מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



מחפש גריל גז טוב


עמוד 14 מתוך 19
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  13  |  14  |  15  | ... |  17  |  18  |  19  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
shaharza (שחר צרפתי)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 19, 2009
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 292

 #196  נשלח: א' 06/05/2012 19:25

מה שמת מלמטה? זה נייר כסף לציפוי או משהו אחר?
_________________
Linkedin
פרופיל | שלח הודעה | חפש
jaksirak
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jun 07, 2008

מיקום: צורן
הבעות תודה: 16
מספר הודעות: 1101

 #197  נשלח: ב' 07/05/2012 8:32

shaharza כתב:
מה שמת מלמטה? זה נייר כסף לציפוי או משהו אחר?


לא שמתי כלום. מעל המבערים יש חלק שאחרי על פיזור חום. עליו מטפטף השומן בכדי שהמבערים יישארו נקיים. ה"לבן" שאתה רואה זה בעצם "הליכלוך" + אפקט הפלאש או משהו כזה. עכשיו זה שחור

_________________
בברכה קובי כהן
פרופיל | שלח הודעה | חפש
shaharza (שחר צרפתי)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 19, 2009
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 292

 #198  נשלח: ב' 07/05/2012 8:39


_________________
Linkedin
פרופיל | שלח הודעה | חפש
yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 13, 2005
הבעות תודה: 7
מספר הודעות: 323

 #199  נשלח: ב' 07/05/2012 8:39

Jaksirak-הנקניקיות והכרעיים בטח כבר במקום אחר...נראה מעולה.בגדול,אתה עובד עם מכסה פתוח רוב הצלייה או סגור?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
jaksirak
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jun 07, 2008

מיקום: צורן
הבעות תודה: 16
מספר הודעות: 1101

 #200  נשלח: ב' 07/05/2012 22:35

yoro11 כתב:
Jaksirak-הנקניקיות והכרעיים בטח כבר במקום אחר...נראה מעולה.בגדול,אתה עובד עם מכסה פתוח רוב הצלייה או סגור?


קודם כל אלו הם צ'וריסוס, לא נקניקיות.. אתה יודע, כאלה שבאו מפרה נמוכה...
שנית, זה היה עוף שלם שפרוס לחתיכה אחת, צליתי אותו מכיון העצמות.
יצא מאלף! אמא שלי פירגנה ברוטב צ'ימיצ'ורי אלוהי... אוי אני רעב!

לגבי המכסה...
גם וגם... בעיקרון, חיממתי טוב את הגריל עם מכסה סגור ואז כששמתי את העוף המסה היה רוב הזמן סגור. כמובן, על אש קטנה.

פתיחת המכסה היא על מנת לוודא שאין אש (בגלל הרוטב של העוף) וגם בקרה כללית על הצלייה.
45 דק מצד אחד (מהעצמות) וכ 10 דק מהצד השני לתפוס צבע ...

מומלץ!

_________________
בברכה קובי כהן
פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Mar 17, 2005
הבעות תודה: 43
מספר הודעות: 1332

 #201  נשלח: ד' 06/06/2012 6:13

מישהו מכיר את הגריל הזה?

http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index...


נערך בפעם אחרונה על-ידי noam בתאריך שבת 09/06/2012 20:33, נערך סך הכל פעם אחת
פרופיל | שלח הודעה | חפש
hapchu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 19, 2012
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 32

 #202  נשלח: שבת 09/06/2012 18:42

רכשתי במבצע של גרופון 2012 גריל
גרנד הול ב 1900 שח בכרמל דיירקט
התלבטתי בין ה IT ל T2 ולצערי בחרתי ב IT בעיקר מכיוון שהוא פחות או יותר היה המומלץ מבין השניים באולם התצוגה בכרמי יוסף
האמת שאני מאוד מאוכזב, הסיבה העיקרית היא שאין לו ההגנות בהיקף סמוך לרשת כך כשהוא פתוח השומנים מלכלכים הסביבה וכשמנקים שאריות השרוף הכל מוצא דרכו החוצה
זה כנראה יהיה פחות בעייתי למי שיש גינה אבל לי יש מרפסת קטנה עם מעקה זכוכית...
מעבר לזה ההרגשה הוא של גריל יחסית פשוט כבר יש חלודה בחיבורים במשטחי הצד השבירים שהם המקום היחיד לתפוס כשמזיזים אותו
מבחינת עוצמה הוא מתחמם מהר מאוד שזה יתרון מצד שני מעט חוסר תשומת לב והטמפרטורה משתוללת. אני גם מרגיש שהיא לא אחידה על פני כל המשטח כנראה בגלל שהלהבה ישירה.
דיברתי עם טל הבעלים. לא ציפיתי ליותר מדי אבל אם היה מציע את ה t2 במחיר עלות כנראה שהייתי לוקח ומנסה למכור את זה.
חוצמזה החבר׳ה שם מאוד נחמדים אבל כאמור מה שחשוב באמת זו השורה התחתונה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
omz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 28, 2006
הבעות תודה: 55
מספר הודעות: 424

 #203  נשלח: ד' 04/07/2012 6:09
טבילת אש ראשונה לגריל גז

מהשרשור "מה המוצר האחרון שקניתם"
-------------------------------------
Grandhall 423 grey
עוד קניה מהשבוע האחרון. כמה מילים...
בשרשור על גריל גז התוודיתי לשובר של גרופון תודה אנשים.
הגריל ששירת אותי נאמנה היה מסוג אמגזית בגודל 30x48. אמנם לא עבד קשה מידי אבל מראה סימני גיל מתקדמים של קורוזיה וחלודה במדף תחתון עליו יושב הבלון גז. אבל 12 שנה בהחלט יפה ועדיין עובד מצויין למרות כמה מגרעות כמו שטח צלייה קטן מאוד, פיזור חום לא טוב, רשת דקה ושילהוב אש.
ההחלטה לרכוש גריל חדש היתקבלה ממזמן מאחר ובכל ארוחה שמלווה ב- "על האש" לא הייתי נהנה מישיבה עם המשפחה/אורחים מכיוון ששטח הצלייה הוא מאוד קטן, פיזור החום לוקה בחסר וגם נוטה להתלקח בקלות (אבנים קרמיות). במקום לשבת בשולחן הייתי עומד ליד הגריל ומנשנש תוך כדי.
הגריל החדש הגיע ארוז 60 ק"ג משקל.
לאחר הרכבה פשוטה מאוד והרושם תוך כדי, היה של גריל בנוי היטב, איכותי מאוד ועמיד לאורך שנים רבות. נראה נהדר מרשים ביופיו (עניין של טעם אישי) ובגודלו.
שטח צלייה 64x48, יותר מפי שתיים מהקודם. מחולק לשתיים, חצי "פלנשה", חצי רשת יציקת ברזל מצופה פורצלן, מגני מבער מתחת לרשתות, רשת קומה שנייה גדולה, ניקוז, מדחום, משטח עבודה שמאלי גדול + מתלה למגבות וכלים, בימני כירה.
שיפוד יוזמן בקרוב.
לבנתיים לא הופעל (מלבד הפעלה על "יבש" לכמה דקות לבדוק תקינות) כך שלא אוכל לחוות דעה כרגע.
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Foru...
----------------------------------
אתמול הגריל גז עבר טבילת אש ראשונה (בקטנה), כמה מילים...
מהירות חימום - למרות שלא לקחתי זמנים נראה ש 5-7 דקות הגיע מעל 250 מעלות.
שטח צלייה - בקודם 1440 סמ"ר בנוכחי 3072 סמ"ר, יותר מפי שתיים מהגריל הקודם.
פיזור חום - נראה שפיזור החום בקידמת הגריל (כ- 10 ס"מ) מעט פחות טובה מאשר בחלקו האחורי והאמצעי- קידמי מכיוון שהמבער יותר קצר מעומקה של הרשת. מכיוון שהרשת היא יציקת ברזל והולכת החום לבשר מצויינת לא הרגשתי בבעיה חריפה.
שילהוב אש - בגריל הקודם סבלתי מאוד משלהוב אש. ברגע שחום הגריל עולה, האבנים הקרמייות היו מתלקחות
ומאותו רגע עד לדעיכת האש כל החברה ניו נאספים בצד. בגרנהול אין חשש לשלהוב בכלל.
ניקוי - ניקוי רשתות ופלנצה ומעט חיצונית קל מאוד ונוח.
בסך הכל מאוד קל וכיף גדול לעבוד עם גריל
ישנם תמונות של הגריל בשרשור הראשון, והנה כמה תמונות מאתמול:


סטקים, לבבות, וירקות - חציל, קישוי, בצל, ותפוח אדמה מתוק

הצריבה של הרשת על הסטייק - כמו במסעדה

אין פחד להשאיר לכמה דקות את הגריל לבד

פרופיל | שלח הודעה | חפש
elrom (אלרום בהר)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 18, 2009

מיקום: קרית אונו
הבעות תודה: 33
מספר הודעות: 312

 #204  נשלח: ד' 04/07/2012 15:49

ויקטור באיזור תעשיה בחולון.
גריל לפי הזמנה ובאיזה מידה שתבקש. גריל של מטר עם 8 ראשי גז וברזים, כולל עגלה ופלנצ'ה קטנה עלה בערך 4000 ש"ח. אוכל ל 20 אנשים רעבים בלי להתאמץ.
יחס מעולה ובעלי מקצוע של פעם שמאוד חשוב להם שתצא מרוצה.
http://www.victor.co.il/
פרופיל | שלח הודעה | חפש
tiptipon (גיא ברוך)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 07, 2009

מיקום: מודיעין
הבעות תודה: 6
מספר הודעות: 300

 #205  נשלח: א' 08/07/2012 19:41

הי רכשתי שבוע שעבר מנגל של אמגזית מגה שף 3 במחיר מעולה ...
יש הצעות לשימוש ראשון חוץ מלבוא רעב מאוד
בקרוב תמונות ...
פרופיל | שלח הודעה | חפש
שי-כ (שי)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  May 25, 2009
הבעות תודה: 255
מספר הודעות: 4338

 #206  נשלח: א' 08/07/2012 20:10

ת.ת.ת
(1) הבעות תודה: tiptipon
פרופיל | שלח הודעה | חפש
omz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 28, 2006
הבעות תודה: 55
מספר הודעות: 424

 #207  נשלח: ב' 09/07/2012 6:36

tiptipon כתב:
הי רכשתי שבוע שעבר מנגל של אמגזית מגה שף 3 במחיר מעולה ...
יש הצעות לשימוש ראשון חוץ מלבוא רעב מאוד
בקרוב תמונות ...


תקופה ארוכה הייתי נעול על אמגזית מגה שף 3, ובסוף הלכתי על גרנד הול. (ראה תמונות למעלה)
שיטת העבודה זהה בשני הגרילים (ללא אבנים קרמיות). מאוד קל להשתמש, רק נשאר להכין חלקי עוף, בשר איכותי, ירקות מסוגים שונים ולבוא רעב. בהצלחה.
(1) הבעות תודה: tiptipon
פרופיל | שלח הודעה | חפש
tiptipon (גיא ברוך)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 07, 2009

מיקום: מודיעין
הבעות תודה: 6
מספר הודעות: 300

 #208  נשלח: ה' 12/07/2012 11:56

מחר טבילת האש של המגל החדש
על מנת לא לעשות פדיחות ליד המשפחה האם אפשר לקבל עצות למשתמש המתחיל עקב ניסיונכם הרב ??
מבטיח תמונות לאחר מכן ...
פרופיל | שלח הודעה | חפש
gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 18, 2006
הבעות תודה: 9
מספר הודעות: 433

 #209  נשלח: ה' 02/08/2012 11:01

למישהו יצא במקרה לשמוע על הדגמים החדשים של GrandHall?
ראיתי עכשיו קופון בגרופון שמאפשר לקנות דגם T3/GT3 במחיר של 2500 ש"ח:
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/carme...
האם מדובר בסוג של יורש של הT2 או במשהו אחר לגמרי? למישהו יצא לשמוע עליו? פשוט את הT2 ורוב הדגמים האחרים אי אפשר לקבל במסגרת המבצע הזה.
בגרופון מדברים על כל הגימיקים שלהם (Integrill, crossray) אבל לא ברור לי אם הדגם הזה בכלל מגיע עם משהו כזה (וכמה זה בתכלס משנה).

בקיצור, אני מתלבט אם להשקיע ספציפית בדגם הזה שאני לא כל כך מכיר, או אם פשוט להתחיל עם גריל פשוט ובמחיר עממי יותר (מותגים כמו הScab הפשוט) ואז לשדרג בעתיד בהתאם לצרכים שיהיו.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
jaksirak
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jun 07, 2008

מיקום: צורן
הבעות תודה: 16
מספר הודעות: 1101

 #210  נשלח: ו' 03/08/2012 13:43

לא הייתי קורה לו יורש
ההבדלים (על הנייר) הם:

T2

4 מבערים מנירוסטה
משטח צלייה בגודל 45X55 ס"מ
עוצמת חום: 48,000 B.T.U

T3
שלושה מבערי נירוסטה
משטח צלייה בגודל 60X45 ס"מ
עוצמת חום: B.T.U 38,000

_________________
בברכה קובי כהן
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  13  |  14  |  15  | ... |  17  |  18  |  19  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht