שלום לכולם
ברצוני להתקין PID של Auber בסילביה.
טלפנתי ל - נני והם לא יודעים מה זה PID וזה הפעם הראשונה שהם שומעים על זה ... מוזר ..
משהו יודע על חברה שמספקת ומתקינה PID בארץ?
התקנת PID בראנציליו סילביה
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
האם השימוש בPID לא למעשה שוחק את המערכת עצמה?
בכך שהוא מדליק ומכבה את גוף החימום על מנת לשמור על טמפרטורה.
לעומת המצב שבו המכונה עובדת X זמן, ואז נחה Y זמן עד לרף התחתון וחוזר חלילה.
בכך שהוא מדליק ומכבה את גוף החימום על מנת לשמור על טמפרטורה.
לעומת המצב שבו המכונה עובדת X זמן, ואז נחה Y זמן עד לרף התחתון וחוזר חלילה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
לא לדעתי אפילו להפך. קודם כל צריך להבין שגוף החימום זה בסכ"ה חוט מסגסוגת מתכות מסויימת (אני לא זוכר כרגע את ההרכב) שיש לו התנגדות למעבר זרם ובגלל זה הוא מתחמם. הבעיה היחידה בגוף חימום היא שהוא יתחמם יותר מדי או שהוא יתחמם ויתקרר מהר מאוד. עם פיד (תלוי בסוג כמובן ) באופן עקרוני החוט נשאר כל הזמן באותה טמפ' מה שפותר את שתי הבעיות ומאריך את חיי גוף החימום.האם השימוש בPID לא למעשה שוחק את המערכת עצמה?...
הפידים של אובר זה הרולס רויס של התקנת הפידים - בלי קדיחות, בלי הגדרות, עם חוטים חתוכים במידה - ככה שזו לא אמורה להיות בעיה ובכל אופן כולנו פה כדי לעזור בהצלחה!
ואחרי שתיגמר ההתרגשות מהפיד זה הזמן לסליל חימום (משדרג עוד יותר את המכונה מנסיון)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 974
- הצטרף: יולי 2011
- מיקום: השרון
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 276 פעמים
- יצירת קשר:
כדאי צור שתתחיל לקרוא מההסבר של רנדי כאן
שמתייחס ישירות לסילביה.
PID נמצא בשימוש בתעשייה עשרות שנים ועוזר רבות בחסכון ומניעת בלאי של גופי חימום.
יש עשרות מאמרים והסברים ברשת על אופן פעולתו
שמתייחס ישירות לסילביה.
PID נמצא בשימוש בתעשייה עשרות שנים ועוזר רבות בחסכון ומניעת בלאי של גופי חימום.
יש עשרות מאמרים והסברים ברשת על אופן פעולתו
תסתכל בתרשים המצורף יציאת המים לראש חליטה (הצינור באמצע הדוד) נמצאת בדיוק ליד כניסת המים הקרים לדוד מה שיוצר בלגן שלם. מים חמים בדוד מתערבבים ישירות עם מים קרים מהמיכל וזאת הסיבה העיקרית (מתוך שלש סיבות: טרמוסטטים\כניסת מים\ראש חליטה לא רווי, כלומר לא מתחת לדוד) לחוסר היציבות של הטמפ' בסילביה! פיד לא יפתור את הבעיה הזו אלא יפחית אותה - כלומר אתה תתחיל את החליטה באותה טמפרטורה כל פעם והחליטה תהיה תמיד זהה אבל עדיין טמפ' המים תשתנה בזמן החליטה בחמש או שש מעלות לפחות. נקודה נוספת היא שיהיה לך הבדל בין קיץ לחורף כי טמפ' המים במיכל בחורף (כשקר בבית נניח בבוקר לפני שהפעלת חימום) היא בסביבות 15 מעלות לעומת הקיץ שהיא 25 מעלות זה עשר מעלות הפרש! עם סליל המים קודם כל נכנסים לסליל (שמכיל כ 100 מל ) ומתחממים פסיבית ממגע חיצוני מהדוד ורק אז כשהם כבר חמים הם נכנסים לדוד כלומר ההפרש בין המים בדוד למים שנכנסים לא גדול וטמפרטורת הדוד צונחת מעט מאוד שש מעלות מקסימום עם מזרימים 80 מל מים (אספרסו כפול וחצי) בערך לדוד, כמו כן אין משמעות לטמפרטורת המים במיכללמה סליל חימום?...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
זה חכם הPID הזה, והאמת גם מערכת דיי פשוטה אחרי הכל.
קראתי קצת באינטרנט על כל המודים והPID שיש לסילביה רנציליו.
לצערי, לא מצאתי אף התייחסות טכנית האם זה בריא למערכת או לא. אלא רק התייחסות לכך שלמעשה המערכת שומרת על הטמפרטורה ומקטינה את גלישת הטמפרטורה.
במהלך הקריאה עלתה אצלי תהייה בנושא: מהם המודים שהם בגדל "הטעם הטוב" שלא הופכים את המכונה ליותר מדי אלקטרונית?
אספרסו זה סוג של אומנות, כמו יין.
האם כל המודים האלה לא הופכים את האספרסו למשהו קצת בנאלי?
כמעט, אותו טעם כל פעם?
קראתי קצת באינטרנט על כל המודים והPID שיש לסילביה רנציליו.
לצערי, לא מצאתי אף התייחסות טכנית האם זה בריא למערכת או לא. אלא רק התייחסות לכך שלמעשה המערכת שומרת על הטמפרטורה ומקטינה את גלישת הטמפרטורה.
במהלך הקריאה עלתה אצלי תהייה בנושא: מהם המודים שהם בגדל "הטעם הטוב" שלא הופכים את המכונה ליותר מדי אלקטרונית?
אספרסו זה סוג של אומנות, כמו יין.
האם כל המודים האלה לא הופכים את האספרסו למשהו קצת בנאלי?
כמעט, אותו טעם כל פעם?
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com