למאמר: GTi3 ו-T2,גרילי גז מבית Grand Hall במבחן!
חברת גרנדהול, המתמחה בגרילי גז ומיוצגת בישראל ע"י חברת כרמל דיירקט, סיפקו לנו לסקירה שני גרילים מתוצרתה למבחן ראשון בסידרה.
שרשור תגובות: GTi3 ו-T2,גרילי גז מבית Grand Hall במבחן!
- חיים
- חבר במועדון HT
- הודעות: 4882
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: חיים לגו
- מיקום: ראשון לציון
- נתן תודות: 1169 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל
- הודעות: 59332
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: מרטין סבג
- מיקום: כפר-סבא
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
אחלה סקירה.
קניתי את ה-T2 לאחר לא מעט חפירות ברשת לפני מספר חודשים ואני מרוצה עד הגג.
לאחר שנים ארוכות עם גריל פחמים אני חייב לומר שאין מה להשוות את הנוחות והזמינות של גריל גז.
פשוט עולם אחר. אפשר בספונטניות לצלות כל סוג של בשר על האש ללא התלבטות בדבר המלחמה בהדלקת הפחמים לפני הצליה, העשן הסמיך תוך כדי והנקיון אחרי...
קניתי את ה-T2 לאחר לא מעט חפירות ברשת לפני מספר חודשים ואני מרוצה עד הגג.
לאחר שנים ארוכות עם גריל פחמים אני חייב לומר שאין מה להשוות את הנוחות והזמינות של גריל גז.
פשוט עולם אחר. אפשר בספונטניות לצלות כל סוג של בשר על האש ללא התלבטות בדבר המלחמה בהדלקת הפחמים לפני הצליה, העשן הסמיך תוך כדי והנקיון אחרי...
דרך אגב, ברכישה של הגריל קניתי גם תיבת עישון לגריל גז, זו מאין קופסא מלבנית קטנה שממלאים בה קפיסי עץ מעושנים או סתם פחמים, ושמים אותה בתוך גריל הגז במהלך הצלייה על מנת לתת עישון ארומה לבשר.
http://www.carmeldirect.com/?categoryId ... emId=86302
ד"א אורי - אני במשך שנים ארוכות סרבתי בתוקף להכניס גריל גז לבית מכל טענות הטעם ואיכות העישון, אבל אחרי שמנסים פעם אחת, מתמכרים לנוחות וקשה להיגמל...גריל הגחלים עומד מבויש בצד ומשמש רק בפיקניקים מחוץ לבית.
http://www.carmeldirect.com/?categoryId ... emId=86302
ד"א אורי - אני במשך שנים ארוכות סרבתי בתוקף להכניס גריל גז לבית מכל טענות הטעם ואיכות העישון, אבל אחרי שמנסים פעם אחת, מתמכרים לנוחות וקשה להיגמל...גריל הגחלים עומד מבויש בצד ומשמש רק בפיקניקים מחוץ לבית.
שלום צ'ורה
שאלה ראשונה: האם יש אפשרות לזרוק בפנים כמה ענפי רוזמרין בשביל ריח העשן מבלי שיישרפו ?
שאלה שניה : שמתי לב מהתמונות שהסטייקים היו ברוחב של נייר ( טוב הגזמתי, מחברת) והיו עשויים יותר מדי בשביל סינטה (על פי טעמי, כמובן) . האם התוצאה היתה יכולה להיות טובה יותר ברוחב של סטייק סינטה תקנית (4 ס"מ) ועשויה מבחוץ, אבל חמימה ורודה מבפנים ? . כי בגריל פחמים טוב, אתה יכול לשלוט על מידת החום של הסטייק על פי אזורי צלייה שונים על אותה הרשת, ואילו תנור גז החום הוא אחיד.
שאלה ראשונה: האם יש אפשרות לזרוק בפנים כמה ענפי רוזמרין בשביל ריח העשן מבלי שיישרפו ?
שאלה שניה : שמתי לב מהתמונות שהסטייקים היו ברוחב של נייר ( טוב הגזמתי, מחברת) והיו עשויים יותר מדי בשביל סינטה (על פי טעמי, כמובן) . האם התוצאה היתה יכולה להיות טובה יותר ברוחב של סטייק סינטה תקנית (4 ס"מ) ועשויה מבחוץ, אבל חמימה ורודה מבפנים ? . כי בגריל פחמים טוב, אתה יכול לשלוט על מידת החום של הסטייק על פי אזורי צלייה שונים על אותה הרשת, ואילו תנור גז החום הוא אחיד.
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)
- Chura (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 4774
- הצטרף: ינואר 2005
- מיקום: Privilege 15
- נתן תודות: 163 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
1. לא ניסיתי, אבל למה שלא תהיה אפשרות ?
אגב, כשהמכסה סגור אין כמעט עשן.
2. סינטה אינו הבשר החביב עלי (לצערי ולשמחתי) אבל באותו היום לא היה באטליז אנטריקוט טרי.
לכן ביקשתי סינטות דקות ועשיתי אותם על גבוה המדיום-וול (לכיוון הוול). כמובן שקצת יותר נסיון עם הגריל היה מכוון יותר את הסטייק למידה מדוייקת.
בייחוד בביקורת של הT2 לא הייתי רגיל לעוצמת החום האדירה הזאת ולקח לי נגלה של בשר (שהלך לילדים ) בכדי להתמודד עם זאת.
גם בT2 וגם בGTI 3 מתחת לכל פלטה יש מבער נפרד. כך שלאחר חימום ראשוני בחום גבוה אתה יכול להוריד פלטה אחת נגיד ללהבה נמוכה ואז לבצע סגירה וצליה על פלטות נפרדות. (שאגב זה מבחינתי חסרון גדול בגרילי WEBER שם המבערים בסיבוב לרוחב הגריל. כך שאי אפשר לשלוט בכל פלטה לחוד (כמובן שכבודו במקומו מונח)
אגב, כשהמכסה סגור אין כמעט עשן.
2. סינטה אינו הבשר החביב עלי (לצערי ולשמחתי) אבל באותו היום לא היה באטליז אנטריקוט טרי.
לכן ביקשתי סינטות דקות ועשיתי אותם על גבוה המדיום-וול (לכיוון הוול). כמובן שקצת יותר נסיון עם הגריל היה מכוון יותר את הסטייק למידה מדוייקת.
בייחוד בביקורת של הT2 לא הייתי רגיל לעוצמת החום האדירה הזאת ולקח לי נגלה של בשר (שהלך לילדים ) בכדי להתמודד עם זאת.
גם בT2 וגם בGTI 3 מתחת לכל פלטה יש מבער נפרד. כך שלאחר חימום ראשוני בחום גבוה אתה יכול להוריד פלטה אחת נגיד ללהבה נמוכה ואז לבצע סגירה וצליה על פלטות נפרדות. (שאגב זה מבחינתי חסרון גדול בגרילי WEBER שם המבערים בסיבוב לרוחב הגריל. כך שאי אפשר לשלוט בכל פלטה לחוד (כמובן שכבודו במקומו מונח)
Configure Terminal
Write Erase
reload
Write Erase
reload