הכנתי עכשיו גלידת נוטלה עם אגוזי לוז על בסיס שמנת וביצים - יצא אכן מדהים.
מעין מוס שוקולד רך. אחת הגלידות הכי טובות שאכלתי בחיים.
מכונת גלידה ביתית
http://www.coffee-express.co.il/Content ... ecipt.htmluv2u כתב:יש איזשהוא אתר מומלץ למתכונים ברשת?...
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 610
- הצטרף: ינואר 2009
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 99 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לכל המעוניין - יש מבצע על המכונה בבליגם, סה"כ 1245 ש"ח, ההנהלה קנתה לי מתנה
http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offer ... dium=email
http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offer ... dium=email
Cable_Guy כתב:לכל המעוניין - יש מבצע על המכונה בבליגם, סה"כ 1245 ש"ח, ההנהלה קנתה לי מתנה
http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offer ... dium=email...
מחיר מצוין.
לפני מספר חודשים נמכרה אף ב-1,100 ש"ח בבליגם.
זה נראה לי סכום מטורף להוציא על מכונת גלידה יש מכונות גלידה ב 300 שקל שההבדל בניהם שבמכונה שעולה 300 שקלים צריך להכניס את המיכל שבו מכינים את הגלידה להקפאה של 12 שעות לא מבינה למה צריך מכונה כזו ענקית ומקצועית בבית הרי אנחנו לא מכינים ואוכלים גלידה כל יום. מכינים כשיש חשק לגלידה אלא אם כן ישנם אנשים שלא יכולים בלי מנת גלידה יומית וזה כבר סיפור אחר.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 610
- הצטרף: ינואר 2009
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 99 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אייך אפשר להשוות גלידה שמכינים את הבלילה ואז משתמשים בהקפאה לעומת גלידה שעוברת תהליך הקפאה מבוקר ששומר על המרקםhana27 כתב:זה נראה לי סכום מטורף להוציא על מכונת גלידה יש מכונות גלידה ב 300 שקל שההבדל בניהם שבמכונה שעולה 300 שקלים צריך להכניס את המיכל שבו מכינים את הגלידה להקפאה של 12 שעות לא מבינה למה צריך מכונה כזו ענקית ומקצועית בבית הרי אנחנו לא מכינים ואוכלים גלידה כל יום. מכינים כשיש חשק לגלידה אלא אם כן ישנם אנשים שלא יכולים בלי מנת גלידה יומית וזה כבר סיפור אחר....
נכון שזה לא זול, אבל למכונה יש גם אופציה להכנת גרניטות/מרגריטה שבימי הקיץ יכול להיות אחלה דבר
את תגלי בפורום הזה שאנשים מוכנים להוציא סכומים "מטורפים" על המון שטויות
מכיר את זה
ron5054 כתב:האתר הזה הורס לי את הבריאות וגם את האשראי.
עדיין משלם על המסך 3d.
הרגע קנינו מקרר במבצע של החלפת המקרר ישן בחדש.
ועכשיו המכונת גלידה שבעלות המקורית לא היה מצב בכלל אבל ב1200 זה כבר נשמע הגיוני.
מצד שני מדגדג לי רובוט שואב סגנון ניטו.
טוב פרשתי לפני שיתקשרו מהבנק....
- yanivol
- חבר ותיק
- הודעות: 2750
- הצטרף: יולי 2006
- שם מלא: yanivol
- מיקום: פה קרוב
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אם כבר התחדשת אז הנה מתכון:
1.מסננים על בד חיתול במשך לפחות שעתיים מיכל יוגורט של 1.25 ליטר
2. מוסיפים מיכל קרם קוקוס ו 120 גרם סוכר
3. הכל נכנס למכונה
3. מגישים עם הזלפות של סילאן.
וכמובן, תתחדש ובתאבון.
הבעיה במכונות עם התוף להקפאה שאי אפשר להכין מספר טעמים בבת אחת. התוף זקוק ל 24 שעות קרור לפחות בין מנה למנה
1.מסננים על בד חיתול במשך לפחות שעתיים מיכל יוגורט של 1.25 ליטר
2. מוסיפים מיכל קרם קוקוס ו 120 גרם סוכר
3. הכל נכנס למכונה
3. מגישים עם הזלפות של סילאן.
וכמובן, תתחדש ובתאבון.
הבעיה במכונות עם התוף להקפאה שאי אפשר להכין מספר טעמים בבת אחת. התוף זקוק ל 24 שעות קרור לפחות בין מנה למנה
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא