מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?


עמוד 18 מתוך 32
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  17  |  18  |  19  | ... |  30  |  31  |  32  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
jaksirak
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jun 07, 2008

מיקום: צורן
הבעות תודה: 16
מספר הודעות: 1101

 #256  נשלח: שבת 06/04/2013 23:46

kingikra כתב:
"לא הגזמתם?"
לא הבנתי את זה. אתה מודע לכך שסטייק ב 220 ש"ח טוב מסטייק ב 80 ש"ח ואתה מודע לכך שיש לא מעט משפחות בארץ (בטח אלו שגרות ליד דלישס) שבשבילם 220 ש"ח זה כמו בשבילך 22 אגורות. אם סטייק בטירה היה עולה 8 אגורות וסטייק בדלישס 22 אגורות, לא היית הולך על הסטייק בדלישס? זה בדיוק השיקול שלהם.
חוץ מזה, אתה קונה סטייקים כל סוף שבוע? אם כן, גם אני לא הייתי קונה בדלישס אבל האדם הממוצע עושה על האש כל כמה חודשים. לקנות איזה 2 קילו ב 440 ש"ח אחת לכמה חודשים זה לא משהו שלא ניתן לעמוד אלא אם כן אתה בא ממשפחה קשת יום. יש פה לאנשים מערכות קולנוע בייתיות בעשרות אלפי שקלים אז 440 ש"ח פעם בכמה חודשים?


1) כתבתי שאם ישנה אפשרות כלכלית, אז וולקאם. צריכים לקרוא לאט. אין לי מה עוד להוסיף. אני מפרגן.
2) כן, סטייק של 80 שקל יכול להיות יותר טעים מסטייק של 220 שקל אם לא יודעים לצלות כמו שצריך.
3) כן, לפחות פעמיים בחודש, בקיץ אפילו 3-4 פעמים בחודש. ברוך השם אנחנו משפחה של קרניבורים, אני מוקף בחברים והשכנים שבשר זה דרך חיים ככה שגם אם אני לא עושה בעצמי, אני אני בדרך כלל מוזמן.

יצ לי גם לקנות ב 180 שקל לקילו. וכן יצא טעים. מאוד! אבל זה ממש לא מצדיק את ה -100 שקל הנוספים. סוררי.

_________________
בברכה קובי כהן
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Shayosef (שי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Apr 07, 2007

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 254
מספר הודעות: 5886

 #257  נשלח: ד' 10/04/2013 12:07

יום העצמאות 2013: איפה כדאי לקנות בשר?
_________________
שי
(1) הבעות תודה: MONI
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 963
מספר הודעות: 5718

 #258  נשלח: ו' 12/04/2013 12:57

taoyossi כתב:
מגניב.....



רק חבל שמכל השרשור לא מצאתי מקום לאנשים כמוני שחוטאים
ואוכלים רק אוכל כשר......


לא קראת את כל השרשור ככול הנראה.

אני המלצתי על איטליז מילר בלוד שמוכר בשר איכותי וכשר. (עמוד 10 בערך באמצע העמוד) היה דיון שלם על מה זה כשר ומה זה מוכשר וכל מיני התפלספויות על מה יותר טעים כשר או לא כשר.

בתכלס בשר שם מדהים .... לא זול במיוחד (140 ש"ח לקילו אנטריקוט) אבל בשר מדהים ו........ כשר!!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ofirper
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 17, 2011
מספר הודעות: 5

 #259  נשלח: ה' 02/05/2013 15:35

יש איטליז קטן בעוספייה בשם הלון - שזה איטליז בערבית
יש לו בשר בין הטובים שאכלתי - מדובר ביישון יבש - קשה למצא דומים
054-6900059

תהנו
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
jukin
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Dec 01, 2008

מיקום: הרצליה
הבעות תודה: 15
מספר הודעות: 744

 #260  נשלח: ו' 18/10/2013 0:47
אזור ניר דוד?

שרשור קצת ארוך בשביל לחפש...אז אם למישהו יש המלצה מהירה לבשר איכותי באיזור ניר דוד, אשמח
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
yeche
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jun 09, 2009
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 279

 #261  נשלח: ג' 12/11/2013 21:53

הי
אין על לויתן - איתן מעדני בשר בבית חנניה.
הסטקים הכי טובים שאכלתי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Chura
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 20, 2005

מיקום: Privilege 15
הבעות תודה: 234
מספר הודעות: 4397

 #262  נשלח: ד' 13/11/2013 11:42

אני אאלץ לחלוק עלייך.
יש להם ימים טובים וימים פחות טובים.
בהתייחס לתג המחיר הגבוה, אני מצפה מהם לאחידות בכיוון הטוב יותר.

_________________
Configure Terminal
[LinkedIn]
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
harelb20
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 21, 2013
מספר הודעות: 1

 #263  נשלח: שבת 21/12/2013 12:45
עניין של היצע וביקוש+שוק ממש דפוק בארץ...

מה שזיו כתב בתגובותיו ממש נכון...לא המחיר גורם לבשר להיות איכותי...הבעיה הגדולה היא שאנשים מוכנים לשלם מחירים שערורייתים של 160-220 ש"ח לאנטריקוט...פשוט מטורף...(הבנתי שמדובר בגידול ישראלי ועדיין...)
אילו רק ידעתם כמה עולה בשר בייבוא מחו"ל...
ד"א אם תשאלו ארגנטינאי לגבי בשר "איכותי" הוא ממש יצחק עליכם אם תגידו שהוא מיושן...ולכן בארגנטינה הוא פחות רך אבל הטעמים נהדרים והבשר עדיין מצויין...
עניין של הרגלים במדינה שבה אתה גדל ואתם ממש לא יכולים לומר על ארגנטינאים שהם לא יודעים מה זה בשר טוב...
ושלא יבלבלו לכם בביצים שבשר מיובא שמגיע מחו"ל תמיד פחות "איכותי"...קשקוש מקושקש...יש הרבה מאד מרכיבים בעניין ולא הכל שחור ולבן...
דיברו כאן על 220 ש"ח לקילו...ייתכן והבשר טוב מאד ולא חולק על כך שהוא טעים אבל המחיר מוגזם בטירוף והזוי לגמרי ובעל המקום שמוכר במחיר כזה מבין שהאוכלוסיה שלו קונה במחיר הזה ואין לו סיבה לרדת...(זה יגיע גם ל250...אל תדאגו...)
זה למעשה מסביר איך מחירי הבשר טסו למעלה...חבל.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

הצטרף בתאריך:
  Dec 27, 2006
הבעות תודה: 220
מספר הודעות: 7514

 #264  נשלח: שבת 21/12/2013 14:22

כל מה שכתבת נכון לגמרי אבל למה אתה כותב את זה רק על בשר? יש מוצר פה בארץ שאתה לא משלם עליו הרבה יותר מבחו"ל?
אני מסכים שאם אנטריקוט טוב היה עולה 100 ש"ח אז הייתי מצפה מדלישס לקחת 120-130 ש"ח על האנטריקוט שלהם ואז הפער במחיר היה הגיוני מול הפער בטעם אבל הם קבעו 220 ש"ח (כשהתחלתי לקנות אצלם לפני כמה שנים המחיר היה 180 ואני מסכים שלא ירחק היום בו זה יעלה 250). עכשיו נשאלת השאלה, האם תקנה בשר איכותי ב 220 או בשר פחות טוב ב 120 (אין ספק שבשיקול כלכלי ה 120 עדיף)?
לגבי האם הבשר של דלישס איכותי או לא זה כבר דיון אחר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Multimediaman (ליאור)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Jun 09, 2008
הבעות תודה: 48
מספר הודעות: 620

 #265  נשלח: שבת 21/12/2013 21:45
Re: עניין של היצע וביקוש+שוק ממש דפוק בארץ...

harelb20 כתב:
מה שזיו כתב בתגובותיו ממש נכון...לא המחיר גורם לבשר להיות איכותי...הבעיה הגדולה היא שאנשים מוכנים לשלם מחירים שערורייתים של 160-220 ש"ח לאנטריקוט...פשוט מטורף...(הבנתי שמדובר בגידול ישראלי ועדיין...)
אילו רק ידעתם כמה עולה בשר בייבוא מחו"ל...
ד"א אם תשאלו ארגנטינאי לגבי בשר "איכותי" הוא ממש יצחק עליכם אם תגידו שהוא מיושן...ולכן בארגנטינה הוא פחות רך אבל הטעמים נהדרים והבשר עדיין מצויין...
עניין של הרגלים במדינה שבה אתה גדל ואתם ממש לא יכולים לומר על ארגנטינאים שהם לא יודעים מה זה בשר טוב...
ושלא יבלבלו לכם בביצים שבשר מיובא שמגיע מחו"ל תמיד פחות "איכותי"...קשקוש מקושקש...יש הרבה מאד מרכיבים בעניין ולא הכל שחור ולבן...
דיברו כאן על 220 ש"ח לקילו...ייתכן והבשר טוב מאד ולא חולק על כך שהוא טעים אבל המחיר מוגזם בטירוף והזוי לגמרי ובעל המקום שמוכר במחיר כזה מבין שהאוכלוסיה שלו קונה במחיר הזה ואין לו סיבה לרדת...(זה יגיע גם ל250...אל תדאגו...)
זה למעשה מסביר איך מחירי הבשר טסו למעלה...חבל.


בשר שמיובא מחו"ל הוא בשר קפוא. בהגדרה יותר זול.
יש ייבוא בהמות חיות, כמו אדום אדום, אבל אז המחירים רחוקים מבשר שיובא קפוא.
המחירים שציינת 160 - 220 לאנטריקוט, הם רלוונטיים לבשר טרי בלבד. שלא הוקפא והופשר, כמו שמוכרים בכמה מקומות "מצונן מהפשרה".
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Chura
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 20, 2005

מיקום: Privilege 15
הבעות תודה: 234
מספר הודעות: 4397

 #266  נשלח: שבת 04/01/2014 23:15

היום עברתי בכביש 70 בצומת יקנעם ושמתי לב ש״אל באבור״ פתחו אטליז, אמרתי יאללה ננסה חבילת קבבים.
קניתי חבילת קבב חצי כבש חצי בקר עם פטרוזיליה וים שומן.
הייתי חייב לשתף אותך שזה הקבב הטוב ביותר שאכלתי, אוורירי, טעים, שומני ועסיסי.
ללא ספק אחזור לשם בשביל כמה סטייקים!

_________________
Configure Terminal
[LinkedIn]
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
חושנגי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jun 01, 2011
הבעות תודה: 5
מספר הודעות: 124

 #267  נשלח: שבת 18/01/2014 19:44
דבאח

פילה עגל ארוז בנילון 120שח לקג
יותר משנה כל שבועים חבר מביא בכניסה לדיר אסד אטליז דבאח
הפילה משויש עסיסי .

אין לי שום קשר עסקי למקום.

אני לא חסיד של סינתה אבל אצלו פצצה

איתן
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
jaksirak
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jun 07, 2008

מיקום: צורן
הבעות תודה: 16
מספר הודעות: 1101

 #268  נשלח: ו' 28/03/2014 11:13

מזה כמה זמן אני קונה ב: "בשר של ניר"...
מה אגיד, פשוט תענוג!!!
יצא לי לקנות אצלו: סינטה, פיקניה, אנטרניה (נתח קצבים), שייטל, צ'וריסו וקציצות ביתיות שהוא מכין...
הערב: רוסטביף מנתח סינטה שנראה פשוט מעולה!!

_________________
בברכה קובי כהן
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
keyser (מני דהן)
עוסק בתחום
עוסק בתחום

הצטרף בתאריך:
  Nov 09, 2005

מיקום: 3 בתים צמודי קרקע ביאבוייה
הבעות תודה: 226
מספר הודעות: 15180

 #269  נשלח: א' 13/04/2014 20:02

אני חופר בשרשור ומזכירים פה הרבה שחייבים לדעת איך להכין את הסטייק... אז... ברוח החג - בגריל גז - איך מומלץ להכין סטייק טוב?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rberkner
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 28, 2005
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 370

 #270  נשלח: א' 13/04/2014 21:39

בגוש אחד גדול.
לסגור מכל הצדדים
להשאיר בגריל 45-60 דקות
לחתוך לפרוסות של 5 סמ
לסגור חצי דקה מכל צד של הפרוסה
לפרוס כל פרוסה לפרוסות קטנטנות.
בשלישי האחרון עשית שני גושים לחברים.
סהכ 8 קג.
מדהים!
והכל בגריל גז. לא להאמין.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  | ... |  17  |  18  |  19  | ... |  30  |  31  |  32  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht