איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1375
הצטרף: יוני 2008
שם מלא: קובי כהן
מיקום: קדימה-צורן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

נושא שלא נקרא #256 

kingikra כתב:"לא הגזמתם?"
לא הבנתי את זה. אתה מודע לכך שסטייק ב 220 ש"ח טוב מסטייק ב 80 ש"ח ואתה מודע לכך שיש לא מעט משפחות בארץ (בטח אלו שגרות ליד דלישס) שבשבילם 220 ש"ח זה כמו בשבילך 22 אגורות. אם סטייק בטירה היה עולה 8 אגורות וסטייק בדלישס 22 אגורות, לא היית הולך על הסטייק בדלישס? זה בדיוק השיקול שלהם.
חוץ מזה, אתה קונה סטייקים כל סוף שבוע? אם כן, גם אני לא הייתי קונה בדלישס אבל האדם הממוצע עושה על האש כל כמה חודשים. לקנות איזה 2 קילו ב 440 ש"ח אחת לכמה חודשים זה לא משהו שלא ניתן לעמוד אלא אם כן אתה בא ממשפחה קשת יום. יש פה לאנשים מערכות קולנוע בייתיות בעשרות אלפי שקלים אז 440 ש"ח פעם בכמה חודשים?
...
1) כתבתי שאם ישנה אפשרות כלכלית, אז וולקאם. צריכים לקרוא לאט. אין לי מה עוד להוסיף. אני מפרגן.
2) כן, סטייק של 80 שקל יכול להיות יותר טעים מסטייק של 220 שקל אם לא יודעים לצלות כמו שצריך.
3) כן, לפחות פעמיים בחודש, בקיץ אפילו 3-4 פעמים בחודש. ברוך השם אנחנו משפחה של קרניבורים, אני מוקף בחברים והשכנים שבשר זה דרך חיים ככה שגם אם אני לא עושה בעצמי, אני אני בדרך כלל מוזמן.

יצ לי גם לקנות ב 180 שקל לקילו. וכן יצא טעים. מאוד! אבל זה ממש לא מצדיק את ה -100 שקל הנוספים. סוררי.
בברכה קובי כהן

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5891
הצטרף: אפריל 2007
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 448 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

נושא שלא נקרא #257 

שי

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #258 

taoyossi כתב:מגניב.....



רק חבל שמכל השרשור לא מצאתי מקום לאנשים כמוני שחוטאים
ואוכלים רק אוכל כשר......
...
לא קראת את כל השרשור ככול הנראה. :D

אני המלצתי על איטליז מילר בלוד שמוכר בשר איכותי וכשר. (עמוד 10 בערך באמצע העמוד) היה דיון שלם על מה זה כשר ומה זה מוכשר וכל מיני התפלספויות על מה יותר טעים כשר או לא כשר.

בתכלס בשר שם מדהים .... לא זול במיוחד (140 ש"ח לקילו אנטריקוט) אבל בשר מדהים ו........ כשר!!

ofirper
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 5
הצטרף: מאי 2011
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #259 

יש איטליז קטן בעוספייה בשם הלון - שזה איטליז בערבית
יש לו בשר בין הטובים שאכלתי - מדובר ביישון יבש - קשה למצא דומים
054-6900059

תהנו

jukin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 757
הצטרף: דצמבר 2008
מיקום: הרצליה
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

אזור ניר דוד?

נושא שלא נקרא #260 

שרשור קצת ארוך בשביל לחפש...אז אם למישהו יש המלצה מהירה לבשר איכותי באיזור ניר דוד, אשמח

yeche
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 291
הצטרף: יוני 2009
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

נושא שלא נקרא #261 

הי
אין על לויתן - איתן מעדני בשר בבית חנניה.
הסטקים הכי טובים שאכלתי

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4774
הצטרף: ינואר 2005
מיקום: Privilege 15
נתן תודות: 163 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

נושא שלא נקרא #262 

אני אאלץ לחלוק עלייך.
יש להם ימים טובים וימים פחות טובים.
בהתייחס לתג המחיר הגבוה, אני מצפה מהם לאחידות בכיוון הטוב יותר.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

harelb20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 1
הצטרף: דצמבר 2013
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

עניין של היצע וביקוש+שוק ממש דפוק בארץ...

נושא שלא נקרא #263 

מה שזיו כתב בתגובותיו ממש נכון...לא המחיר גורם לבשר להיות איכותי...הבעיה הגדולה היא שאנשים מוכנים לשלם מחירים שערורייתים של 160-220 ש"ח לאנטריקוט...פשוט מטורף...(הבנתי שמדובר בגידול ישראלי ועדיין...)
אילו רק ידעתם כמה עולה בשר בייבוא מחו"ל...
ד"א אם תשאלו ארגנטינאי לגבי בשר "איכותי" הוא ממש יצחק עליכם אם תגידו שהוא מיושן...ולכן בארגנטינה הוא פחות רך אבל הטעמים נהדרים והבשר עדיין מצויין...
עניין של הרגלים במדינה שבה אתה גדל ואתם ממש לא יכולים לומר על ארגנטינאים שהם לא יודעים מה זה בשר טוב...
ושלא יבלבלו לכם בביצים שבשר מיובא שמגיע מחו"ל תמיד פחות "איכותי"...קשקוש מקושקש...יש הרבה מאד מרכיבים בעניין ולא הכל שחור ולבן...
דיברו כאן על 220 ש"ח לקילו...ייתכן והבשר טוב מאד ולא חולק על כך שהוא טעים אבל המחיר מוגזם בטירוף והזוי לגמרי ובעל המקום שמוכר במחיר כזה מבין שהאוכלוסיה שלו קונה במחיר הזה ואין לו סיבה לרדת...(זה יגיע גם ל250...אל תדאגו...)
זה למעשה מסביר איך מחירי הבשר טסו למעלה...חבל.

kingikra (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 8040
הצטרף: דצמבר 2006
נתן תודות: 335 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

נושא שלא נקרא #264 

כל מה שכתבת נכון לגמרי אבל למה אתה כותב את זה רק על בשר? יש מוצר פה בארץ שאתה לא משלם עליו הרבה יותר מבחו"ל?
אני מסכים שאם אנטריקוט טוב היה עולה 100 ש"ח אז הייתי מצפה מדלישס לקחת 120-130 ש"ח על האנטריקוט שלהם ואז הפער במחיר היה הגיוני מול הפער בטעם אבל הם קבעו 220 ש"ח (כשהתחלתי לקנות אצלם לפני כמה שנים המחיר היה 180 ואני מסכים שלא ירחק היום בו זה יעלה 250). עכשיו נשאלת השאלה, האם תקנה בשר איכותי ב 220 או בשר פחות טוב ב 120 (אין ספק שבשיקול כלכלי ה 120 עדיף)?
לגבי האם הבשר של דלישס איכותי או לא זה כבר דיון אחר.

Multimediaman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 636
הצטרף: יוני 2008
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

Re: עניין של היצע וביקוש+שוק ממש דפוק בארץ...

נושא שלא נקרא #265 

harelb20 כתב:מה שזיו כתב בתגובותיו ממש נכון...לא המחיר גורם לבשר להיות איכותי...הבעיה הגדולה היא שאנשים מוכנים לשלם מחירים שערורייתים של 160-220 ש"ח לאנטריקוט...פשוט מטורף...(הבנתי שמדובר בגידול ישראלי ועדיין...)
אילו רק ידעתם כמה עולה בשר בייבוא מחו"ל...
ד"א אם תשאלו ארגנטינאי לגבי בשר "איכותי" הוא ממש יצחק עליכם אם תגידו שהוא מיושן...ולכן בארגנטינה הוא פחות רך אבל הטעמים נהדרים והבשר עדיין מצויין...
עניין של הרגלים במדינה שבה אתה גדל ואתם ממש לא יכולים לומר על ארגנטינאים שהם לא יודעים מה זה בשר טוב...
ושלא יבלבלו לכם בביצים שבשר מיובא שמגיע מחו"ל תמיד פחות "איכותי"...קשקוש מקושקש...יש הרבה מאד מרכיבים בעניין ולא הכל שחור ולבן...
דיברו כאן על 220 ש"ח לקילו...ייתכן והבשר טוב מאד ולא חולק על כך שהוא טעים אבל המחיר מוגזם בטירוף והזוי לגמרי ובעל המקום שמוכר במחיר כזה מבין שהאוכלוסיה שלו קונה במחיר הזה ואין לו סיבה לרדת...(זה יגיע גם ל250...אל תדאגו...)
זה למעשה מסביר איך מחירי הבשר טסו למעלה...חבל.
...
בשר שמיובא מחו"ל הוא בשר קפוא. בהגדרה יותר זול.
יש ייבוא בהמות חיות, כמו אדום אדום, אבל אז המחירים רחוקים מבשר שיובא קפוא.
המחירים שציינת 160 - 220 לאנטריקוט, הם רלוונטיים לבשר טרי בלבד. שלא הוקפא והופשר, כמו שמוכרים בכמה מקומות "מצונן מהפשרה".

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4774
הצטרף: ינואר 2005
מיקום: Privilege 15
נתן תודות: 163 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

נושא שלא נקרא #266 

היום עברתי בכביש 70 בצומת יקנעם ושמתי לב ש״אל באבור״ פתחו אטליז, אמרתי יאללה ננסה חבילת קבבים.
קניתי חבילת קבב חצי כבש חצי בקר עם פטרוזיליה וים שומן.
הייתי חייב לשתף אותך שזה הקבב הטוב ביותר שאכלתי, אוורירי, טעים, שומני ועסיסי.
ללא ספק אחזור לשם בשביל כמה סטייקים!
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

חושנגי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 152
הצטרף: יוני 2011
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

דבאח

נושא שלא נקרא #267 

פילה עגל ארוז בנילון 120שח לקג
יותר משנה כל שבועים חבר מביא בכניסה לדיר אסד אטליז דבאח
הפילה משויש עסיסי .

אין לי שום קשר עסקי למקום.

אני לא חסיד של סינתה אבל אצלו פצצה

איתן

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1375
הצטרף: יוני 2008
שם מלא: קובי כהן
מיקום: קדימה-צורן
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

נושא שלא נקרא #268 

מזה כמה זמן אני קונה ב: "בשר של ניר"...
מה אגיד, פשוט תענוג!!!
יצא לי לקנות אצלו: סינטה, פיקניה, אנטרניה (נתח קצבים), שייטל, צ'וריסו וקציצות ביתיות שהוא מכין...
הערב: רוסטביף מנתח סינטה שנראה פשוט מעולה!!
בברכה קובי כהן

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
הודעות: 15222
הצטרף: נובמבר 2005
שם מלא: מני דהן
מיקום: 3 בתים צמודי קרקע ביאבוייה
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

נושא שלא נקרא #269 

אני חופר בשרשור ומזכירים פה הרבה שחייבים לדעת איך להכין את הסטייק... אז... ברוח החג - בגריל גז - איך מומלץ להכין סטייק טוב?

rberkner
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 375
הצטרף: ספטמבר 2005
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

נושא שלא נקרא #270 

בגוש אחד גדול.
לסגור מכל הצדדים
להשאיר בגריל 45-60 דקות
לחתוך לפרוסות של 5 סמ
לסגור חצי דקה מכל צד של הפרוסה
לפרוס כל פרוסה לפרוסות קטנטנות.
בשלישי האחרון עשית שני גושים לחברים.
סהכ 8 קג.
מדהים!
והכל בגריל גז. לא להאמין.

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”