מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



DViCO TViX S1 Slim - סרטים מסויימים - יש audio, אין video - עזרה בבקשה


   פורומים > HTPC ומחשוב > חומרה PC + סטרימרים
מחבר הודעה
DannyZ
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Mar 29, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 17
מספר הודעות: 1622

 #1  נשלח: שבת 20/11/2010 11:22
DViCO TViX S1 Slim - סרטים מסויימים - יש audio, אין video - עזרה בבקשה

בוקר טוב,

הורדתי את הסרט Inception, ליתר דיוק את Crossbow.inception.720P.mkv

מציג במחשב ללא כל בעיה.

S1 משמיע את פס הקול, אין וידאו (התרגום מוצג על מסך שחור....)

ה-S1 מחובר HDMI לאונקיו 606 שמחובר HDMI למסך.

ה-properties של הסרט הם:

Video: 1280x530 37fps
Audio: DTS 5.1ch 48.KHz 24bitd
file size: 6.6GB


רעיונות?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
arotman (Arie Rotman)
עוסק בתחום
עוסק בתחום


הצטרף בתאריך:
  Jan 26, 2005

מיקום: כפר חב
הבעות תודה: 326
מספר הודעות: 3315

 #2  נשלח: שבת 20/11/2010 11:50

באג מוכר, הורד את הגירסה החדשה שפותרת את הנושא:
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Foru...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
DannyZ
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Mar 29, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 17
מספר הודעות: 1622

 #3  נשלח: שבת 20/11/2010 12:56

זה עובד, אריה, תודה.

אבל דבר מוזר - היתה לי בעיה בעידכון הקושחה:

אני מכניס disk-on-key עם הקובץ fwp ב-ROOT לבדו,
לוחץ יחד על power+M,
לא קורה כלום.
אחרי כמה שניות של כלום אני עוזב את המקשים power+M, ה-DVICO כבה וזהו.
אם אני מדליק עם power+M אז אותו דבר רק הפוך, ה-DVICO לא נדלק עד שאני עוזב ואז נדלק כרגיל.

מה אני עושה לא נכון?

בסופו של דבר פשוט אמרתי למכשיר להסתכל על ה-USB, הוא זיהה שמדובר בקושחה (האייקון הראה F/W) וההמשך היה פשוט (חוץ מזה שהוא מחק את כל ההגדרות....)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
arotman (Arie Rotman)
עוסק בתחום
עוסק בתחום


הצטרף בתאריך:
  Jan 26, 2005

מיקום: כפר חב
הבעות תודה: 326
מספר הודעות: 3315

 #4  נשלח: שבת 20/11/2010 13:33

DannyZ כתב:
זה עובד, אריה, תודה.

אבל דבר מוזר - היתה לי בעיה בעידכון הקושחה:

אני מכניס disk-on-key עם הקובץ fwp ב-ROOT לבדו,
לוחץ יחד על power+M,
לא קורה כלום.
אחרי כמה שניות של כלום אני עוזב את המקשים power+M, ה-DVICO כבה וזהו.
אם אני מדליק עם power+M אז אותו דבר רק הפוך, ה-DVICO לא נדלק עד שאני עוזב ואז נדלק כרגיל.

מה אני עושה לא נכון?

בסופו של דבר פשוט אמרתי למכשיר להסתכל על ה-USB, הוא זיהה שמדובר בקושחה (האייקון הראה F/W) וההמשך היה פשוט (חוץ מזה שהוא מחק את כל ההגדרות....)

ב S1 צריך ללחוץ לשניה על כפתור ה POWER ואז מייד ללחוץ על ה M ולהשאיר לחוץ לכמה שניות.
איפוס ההגדרות הוא דבר רגיל בשידרוגים ב TVIX.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > חומרה PC + סטרימרים


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht