מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



בירת קפה הכנתם?


עמוד 1 מתוך 2
עבור לעמוד  1  |  2  |  הבא 
   פורומים > קפה > בית הקפה
מחבר הודעה
NEGRO (גלעד שמחי)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Apr 20, 2010

מיקום: אלישיב
הבעות תודה: 240
מספר הודעות: 1078

 #1  נשלח: ו' 05/07/2013 13:20
בירת קפה הכנתם?

יצא סירטון מצחיק אבל זה משקה לא רע בכלל
(4) הבעות תודה: קופיהוליק , itaysp , Elad8 , מאור_בר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #2  נשלח: ו' 05/07/2013 14:44

אזה שיחוק!!!
זה כמו האייס אספרסו של ארומה, רק עם סודה.

אני עושה לי בבית די הרבה אייס אספרסו (פשוט אספרסו עם הרבה מים קרים).
אנסה אח"כ את הסיפור הזה עם הסודה.
נראה מבטיח!

_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Elad8 (Elad A)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2006
הבעות תודה: 412
מספר הודעות: 6008

 #3  נשלח: ו' 05/07/2013 15:10

רצתי לנסות. לא רע בכלל.



_________________
אלעד
(1) הבעות תודה: NEGRO
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #4  נשלח: ו' 05/07/2013 16:46

הכנתי עכשיו, בכוס של ווינשטפן

יש לזה טעם שמזכיר באמת בירה! המרירות, החמצמצות והמתיקות (שמתי סוכר). איזה קטע מצחיק.
לדעתי אם אני נותן למישהו לשתות את זה בכוס הזו, בלי לומר לו מה יש שם, יש סיכוי שהוא באמת יתבלבל ויחשוב שזו בירה מוזרה ועדינה.

נגרו, אתה משורר




_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
NEGRO (גלעד שמחי)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Apr 20, 2010

מיקום: אלישיב
הבעות תודה: 240
מספר הודעות: 1078

 #5  נשלח: ו' 05/07/2013 17:31

האמת שגם אני מאוד הופתעתי, איכשהו החיבור של הסוכר הסודה והקפה נותן בועות קטנטנות ועדינות כמו של בירה ולא כמו של סודה נקייה שקשה לשתות הרבה.
הבוקר שיעמם לי וניסיתי וישר העלתי.
אולי אנסה להוסיף קצת אלכוהול שממש יהיה כמו בירה כי מבחינת טעם קשה מאוד להבחין בין בירה לזה (אצלי בכל אופן).
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
hosq
כתב קפה
כתב קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 276
מספר הודעות: 4970

 #6  נשלח: שבת 06/07/2013 15:47

רעיון מגניב. הטריק עם הסוכר ידוע, כפית סוכר בקולה של מישהו שבא לכם להתנקם בו תוציא את כל הגזים עד הבועית האחרונה
_________________
what's next?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
מגדל_קפה_קולומבי (דוד גרינברג)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Oct 05, 2012

מיקום: קולומביה
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 437

 #7  נשלח: א' 07/07/2013 5:37
start up

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אהה-רון
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jan 02, 2013
הבעות תודה: 62
מספר הודעות: 316

 #8  נשלח: א' 07/07/2013 6:17

תודה תודה,
ודאי שאנסה....
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דבוטאנט (עפר ש)
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 1132
מספר הודעות: 11720

 #9  נשלח: א' 07/07/2013 9:41

http://www.htcafe.co.il/vt119114.חידת-קיץ.html
_________________
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
NEGRO (גלעד שמחי)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Apr 20, 2010

מיקום: אלישיב
הבעות תודה: 240
מספר הודעות: 1078

 #10  נשלח: א' 07/07/2013 11:32

עשיתי לך עוול עופר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
דבוטאנט (עפר ש)
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 1132
מספר הודעות: 11720

 #11  נשלח: א' 07/07/2013 11:42

מה שמעניין זה חזרתיות של נושאים כאלה באותם תאריכים כמעט...
אבל שלך יותר מושקע משלי...שדרגת אותי.

_________________
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #12  נשלח: א' 07/07/2013 12:10

מילת המפתח היא: בירה...
_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
NEGRO (גלעד שמחי)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Apr 20, 2010

מיקום: אלישיב
הבעות תודה: 240
מספר הודעות: 1078

 #13  נשלח: א' 07/07/2013 12:24

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
מאור_בר (מאור בר)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 19, 2010
הבעות תודה: 110
מספר הודעות: 1174

 #14  נשלח: א' 07/07/2013 15:30

נראה מגניב לגמרי, מזל שמוחות טובים חושבים דומה, כי פיספסתי את הפוסט ההוא של עפר.
_________________
עיצוב אינטראקטיבי | בלוג | ציורי קיר | רישומים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
מגדל_קפה_קולומבי (דוד גרינברג)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Oct 05, 2012

מיקום: קולומביה
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 437

 #15  נשלח: ד' 10/07/2013 21:44
מי טוניק של קנדה דריי

כבר כמה ימים אני מתכנן לקנות סודה ולנסות
אבל
בינתיים ביום שני היו אצלי כמה חברים קולומביאניים לחגיגה של אוכל ישראלי (חומוס טחינה סלט ופלאפל מגולגלים בטורטייה בהעדר פיתה אשתנור) ובגלל שהם קולומביאניים הם הביאו גם כמויות של אלכוהול.
נשאר קצת טוניק מהג'ין טוניק
אז
הבוקר ניסיתי עם ג'ין טוניק ועם הקפה שלנו בקלייה כהה עשוי במקיניטה.
יצא מעניין, הפתיע אותי ממש לטובה!!
הטיפה מרירות של הכינין שיש בטוניק הוסיפה ל"טעם הבירתי" ובתור חובב מרירות אני אראה אם יש אפשרות לקנות כינין (בקולומביה זה חומר בעייתי בגלל שמערבבים אותו עם קוקאין) כדי לנסות קפה עם סודה וכינין ובלי סוכר או פחות סוכר.
בכל מקרה
אם הייתי ישראלי והיה לי בית קפה לאור זה שאני מודע לזה שאנשים לרוב אוהבים משקאות מתוקים המשקה הזה היה נכנס לתפריט, הוא פשוט מעולה למזג אויר חם, לפי דעתי הרבה יותר טוב מכל אייס קופי.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > בית הקפה עבור לעמוד  1  |  2  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht