...

למישהו יש מושג מי מהאתרים מציע משלוח לישראל?
ב EBAY ראיתי אחד רק שעם המשלוח זה מגיע לכמעט 60$...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
הודעות: 20575
הצטרף: דצמבר 2004
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

נושא שלא נקרא #26 

רק שלא תשימו בטעות את המכשיר על הגריל...

מה קורה עם הבידוד של חוטים, זה לא נמס ?
משה

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3466
הצטרף: מרץ 2009
נתן תודות: 84 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

נושא שלא נקרא #27 

נשמע ממש נוח.
אבל אני מצליח להוציא את הסטיק בדיוק למידה שרוצים, אל תשאלו אותי איך, אבל גם כל פעם אני בטוח שהרסתי סטייק איכותי. :lol:

שאלה-
לסטייק אנטריקוט בגודל ממוצע, מה המעלות שצריכות ליהיות במרכזו כדי-
שיהיה רייר
שיהיה מדיום
שיהיה וול דאן

תודה!

guyellen
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 130
הצטרף: מאי 2005
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

נושא שלא נקרא #28 

קודם כל אני מצטרף לחברים שטענו, אין אין אין כמו אסאדו.

לעניין המדחום, מניסיון שלי כל דקירת מדחום או הזזה מיותרת פוגעת באיכות הסטייק...

אם כבר בבשר עסקינן, האם למישהו יש מושג היכן אפשר להשיג פריז'ה במחיר סביר? נמאס לי כבר מאילתורי ההגבהה שבניתי...

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #29 

חחח פריג'ה................ מצחיק אבל אצלי תמיד אני אומר פריג'ה ואח"כ מסתכלים עלי במבט 8O אז אני מתקן ישר כן כן מנגל...

וממה שאני יודע רק DIY יוצא כמו שרוצים בדיוק.

לי יש (לא אצלי כרגע כי אני בדירה) אחת עם ברזלים 6 מ"מ וגובה 30 ס"מ. אידיאלי !

אבי בנה את זה בשעתו.

NitzN0it
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 8
הצטרף: יוני 2009
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #30 

ariel-ro כתב:נשמע ממש נוח.
אבל אני מצליח להוציא את הסטיק בדיוק למידה שרוצים, אל תשאלו אותי איך, אבל גם כל פעם אני בטוח שהרסתי סטייק איכותי. :lol:

שאלה-
לסטייק אנטריקוט בגודל ממוצע, מה המעלות שצריכות ליהיות במרכזו כדי-
שיהיה רייר
שיהיה מדיום
שיהיה וול דאן

תודה!
...
* Very Rare Steak – 120°
* Rare Steak – 125°
* Medium-Rare Steak – 130° – 135°
* Medium Steak – 140° – 145°
* Medium-Well Steak – 150° – 155°
* Well-Done Steak – 160°

* הטמפרטורות בF

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”