איך אתה אוהב את הסטייק שלך?

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #31 

*cough* אני חושב שאפשר להוריד או ליתר דיוק חובה להוריד נתוני WELL DONE.

שיקחו גחל... אותו טעם. :wink:
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
הודעות: 10116
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: חולון
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

נושא שלא נקרא #32 

guyellen כתב:קודם כל אני מצטרף לחברים שטענו, אין אין אין כמו אסאדו.

לעניין המדחום, מניסיון שלי כל דקירת מדחום או הזזה מיותרת פוגעת באיכות הסטייק...

אם כבר בבשר עסקינן, האם למישהו יש מושג היכן אפשר להשיג פריז'ה במחיר סביר? נמאס לי כבר מאילתורי ההגבהה שבניתי...
...
בדוק עם גיתי זמיר (מ"משק זמיר"), באזוה"ת בטירה (10 דק' מכפר סבא).
מעבר לזה שיש לו בשרים נהדרים במחירים טובים, יש לו פריז'ות (לדעתי בתכנון שלו), מוצלחות ביותר.
http://gitai.co.il/

אגב, אני ממליץ להגיע בסופ"ש, בד"כ גיתי מכין טעימות למבקרים :)

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 757
הצטרף: פברואר 2007
שם מלא: ארי בן משה
מיקום: הרצליה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

נושא שלא נקרא #33 

אם מישהו שוקל להזמין שידבר איתי ואני מצטרף.

מעניין אם יש מדידה שונה לצלעות כבש או לסטייק..
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 6317
הצטרף: יולי 2010
מיקום: איפשהוא במטריקס
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

נושא שלא נקרא #34 

לכל סוג בשר ו/או חלק יש מדידה שונה.
וככל שיש יותר עצמות בחלק לוקח יותר זמן.
כי צפיפות החלק שונה.


למשל.
חזה עוף נקי הכי מהר,
סטייק יותר איטי
אסאדו עוד יותר איטי.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3323
הצטרף: יולי 2005
נתן תודות: 886 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

נושא שלא נקרא #35 

אם שמים את הסטייקים בו זמנית אז הפרשי הטמפרטורות יהיו משמעותיים בין אחד למשנהו?

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3323
הצטרף: יולי 2005
נתן תודות: 886 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

נושא שלא נקרא #36 

יש ב DX אבל לא באותה רמה.

eitan-z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 666
הצטרף: דצמבר 2005
מיקום: רחובות
נתן תודות: 294 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

נושא שלא נקרא #37 

לא ניצלתם את השבוע שעבר (שף תאכל 2010) לאיזה סטייק עסיסי ???

אני הספקתי פעמיים - פעם עם החבר'ה ופעם האישה והילדים.

כך שכרגע - לא דלוק במיוחד על הנושא.

אני צריך עוד כמה ימים :wink:

ואגב - לא רק צ'ימיצ'ורי הולך טוב עם סטייק - יש גם "מושדיי" - (לרומנים שבחבורה...)

איתן.

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
הודעות: 10116
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: חולון
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

נושא שלא נקרא #38 

eitan-z כתב:
ואגב - לא רק צ'ימיצ'ורי הולך טוב עם סטייק - יש גם "מושדיי" - (לרומנים שבחבורה...)

איתן.
...
שים לב להודעה 12 בשרשור :P
http://www.htmobile.co.il/modules.php?n ... 12#1181612

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4497
הצטרף: דצמבר 2007
מיקום: חו''ל
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

נושא שלא נקרא #39 

יש לי חבר מזוכיסט כל הזמן אומר לי אין כמו אסאדו ...... עכשיו אני מבין אותו ,זה באמת מגרה .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 224
הצטרף: אוגוסט 2009
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

נושא שלא נקרא #40 

מה זה התמונות האלה, אין פה צנזורה? זה הדבר האחרון שהייתי צריך לראות בעבודה באמצע משמרת לילה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 59332
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

נושא שלא נקרא #41 

יש, אגב, לא מעט מוצרים בתחום, כמו זה:

http://www.crazysaver.com/Store/BBQ-For ... 85339.html
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

avipart
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 36
הצטרף: אוגוסט 2010
מיקום: חולון
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #42 

פתחתם לי את התיאבון....
אין על נתח של 250-300 גרם על מנגל גחלים, אין צורך במדחום - מלח גס ופלפל גרוס יספיקו :)
אגב, בחודשים האחרונים עליתי על פטנט שמונע מהסטייקים לחזור למנגל כי "הם לא מספיק מוכנים"...
רגע לפני שהסטייק מוכן אני פורס אותו לרצועות של 2 ס"מ ונותן צלייה של מספר שניות לחלקים "המדממים" - כל הסטייקים נטרפו.
אבי

Coldwar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 535
הצטרף: יוני 2008
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

נושא שלא נקרא #43 

לא סטייקים על המנגל ולא בטיח... א-ס-א-ד-ו :wink: ...

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 596
הצטרף: דצמבר 2008
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

נושא שלא נקרא #44 

sky1sky10 כתב:יש ב DX אבל לא באותה רמה.
...
למה מחקת את הלינק שפירסמת לאתר שבו ניתן לרכוש את המוצר ב-36$ כולל משלוח?
תוכל לפרסם אותו שוב? אני מעוניין להזמין משם.
תודה

rberkner
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 375
הצטרף: ספטמבר 2005
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

נושא שלא נקרא #45 

1. גילוי נאות - גם אני עם שורשים עמוקים בארגנטינה.
2. סטייק טוב זה אנטריקוט שמתחיל כגוש של 3-4 קילו על הפריג׳ה/מנגל ואחרי שסוגרים טוב מכל הצדדים ומתחילה ההתחממות בפנים, חותכים אותו לפרוסות הידועות והעסיסיות להמשך בישול קצרצר מכל צד. אנטריקוט כזה מהבשר הנכון עושה לאסדו בית ספר.
3. גילוי נאות 2 - אני אוהב גם אנטריקוט וגם אסדו.
4. לגבי בשר איכותי - ממליץ על חנות קטנה במושב ניר צבי שנקראת ״דרום אמריקה״ אני בטוח שחלק בפורום מכירים את הפיאסטות שלהם פעמיים בשנה.
5. הם גם מוכרים פאריג׳ות/מנגלים אמתיים - זוויות ברזל הפוכות עם או בלי שינוי גובה הרשת.
6. גילוי נאות 3 - אני בן המושב מאז שנולדתי, אין לי קשר לחנות מעבר להיותי לקוח מרוצה ושבע של בשר מיושן ומאוד איכותי כבר שנים.
7. הריר כבר ברמות הזויות.

רוני

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”