אני מכיר את דלישס בנאות אפקה. אחד היקרים אם לא היקר ביותר בארץ אבל עדיין לא נתקלתי באנריקוט ברמה הזאת.
הם גובים 200 ש"ח לקילו אבל שווה כל שקל. ניסיתי שם גם את הפילה (300 ש"ח לקילו) והתאכזבתי. בטח ובטח בשביל המחיר.
כדי לא לקרוע לעצמי את הכיס, אני מגוון מידי פעם עם רובינשטיין באזה"ת פולג. המעדנייה היא במסעדה ככה שמאוד נוח לקנות שם כי אין הגבלה של שעות. ניתן גם לקנות שם ביום שישי ב 22:00 בלילה. האנטריקוט לא ברמה של דלישס אבל עלות\תועלת הוא לא נופל בהרבה. בשביל 118 ש"ח לקילו הבשר בהחלט טעים.
הרבה המלצות קיבלתי על "דודי" ברחוב משכית בהרצליה. בשביל 135 ש"ח לקילו דיי סבלתי. לא ממליץ.
אשמח לשמוע על עוד מקומות. בעיקר באיזור המרכז.
איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44332
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2083 פעמים
- קיבל תודות: 4720 פעמים
הבקר לשחיטה בארץ מגודל במיוחד למטרה זאת והשחיטה עצמה נעשית בקרוב לעשרים בתי מטבחיים בארץ (תנובה אגב היא הגדולה ביותר). כל הבקר לשחיטה מקבל תערובת אוכל מיוחדת אשר פחות או יותר דומה. הבקר עצמו חי בתנאים גם כן דומים. אחוז גבוה מאוד מהבשר בארץ מיושן על ידי אותם גורמים ומשם הם מפוזרים לקצביות ולרשתות השיווק. אז למה צריך לשלם מחיר כזה גבוה לקצבייה פרטית? מה כל כך שונה בבשר שלהם לעומת הבשר הטרי בסופר?
שאלה רצינית.
שאלה רצינית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44332
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2083 פעמים
- קיבל תודות: 4720 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44332
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2083 פעמים
- קיבל תודות: 4720 פעמים
איפה התיקון? לא אמרת משהו שאני לא אמרתי, רק הרחבת על אחד ממגדלי הבקר.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 20/04/2012 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44332
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2083 פעמים
- קיבל תודות: 4720 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44332
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2083 פעמים
- קיבל תודות: 4720 פעמים