איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
kingikra (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 8040
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 335 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?

נושא שלא נקרא #1 

אני מכיר את דלישס בנאות אפקה. אחד היקרים אם לא היקר ביותר בארץ אבל עדיין לא נתקלתי באנריקוט ברמה הזאת.
הם גובים 200 ש"ח לקילו אבל שווה כל שקל. ניסיתי שם גם את הפילה (300 ש"ח לקילו) והתאכזבתי. בטח ובטח בשביל המחיר.

כדי לא לקרוע לעצמי את הכיס, אני מגוון מידי פעם עם רובינשטיין באזה"ת פולג. המעדנייה היא במסעדה ככה שמאוד נוח לקנות שם כי אין הגבלה של שעות. ניתן גם לקנות שם ביום שישי ב 22:00 בלילה. האנטריקוט לא ברמה של דלישס אבל עלות\תועלת הוא לא נופל בהרבה. בשביל 118 ש"ח לקילו הבשר בהחלט טעים.

הרבה המלצות קיבלתי על "דודי" ברחוב משכית בהרצליה. בשביל 135 ש"ח לקילו דיי סבלתי. לא ממליץ.

אשמח לשמוע על עוד מקומות. בעיקר באיזור המרכז.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

אין על הבקר של אבי מדלישס. אבל אכן יקררררר
העם דורש..... כל מיני דברים

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5224
הצטרף: אוקטובר 2006
שם מלא: יוסי ביטון
מיקום: כפר יונה
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

קצביית בוארון בשוק נתניה
קצביית דנינו בשוק רמלה

למי שמחפש בשר איכותי מאוד וכשר

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 8552
הצטרף: אוקטובר 2007
מיקום: קרית יאבוייה
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 401 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

סמיר מבסמת טבעון.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

kingikra (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 8040
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 335 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

ד״א, עידכון חם מהשטח. ישר לאחר כתיבת ההודעה הראשונה נסעתי לדלישס לקנות 2 קילו אנטריקוט לעל האש מחר. המחיר עלה ל 220 ש״ח לקילו!!!!
מטורף!!!

kingikra (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 8040
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 335 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

אשמח אם תרשמו את המחיר לקילו

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
הודעות: 44332
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 2083 פעמים
קיבל תודות: 4720 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

הבקר לשחיטה בארץ מגודל במיוחד למטרה זאת והשחיטה עצמה נעשית בקרוב לעשרים בתי מטבחיים בארץ (תנובה אגב היא הגדולה ביותר). כל הבקר לשחיטה מקבל תערובת אוכל מיוחדת אשר פחות או יותר דומה. הבקר עצמו חי בתנאים גם כן דומים. אחוז גבוה מאוד מהבשר בארץ מיושן על ידי אותם גורמים ומשם הם מפוזרים לקצביות ולרשתות השיווק. אז למה צריך לשלם מחיר כזה גבוה לקצבייה פרטית? מה כל כך שונה בבשר שלהם לעומת הבשר הטרי בסופר?
שאלה רצינית.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
הודעות: 44332
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 2083 פעמים
קיבל תודות: 4720 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

אגב, להשוואה נכונה במחירים של בקר לפי קצביות, רצוי לציין על איזה מספר של בקר אתם מדברים.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

תיקון זיו.
אבי מדלישס הוא בעליו של עדר בקר די גדול ברמת הגולן. אשר גדל במיוחד לצרכים אלו.
את הבשר הוא מוכר גם למספר מסעדות מובחרות בארץ
העם דורש..... כל מיני דברים

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
הודעות: 44332
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 2083 פעמים
קיבל תודות: 4720 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

איפה התיקון? לא אמרת משהו שאני לא אמרתי, רק הרחבת על אחד ממגדלי הבקר.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 20/04/2012 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

kingikra (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 8040
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 335 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

נושא שלא נקרא #11 

זיו,

אני מודה שלא ידעתי את מה שסיפרת אבל, וזה אבל גדול, ההבדל בטעם בין המקומות שרכשתי הוא גדול. לא יודע להסביר את זה.
מה זה מספר של בקר?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
הודעות: 44332
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 2083 פעמים
קיבל תודות: 4720 פעמים

נושא שלא נקרא #12 

kingikra,
לחץ על הקישור בהודעה שלי בה הזכרתי את זה.

kingikra (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 8040
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 335 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

נושא שלא נקרא #13 

כן
גיליתי את הלינק אחרי שכתבתי. אני חושב שמספיק לציין את שם החלק.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #14 

כי קצביה פרטית מגדלת בקר איכותי בתנאים אחרים על מנת לקבל בשר ברמה אחרת.
התיקון הוא ל״דומים״. לא הייתי ברור
העם דורש..... כל מיני דברים

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
הודעות: 44332
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 2083 פעמים
קיבל תודות: 4720 פעמים

נושא שלא נקרא #15 

sam22,
על מנת לתקן כהלכה, תוכל לפרט מה בדיוק הוא עושה אחרת ממגדלי בקר אחרים?
הזכרת "בקר איכותי", מה זה?

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”