מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



קפוצ'ינו למתחילים


   פורומים > קפה > בית הקפה
מחבר הודעה
davidbr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 12, 2011
מספר הודעות: 4

 #1  נשלח: ד' 12/01/2011 13:10
קפוצ'ינו למתחילים

אני מעוניין לרכוש מתנה לחובב קפוצ'ינו (אני חושב שהוא אוהב בעיקר את החלב המוקצף...).

אני לא מתמצא בתחום ורציתי להתייעץ ולשאול מהן האפשרויות להכנה ביתית וחובבנית של קפוצ'ינו. חשוב שהפעולה תהיה פשוטה וזולה (ללא ניקיונות ארוכים או תחזוקה תובענית).

תודה,
דוד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shtud (Daniel Schtudiner)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Dec 13, 2010
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 1591

 #2  נשלח: ד' 12/01/2011 13:21

עדיף שתכתוב גם תווך מחיר וציוד קיים אבל בגדול:

אני הייתי קונה לו מקציף חלב כזה.

הלינק נמחק ע"י הנהלת הפורום - לפי חוקי האתר, לעוסקים בתחום אסור לשים לינקים למוצרים מסחריים, גם אם מדובר במוצרים שהם אינם משווקים בעצמם.

זה עם קפה נמס, יספיק לרוב האנשים, ואם הוא אוהב קפה איכותי אולי גם כזה

הלינק נמחק ע"י הנהלת הפורום - לפי חוקי האתר, לעוסקים בתחום אסור לשים לינקים למוצרים מסחריים, גם אם מדובר במוצרים שהם אינם משווקים בעצמם.

כדאי להשוות מחירים, גם במקומות אחרים.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
davidbr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 12, 2011
מספר הודעות: 4

 #3  נשלח: ד' 12/01/2011 13:29

תודה על התגובה, shtud.

התקציב: עד 500 ש"ח.

איך מקציף החלב אותו הזכרת עובד?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shtud (Daniel Schtudiner)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Dec 13, 2010
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 1591

 #4  נשלח: ד' 12/01/2011 13:41

שמים חלב, מחממים על אש קצת 60-70 מעלות בערך, סוגרים ומפמפמים כמה פעמים, זה פשוט מאוד, ואומרים שהתוצאות מצויינות.

בתקציב הזה אתה יכול אפילו לקנות את שנייהם. אם אתה מחליט לקחת את המקינטה, צריך להוסיף מטחנת קפה פשוטה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shtud (Daniel Schtudiner)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Dec 13, 2010
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 1591

 #5  נשלח: ד' 12/01/2011 13:43

אולי 50-100 שקל, ואולי יש לו כבר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shtud (Daniel Schtudiner)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Dec 13, 2010
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 1591

 #6  נשלח: ד' 12/01/2011 13:48

הלינק נמחק ע"י הנהלת הפורום - לפי חוקי האתר, לעוסקים בתחום אסור לשים לינקים למוצרים מסחריים, גם אם מדובר במוצרים שהם אינם משווקים בעצמם.

זה עוד יותר זול, אם כי המקינטה פחות איכותית.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
davidbr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 12, 2011
מספר הודעות: 4

 #7  נשלח: ד' 12/01/2011 14:23

שוב תודה על התגובה, וסליחה על בורות, אבל איך משתמשים במקינטה?
קונים קפה טחון ואז...?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #8  נשלח: ד' 12/01/2011 16:15

ראה את המדריך כאן: http://www.htcafe.co.il/article01665.מדריך-HTCafe-...

ואח"כ גם את זה: http://www.htcafe.co.il/article01666.מדריך-HTCafe-...

שניהם ביחד מגיעים בדיוק לתקציב שלך. אפשרי בהחלט לוותר על המקינטה, ורק להקציף חלב מעל קפה נמס, אבל איכות הקפוצ'ינו נמוכה משמעותית מאשר מקינטה.

אם בכל זאת תחליט לוותר על מקינטה, אז בתקציב שלך (כ-500 ש"ח) אפשר לקנות מקציף חלב אוטומטי לגמרי, שהוא הרבה יותר פשוט לשימוש מאשר הטוטוקרמה מהמדריך השני:

_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
(1) הבעות תודה: davidbr
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
doron_boogie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 17, 2010

מיקום: ירושלים
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 933

 #9  נשלח: ד' 12/01/2011 16:52

מוטי,
מישהו אי פעם הצליח להוציא קצף טוב מהמקציף הזה (של נספרסו)?
התעסקתי איתו שעות בבית של חברים - שהתייאשו ממנו, והוצאתי רק קצף גילוח חם או קר (אם הפסקתי יותר מוקדם את ההקצפה).
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #10  נשלח: ד' 12/01/2011 16:58

הקצף שהוא מייצר לא מתקרב לאיכות של הטוטוקרמה - אבל לרוב האנשים זה לא באמת משנה.
_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
doron_boogie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 17, 2010

מיקום: ירושלים
הבעות תודה: 70
מספר הודעות: 933

 #11  נשלח: ד' 12/01/2011 17:04

עד שמישהו בא ואומר להם שזה דראק
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דבוטאנט (עפר ש)
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 1134
מספר הודעות: 11723

 #12  נשלח: ד' 12/01/2011 17:14

פרנץ' פרס פשוט של בודום מקציף אחלה.
כל הבעיה היא שהוא עושה יותר מדי קצף ואז אי אפשר לעשות לאטה ארט בל לזרוק חלק מהקצף. אבל אם אחרי השקשוק ישר מוזגים הקצף לא מופרד לגמרי מהחלב.

_________________
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
davidbr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 12, 2011
מספר הודעות: 4

 #13  נשלח: ד' 12/01/2011 17:21

תודה רבה לך מוטי. יש לכם כאן אחלה אתר וקהילה!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #14  נשלח: ד' 12/01/2011 17:38

מה שנכון - נכון
_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shtud (Daniel Schtudiner)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Dec 13, 2010
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 1591

 #15  נשלח: ד' 12/01/2011 22:14

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > בית הקפה


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht