שלום,
למרות שאני ותיק פה, מתעסק בזה וחי, עדיין קשה לי להבדיל לגמריי על פי המזיגה איך יהיה המנה.
אשמח אם תוכלו לשרשר 3 וידאו מהרשת של זרימות אספרסו (באיכות טובה) :
1. חליטה טובה
2. חליטה סבירה (בינוני)
3. חליטה גרוע (שאסור לשתות)
בונוס, ניתן להוסיף חליטה מדהימה.
תודה ושבוע טוב!
אספרסו טוב, בינוני, גרוע
- gedkoz
- חבר ותיק
- הודעות: 1405
- הצטרף: מאי 2010
- מיקום: משגב,גליל
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
יש לי כאן חליטה גרוע במיוחד: שטיפה של ידית במים קרים+קפה טחון מקופסה ומעט מידי +טמפר פלסטיק= זרימה שניה אחרי הפעלה - אין פראינפיוז'ן ==גרוע ביותר לפי כוס מלאה אחרי 29 שניות לסלסלה בודדת...
אבל צילום מקצעוי ביותר תסכימו...
http://vimeo.com/19449194
אבל צילום מקצעוי ביותר תסכימו...
http://vimeo.com/19449194
- gedkoz
- חבר ותיק
- הודעות: 1405
- הצטרף: מאי 2010
- מיקום: משגב,גליל
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ואני רוצה כזה בדיוק במקום בריקה!!!!! פעם ראשונה ראיתי כזה מכשיר שנותן לחץ, קרמה,סמיכות וכמות מדודים... בעיניי חליטה מצויינת במכשיר מסקרן
http://vimeo.com/18881252
http://vimeo.com/18881252
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 957
- הצטרף: יוני 2010
- מיקום: ירושלים
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
- איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 189
- הצטרף: מרץ 2010
- מיקום: הרצליה
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
- baristaman
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 48
- הצטרף: ינואר 2011
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הנה פה:
http://www.orphanespresso.com/BACCHI-Es ... c_344.html
עם הסברים על המבנה:
http://www.orphanespresso.com/Bacchi-De ... 618-1.html
http://www.orphanespresso.com/BACCHI-Es ... c_344.html
עם הסברים על המבנה:
http://www.orphanespresso.com/Bacchi-De ... 618-1.html
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לאילן שנהב "מחותם קפה" יש מכונה כזו
...הבנתי מאילן שבקרוב הוא יבצע בתיאום עם לקוחות הדגמות של המכשיר. אתמול ראיתי את המכשיר ב"חותם קפה" נראה מאוד מרשים - טכנולוגית ועיצובית.
המבחן האמיתי הוא כידוע בטעם...ואת זה אני מקווה לבצע בקרוב.
המבחן האמיתי הוא כידוע בטעם...ואת זה אני מקווה לבצע בקרוב.